ben de ilk defa duyuyorum bu durumu benim de doktorum bebeğin eşinin rahmin ağzında oldugunu söylemişti ama normal bi durum demişti..hala öyleyse normal dogum yapmama engel teşkil eder mi bu durum acaba..
Bende de vardı. Kızımı sağlıkla doğurdum. Hatta geçen hafta ikincisini de doğurdum. Moralini bozma
hamileliğimde 12.ayım doldu doktorum bana da aynı şekilde söyledi.net bi şekilde 1 ay sonra bişeyler diyebilirim dedi.olabilecekleri söyledi.eğer yukarı çekilmezse devamlı dinlenmen gerekebilir kanaman olabilir dedi.ama açıkçası çok korkuyorum.ilk bebeğim ilk heyecanım.bişey olmasın istiyorum
Kizlar konu eski.neredeyse 5 sene olmuş ama bende de yeni cikti bu plesenta previa ama benimki kanamali.leke seklinde geliyor.10. Haftamdayim.allah yardimcimiz olsun ve bebeklerimizi bize bağislasin.
Bunu yazdıktan 2 hafta sonra kürtaj oldummerhaba, dogumun oldu mu? Nasıl gecti? bebegin ve sen nasılsın?
Aynı durum bende de mevcut. 23 haftalık hamileyim. totalis dedi doktorlar. Ikı kız minik minik kanamlarım olsu. şimdi ise hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim. Doktor çok kötü şeyler söylüyor. Plasentanın rahime yapışabileceğini ayrılmaz ise rahimin alınabileceğini falan filan. ikinci gebeliğim bu.
Yaaa gerçekten çok üzüldüm. Allahım tekrar kısmet eder inşallah sana.Bunu yazdıktan 2 hafta sonra kürtaj oldum
5 aydır deniyoruz bakalım kısmet.Yaaa gerçekten çok üzüldüm. Allahım tekrar kısmet eder inşallah sana.
Hic uzulme. hic beklemedigin zamanda olur. benim gibi.... 4 sene olmadi. en son tup bebekle oldu. dogumdan sonra doktorum normal yolla olmasi mumkun degil dedi. ona ragmen 2.5 yil sonra kendiliginden oldu hic beklemedigim bir anda.5 aydır deniyoruz bakalım kısmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?