- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
Siz söyleyince baktım evet bu o üyeymis.bence konu sahibi boşansin eşinden yazık adamada ailesine de.evlenmeden önce herşeyi bilerek evlenip sonra yok babası hasta onunla ilgileniyor diye triplere giriyor.keske hiç evlenip elalemin başını yakmamış olsaydı.Önceki konularınıza bakınca hatırladım. Sizin konularınız hep bu şekilde zaten. Herkesin sizinle ilgilenmesini bekliyorsunuz. Bu durumda asıl bencil kv olmuyor.
Kp kanser hastasıymış. Allah şifa versin. Ama bugün var yarın yok. Eşinizin babasıyla ilgilenmesiyle ilgili bile konu açmışsınız.
Adam bir anda hasta olmamış. Sevgiliyken bile biliyordunuz. Ayrıca anlaşamadığınız halde evlenmişsiniz.
Gidin kalın diyemem,zaten adam gönülsüz yanında durduğunuzu hisseder. Ama biraz empati yapıp sizden başka insanlarında önemli olduklarını anlayın.
Zaten boşanmayı düşünüyormuş ve boşanma aşamaları nasıl olur diye sormuş.Siz söyleyince baktım evet bu o üyeymis.bence konu sahibi boşansin eşinden yazık adamada ailesine de.evlenmeden önce herşeyi bilerek evlenip sonra yok babası hasta onunla ilgileniyor diye triplere giriyor.keske hiç evlenip elalemin başını yakmamış olsaydı.
20 günde değil 2 gün yol izni var 18 günKuzenim bedelliden yeni geldi.
20 gün ya, ay bile değil.
Evde hasta yardıma ihtiyacı olan biri var, ihtiyaç var yani.
Akraba çocuklarına kadar kalacaksa... Ayıp ya. Hiç mi eşinizin hatırı yok? Bu kadar mı lanet insanlar?
Yuvarlak yirmi işte. 3 hafta ediyor-etmiyor.20 günde değil 2 gün yol izni var 18 gün
Niz yBen tam olarak anlayamadım. Seni yalnız kalma diye mi çağırıyor yoksa yardım etmen için mi?
Okurken aynısını düşündüm. Yazı dilinde bile iticiliği anlaşılıyorSen de çok iticisin..
E Esin bedelliye gitmeseydi ne yapacaktı? 20 gün sana bel baglamasina anlam veremedim. Arada yardıma gidilebilir ama sürekli kalmaya gerek yok.
Eşin gidince yardıma ihtiyacı oldu belli ki bir süreliğine. Bu bel bağlamak değil ki.. eşiniz gelince yapmazsınız olur biter. Kendi Kızı izin alsın gelsin demişsiniz de ne kadar alacak, bir çırpıda yirmi gün izni kimse vermez. Kısacası nahoş bir insan olduğunuz imajı oluştu, iyi gün dostusunuzAnlamaniza sevindim.bir cok insan niye ters.tepki verdi anlayamadim .kv nin davranisina benimkisi gibi bir davranis normal diye dusunuyorum.insanlar ne yapacaklarinin veya yapmasi gerekenlerin soylenmesinden haz aliyorlar galiba
Kadının tek yanlış olduğu yer adının kaynana olması sanırım .
?????Kendi yalniz kalmasin diye.
Niz y
Anlamanızı beklemiyorduk zaten...Anlamaniza sevindim.bir cok insan niye ters.tepki verdi anlayamadim .kv nin davranisina benimkisi gibi bir davranis normal diye dusunuyorum.insanlar ne yapacaklarinin veya yapmasi gerekenlerin soylenmesinden haz aliyorlar galiba
Kadin sizi dusunerek gel kal demis hizmet yada yardim bekledigi icin degil. Hem.gitseniz ne olucakki kimin elden ayaktan dusecegi belli degil 20 gunde rahat etmeyin dunyanin sonumu o insanlarin kalbini kirmaya deger mi 20 gun sonra yeniden yuz yuze bakacaksiniz annesi tavir yaparda esiniz sebebini sorarsa ay hizmet edemem ben mi diyeceksiniz esiniz kirilmayacak mi gercek fikirlerinize. Kimse kimseyi annesi babasi kadar sevmek zorunda degil ama esiniz icin 20 gun katlanmak zor olmasa gerek kadin kocasiyla ilgilenirken sizde ortaligi toparlasaniz arkadaslik etseniz ne olur sanki bilmiyorum ya.benim vicdanim.el vermez boyle birseyde bana ihtiyaci olucagi icin kuzen muzen gelene kadar ben derim.anne ben gelirim yanina diye. O da bi anne kaynanalari kotu gormekten bi vazgecin ya. Ben kaynanami annem olarak benimsedim aralarinda ayrim yapmiorm insallahta yapmam o kotu olsun sen iyi ol.ne var bunda bence kafani bi degistir senEsim askere gidecek bedelli.kv gelir burda kalirsin dedi.yok rahat edemem dedim .niye dedi ayaklari uzatip oturamam filan dedim.nolacak otur diyor .e rahat edemem iste allahalllaah ustelemenin manasi var mi vicik vicik olmak zorunda miyim illa.(demedim tabi oyle.)aksamlari yemekte bulusurz ozamn diyor ,yab ben belki istemiyorum seninle olmak surekli vakit gecirmek , bir sey icin bukadr yonlendirme ne ya ,ben napacagimi bilirim nezamn gelecegi gelmeyecegimi sanane sana mi soracam (bunlarida diyemedim maalesef) yengede diyor ki rahat edemem deyince iyi sen salonda oturursun valla cok komikmis yaa cok guldum espiri olsa gerek buda . Kp yatan hasta onu yatirip kaldirmaya akraba cocuklari gelecek ,ufaklar daha yalniz birakmamaya gelecekler daha cok heralde bide burda degerlendiecekler tatillerini.yani tamam hastan var ihtiyacin var adama da, lakin cok dedim yanina biri bulunsun diye yardimci,kendi kizi sehir disinda calisirken yaninda yokken ben napivereyim,kendi kizi olmasa hadi neyse .izin alsin o kalsin ben napayim.neymiste tek evde mi kalacakmisim ,kalirim tekte kalirim kendi annemde kalirim ablamda kalirim buna karar verecek benim.normalde evden giderken vedalasirken el sallasiriz bu sefer kapiyida erkenden carpti.kimse bukadr itici gelmemisti bu zamana kadr.sevmeyince sevilmiyor napivereyim itici geliyor laflariyla davranislariyla bir anne potansiyelinde degil bana gore.cunku kendi annem boyle degil .bu kadin bencil kendini dusunenin teki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?