- 4 Şubat 2015
- 6.333
- 12.752
- 448
Kayınvalideniz sizden yardım istemesin, kendi kayınvalidesinden de yardım istemesin, çünkü hiç normal değil öyle mi?80 küsür yasindaki kv den oglunun basinda beklemesini istemek normal oyle mi enteresanmis.
Konuyu hortlatmazsam catlarimm.konu sahibi nerdesin kimseye cvp vermemissin?Ya böyle insanları gördükçe yemin ederim insanligimizdan tiksinir oldum.yarin kardeşim nisanlanacak gözümün önünden böyle bir gelin profili geçti Allah korusun,,Allah kimseye böyle gelin, dost vermesin.yazık çok yazikKayınvalideniz sizden yardım istemesin, kendi kayınvalidesinden de yardım istemesin, çünkü hiç normal değil öyle mi?
Bunu birkaç kere gezme planınız iptal olduğu için konu açıp sinirden çıldıran kadın mı yazdı?
Aa tabi yaşamaya ve dinlenmeye tek hakkı olan sizdiniz değil mi?
Sonraki konunuzu görür gibiyim.
"Eşim bedelliden geldi ama hasta babasına bakmak için hep orada. Çok kırılıyorum, haksız mıyım?
Ne güzel bitmişti konuKonuyu hortlatmazsam catlarimm.konu sahibi nerdesin kimseye cvp vermemissin?Ya böyle insanları gördükçe yemin ederim insanligimizdan tiksinir oldum.yarin kardeşim nisanlanacak gözümün önünden böyle bir gelin profili geçti Allah korusun,,Allah kimseye böyle gelin, dost vermesin.yazık çok yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?