benzer duygulari yasayanlari duymak isterim.

Başlığa istinaden 'benzeri duyguları'
hiç yaşamadığımı,yaşamak istemediğimi ve sizin gibi düşünen insanlarla ortak bir paydada buluşmamın zor olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.

Odağınızı azıcık 'ben'den,
etrafınıza özellikle de hayatı paylaştığınız eşinize ve onu büyütüp,yetiştiren eş ailenize çevirmenizi tavsiye ederim.

Kendi yalniz kalmasin diye.

Niz y
Sadece niz y kısmını görmüşüm. Neyse

Tek bu konu için yorum yaparsam evinde yalnız kalmanı istemen normal. Eğer sana direttiyse haklısın. Benimki de güya iyiliğimi düşünür ama hep emri vaki yapar. Hiç hoş değil.

Ikinci türlü yardıma ihtiyacı varsa düşmez kalkmaz bir Allah. Gündüz yardım edip gece evinde kalabilirdin. Yabancı değil eşinin anne ve babası sonuçta.

Altı üstü bedelli 21 gün, git bi destek ver allah razı olsun desinler ,bu kadar bencil olma ,hangi dine inanıyorsun bilmiyorum ama müslümanlıkda beden sadakası diye bi olay vardır ,sağlığının sadakası zor durumda olana yardım etmektir ,hamileye temizlik yapmak, hastaya refakat gibi , çocukluya bi el atmak gibi

20 gün çok azmış bence cagırdıysa gidin. Hem siz yalnız kalmamış olursunuz hem de yatalak babaya yardım edip onun da gönlünü alır sevap kazanırsınız. İlerde siz de yaslanacaksınız belki erkek çocuğunuz olacak. Gelininizin bu kadar umursamaz davranmasını kim olsa üzülür.
Bilemiyorum ben yatalak hastaya dayanamıyorum. Kendim de hayatımın çesitli dönemlerinde hem yatalak anneanneme hem anneme baktım. Onların hayır dualarıyla çok şükür işlerim rast gitti. Esimin ailesinden birinin başına gelse de bakarım.

Valla bende daha taze nisanliyken iki kere kalbimi kirdilar hic deger gordugumu hissetmiyorum ama anneler gununde aldim hediyemi kapisina gittim eltim aramamis bile. Bilmiyorum acaba biz dogru olani mi yapiyoruz.

Kalmasaniz bile gun icinde yardima gidebilirsiniz. Niye kalmadin derse de anne dusa falan rahat giremem esyalarim herseyim evde ben gunduz yine gelirim dersiniz.

Valla bende daha taze nisanliyken iki kere kalbimi kirdilar hic deger gordugumu hissetmiyorum ama anneler gununde aldim hediyemi kapisina gittim eltim aramamis bile. Bilmiyorum acaba biz dogru olani mi yapiyoruz.
Ben 5 yıllık evliyim bende hiç değer görmedim ama yine de kv ağır bir hastalık geçirdi vicdanıma yenilip yine ben baktım . Herşeyine her derdine koştum ha kıymetim bilindi mi hayır. Bazen ben de böyle hiç ilgilenmemek istiyorum ama her seferinde içimdeki sese yenilip yine yardım ediyorum.

Allah kalbine vicdan versin. Kadina yazik ki senin gibi birinr tenezzul ediyor

Yuz yuze gelip nasil konusabliyorusunuz ? Ben daha dugun olmadigi halde o kadat itildim ki asiri zorluyorum kendimi gidiyorum gulumsuyorum ama konusmuyorum dogru durust muhabbet edemiyorum.

Yuz yuze gelip nasil konusabliyorusunuz ? Ben daha dugun olmadigi halde o kadat itildim ki asiri zorluyorum kendimi gidiyorum gulumsuyorum ama konusmuyorum dogru durust muhabbet edemiyorum.
Uzun zamandır bende görüşmüyorum ama bayram geliyor gideceğim yine. Tabi ki samimi olamaz insan ama en azından kendi üzerime düşeni yapmış olurum. Siz de politik olun, orta seviyede kalmaya çalışın , ne çok samimi ne de çok uzak. Daha nişanlıyken başladılarsa işiniz çok zor .

Sizde bana cok itici geldiniz.
Evde yatalak hasta var ne olur sanki rahatinizdsn azicik vazgeciverseniz.

Gorumceye sicramayin babasinin is yeri degildir heralde oyle kafasina gore izin alamaz.

Napivereyim diye diye bencillige burunmussunuz.
Vicdan baska bisi iste.

Tepki görünce cevap vermeyen sadece okuyup çıkan konu sahibesi. Size tek sözüm Allah Vicdan versin .
Ama unutmayın bugün onlara yarın size. Allah sizin gibi kişileri kimseye denk getirmesin.

Allah herkese kendi gibi evlatlar, gelinler, damatlar versin diyorum ben böyle durumlarda.

Valla
Yazış şekline göre bence sen çok iticisin
i
Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli,lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler, kalmiyor basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmis bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .

Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler kalmiyor.basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmis bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .zor daraltan boğan insanla karsi karsiya kalan bilir baska bir sey demiyorum.

Merak etmeyin bende de vicdan merhamet var ,ama etkiye tepki denen bir şey de var bilir misiniz bilmem .belki hic usteleyici sekilde kalmami soylemese ben zaten uzerime duseni yapacagim istekli lafini etmeden. lakin bir cok erkek anneleri muthis egolu benlik taslayici oluyor buda onlardan biri .merak etmeyin hasta bile baksa kendi hayatindan geri kalan biri degil her ay gezisinede gider ,kendi kv si gelip ogluna bakmiyor diye 80 kusur yasindaki kadindan oglunun basinda oturmasini da bekler ,kalmiyor basinda diye afra tafra da yapar. taniyan bilir tanimayana uzaktan atip tutmasi gercekten ne kolaymis .tek benim yazdiklarim odakli ne guzel yerin dibine sokmus bir cogu.ama icimi Allah biliyor ya sizlerin anlamaya calismayan halinize bir sey demiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…