benzer duygulari yasayanlari duymak isterim.

Önceki konularınıza bakınca hatırladım. Sizin konularınız hep bu şekilde zaten. Herkesin sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz. Bu durumda asıl bencil kv olmuyor.
Kp kanser hastasıymış. Allah şifa versin. Ama bugün var yarın yok. Eşinizin babasıyla ilgilenmesiyle ilgili bile konu açmışsınız.
Adam bir anda hasta olmamış. Sevgiliyken bile biliyordunuz. Ayrıca anlaşamadığınız halde evlenmişsiniz.
Gidin kalın diyemem,zaten adam gönülsüz yanında durduğunuzu hisseder. Ama biraz empati yapıp sizden başka insanlarında önemli olduklarını anlayın.

Siz söyleyince baktım evet bu o üyeymis.bence konu sahibi boşansin eşinden yazık adamada ailesine de.evlenmeden önce herşeyi bilerek evlenip sonra yok babası hasta onunla ilgileniyor diye triplere giriyor.keske hiç evlenip elalemin başını yakmamış olsaydı.

Zaten boşanmayı düşünüyormuş ve boşanma aşamaları nasıl olur diye sormuş.

Sen niye bu adamla evlendin arkadaşım? En başından beri her şey sana gore problem zaten. Sen çöpsüz üzüm bulsaydın. Hic akrabası olmayan hayatta tek kalmis birini. Sen ancak öyle mutlu olursun.

Anlamaniza sevindim.bir cok insan niye ters.tepki verdi anlayamadim .kv nin davranisina benimkisi gibi bir davranis normal diye dusunuyorum.insanlar ne yapacaklarinin veya yapmasi gerekenlerin soylenmesinden haz aliyorlar galiba
E Esin bedelliye gitmeseydi ne yapacaktı? 20 gün sana bel baglamasina anlam veremedim. Arada yardıma gidilebilir ama sürekli kalmaya gerek yok.

Anlamaniza sevindim.bir cok insan niye ters.tepki verdi anlayamadim .kv nin davranisina benimkisi gibi bir davranis normal diye dusunuyorum.insanlar ne yapacaklarinin veya yapmasi gerekenlerin soylenmesinden haz aliyorlar galiba
Eşin gidince yardıma ihtiyacı oldu belli ki bir süreliğine. Bu bel bağlamak değil ki.. eşiniz gelince yapmazsınız olur biter. Kendi Kızı izin alsın gelsin demişsiniz de ne kadar alacak, bir çırpıda yirmi gün izni kimse vermez. Kısacası nahoş bir insan olduğunuz imajı oluştu, iyi gün dostusunuz

Anlamanızı beklemiyorduk zaten...

Kadin sizi dusunerek gel kal demis hizmet yada yardim bekledigi icin degil. Hem.gitseniz ne olucakki kimin elden ayaktan dusecegi belli degil 20 gunde rahat etmeyin dunyanin sonumu o insanlarin kalbini kirmaya deger mi 20 gun sonra yeniden yuz yuze bakacaksiniz annesi tavir yaparda esiniz sebebini sorarsa ay hizmet edemem ben mi diyeceksiniz esiniz kirilmayacak mi gercek fikirlerinize. Kimse kimseyi annesi babasi kadar sevmek zorunda degil ama esiniz icin 20 gun katlanmak zor olmasa gerek kadin kocasiyla ilgilenirken sizde ortaligi toparlasaniz arkadaslik etseniz ne olur sanki bilmiyorum ya.benim vicdanim.el vermez boyle birseyde bana ihtiyaci olucagi icin kuzen muzen gelene kadar ben derim.anne ben gelirim yanina diye. O da bi anne kaynanalari kotu gormekten bi vazgecin ya. Ben kaynanami annem olarak benimsedim aralarinda ayrim yapmiorm insallahta yapmam o kotu olsun sen iyi ol.ne var bunda bence kafani bi degistir sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…