- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
diğer konuna da yazmıştım.
senin eşin saygısız ve terbiyesiz..
bana lazım olduğunda ne demek. sen acil durumlarda kullanılan ihtiyaç malzemesi misin; densizliğe bak..
valla doktora gier mi gitmez mi bilmem; bildiğim tek şey bu tiynette bir adanla bir ömür geçmez..lmaz:
Eşinizin takvim yaşı büyümüş ama anlattıklarınızdan da görülüyor ki zeka yaşı tam aksine bayağı geri.Karı gibi derler ya hani onun ki tam o hesap işte.Sizi ne sanıyor acaba?Ödevini bile çocuk gibi size yaptırıyor.Çocuk dedim ama ben bile ödevlerimi yaparken başkasının karışmasına izin dahi vermezdim küçükken.Kolay gelsin size ne diyeyim...
ailesinden uzakta piskolojisi bozulmustur zaten uzaktan gelen lerde hep duuyuyorum ben böyle sorunlari hele yeemek begenmeme konusu herkeste oluyor ama sana isime yariycagin zaman süslen demesi cok agir
olgunlaşması lazım eşinin. oda malesef zamanla olacak bişey. çünkü tartıştığı konular hem basiy hemde dediğim gibi çocukça
erkek kısmı süpriz yumurta gibidir evlenmeden önce ve evlendikten sonra
artık sizin bahtınız bu çıkmış yapacak bir şey yok ohaoldumsmile
Ben senin anan baban mıyım deseydin?Para istiyormuş.Zıkkımın kökünü alsın...
valla ya. benim kardesim bize gelmisti. eve gitmek icin yol parasi istemiysti benden bende ondan aldim kardesime verdim. bozuk yoktu 50 euro vermisti. verdim cocuk gitti. bana diyoki geliyor cocuklar baban 5 kurus yol parasi koymuyo ceplerine diyo. pislik ya. benim babam bizi hic parasiz disariya göndermezdi. cocuk harcamistir ya. hem onunkine gelince sacilsin paralar benimkine gelince böyle lafi olsun. yuh demekten baska birsey diyemiyorum valla. hem birde kardesim sonra babamdan alip parayi geri verdi:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?