Benzer şeyler yaşayanlar var mı?

gamzeliyarim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
104
0
96
36
Almanya
konu yine esim. daha önceki yazdiklarinizi umursamadigimdan degil sadece icimi dökmek icin yaziyorum. iyi geliyor.
ya ben byöle birisiyle evlendigime inanamiyorum. bu eskiden hic böyle degildi.
esim simdi almanca kursuna gidiyor dün aksam babasiyla msnde konustu saat 22.30a kadar falan. ödevleride varmis tabi o saate kadar yapmamis. msnde konusurken bana diyoki gamze su ödevlerimi yaparmisin. birkac birsey sen yaz cabuk cabuk dedi. e babasi msnde yok desemde olmicak. (baska zaman baba oglun ödevlerini yapmiyor ögrenemez böyle yaparsa diyorum, oda calis oglum niye böyle yapiyosun falan diyo ama bos) cocuk gibihergün sikayet mi edecegim oda olmaz. neyse basladim ödevini yapmaya. kapatti msnyi diyoki gamze su konuyu sil onu yapamiyorum kendim yapmam lazim onu demez mi. yarim sayfayi silkdim kendisi basladi yapmaya. dedim iyi ben dus alayim ozaman dedi yok dur ikimiz yapalim neyse yaptik. sonra yaninda sisede az su varmis aldim ictim bana kalkip kizdi niye sen hep ben su icerken su iciyorsun diye. öyle benim suyumdan kalani icince ne oluyo diyo. bana bu tepkisi cok sacma geldi su mu yok dedim kalktim su getirdim onada. ne oluyo öyle suyumu icince diyo dedim ne olacak susadim ictim dedim ne olabilirki dedim. diyo ne olacak diye konusup artistlik yapma bana diyo. dedim cok farkli düsünüyorsun senin dediklerin benim aklima bile gelmedi artistlikle ne alakasi var dedim. diyo bana ozaman türkce ögrende gel. neyse dedim tmm neyse ben dus alacam diyoki niye bu saate birakiyorsun. (gece almayip ne zaman alacaksam artik, isten gel evi toparla, yemek yap, ailesiyle konus, cay may derken ne zaman alayim acaba) dedi ben laoboya gircem dedim iyi beklerim dedim. bu kezde kalkmis diyoki, zaten hep ise giderken süsleniyosun, ozaman dus aliyorsun falan. süslenip ettigim falanda yok. oooo eskiden olsa tmm ama simdi dusa bile zaman bulamiyorum, gecelkeri gec uyuyorum kaldiki erken kalkip süslenecem. neyse dedimn iste ne süsü falan benim süslendigim falan yok dedim. demez mi ise giderken degil bana lazim oldugun zaman dusunu alman gerek diye. (o an okadar igrendimki anlatamam, sanki ben esyayim beni sadece ... icin kullaniyor gibi hissettim kendimi.) igrencsin dedim gittim yatak odasina. geldi arkamdan diyoki ne var öyle benim icin süslenip hic evde oturdun mu falan filan evdede sacim ayni istede ya. hic seslenmedim. gitti. valla sacma bu adam. (buarada doktordan randevu almistimya ne kendisi gitti nede beni gönderdi, zaten ona gicigim) neyse dedimki sen cok cabuk sinirleniyorsun dedim. doktorada gitmedin benimle gecen dedim. caldirdi resmen ya. diyoki ben delimiyim gidecek sen git asil diyo bana deli muamelesi yapiyo suna bak diyo sen kendini benim yanimda ne saniyorsun diyo. cok zoruma gitti bu söyledikleri. hic saymiyo beni. sonra birde diyoki zaten yaptigin seyler yüzünden kendi canima kiyasim var birde suclu benmisim gibi doktora gidecez, cabuk sinirleniyorsun falan diyo dedi. hic konusmadim. gözlerimin doldugunu gördü döndüm biraz agladim öyle uyumusum. ha dün birde babam aramis evi benim si yerinin numarasini istemis. babam aradi beni birsey sormak icin, kagit kürek isi iste, ben babamla sirket telefonunda konusurken hemen oda aradi cebimi. mesgule attim babamla konustuktan sonra aradim. sorduyoki babanla ne konustun. hayret ya ben birak arkadas, tandik falan bi babamla bile istedigim gibi konusamiyorum ya.
bu adamla nasil konusacagimida bilmiyorum artik.
:sm_confused:

Son düzenleme:
birde hic bir yemegimi begenmiyor. ben annemden ne gördüysem nasil biliyorsam öyle yapabilirim. bence annemin yemeklerinin tadinida tutturabiliyorum yani bence lezzetli oluyor yemeklerim ama beyefendi begenmiyor iste. artik soruyorum ne yemek istersin diye öyle yapiyorum yoksa yemek varken bile yemek yaptiriyo bana. dün birde annesine demez mi. her gün ben ne yemek yapacagini söylüyorum sanki evin hem kadini hem erkegi benim diyo. tövbe tövbe valla kendimi zor tutuyorum. klava:

ailesinden uzakta piskolojisi bozulmustur zaten uzaktan gelen lerde hep duuyuyorum ben böyle sorunlari hele yeemek begenmeme konusu herkeste oluyor ama sana isime yariycagin zaman süslen demesi cok agir

Son düzenleme:
olgunlaşması lazım eşinin. oda malesef zamanla olacak bişey. çünkü tartıştığı konular hem basiy hemde dediğim gibi çocukça

diğer konuna da yazmıştım.
senin eşin saygısız ve terbiyesiz..
bana lazım olduğunda ne demek. sen acil durumlarda kullanılan ihtiyaç malzemesi misin; densizliğe bak..
valla doktora gier mi gitmez mi bilmem; bildiğim tek şey bu tiynette bir adanla bir ömür geçmez..
lmaz:

Eşinizin takvim yaşı büyümüş ama anlattıklarınızdan da görülüyor ki zeka yaşı tam aksine bayağı geri.Karı gibi derler ya hani onun ki tam o hesap işte.Sizi ne sanıyor acaba?Ödevini bile çocuk gibi size yaptırıyor.Çocuk dedim ama ben bile ödevlerimi yaparken başkasının karışmasına izin dahi vermezdim küçükken.Kolay gelsin size ne diyeyim...

Valla abla bende düsünmeye basladim bunu. banada gecmez gibi geliyor. bana karsi zerre kadar saygisi yok bence. yani önceden düsünüyordum sadece bana öyle geliyor diye ama yok canim harbidende öyle. abartmiyorumda anlattiklarim aynen byöle daha dün oldu. bilmiyorum artik. cok farkli düsüncelerimiz var. öyle babanin öyle oglu olduguna inanamiyorum.:uhm:

tuhafimada gidiyor ya. cocuk gibi ödevini soruyorum yaptin mi diye. hani kurstan gelipte yapsa bende aksam yanlisi var mi diye baksam tmm. ama yatiyorum kurstan sonra ödevini taaaa geceye birakiyor ya. ben cocukken okuldan gelip bille ödevimi yapar öyle yemek yerdim. aradan kalksin ödev diye. o cocuk aklimla düsünebiliyorumda o nasil düsünemyior anlamiyorum:uhm:

ailesinden uzakta piskolojisi bozulmustur zaten uzaktan gelen lerde hep duuyuyorum ben böyle sorunlari hele yeemek begenmeme konusu herkeste oluyor ama sana isime yariycagin zaman süslen demesi cok agir

yemege okadar alinmadim zaten. cünki daha yeni yeni ögreniyorum yemek yapmasini. annesinin yemegiyle benimki tabi ayni olmaz. ama ne kadar asaglayici isime yarayacagin zaman süslen. igrenc gercekten igrenc. benim kocam bana böyle birsey dedigine hala inanmiyorum.:1shok:

erkek kısmı süpriz yumurta gibidir evlenmeden önce ve evlendikten sonra

artık sizin bahtınız bu çıkmış yapacak bir şey yok
ohaoldumsmile

olgunlaşması lazım eşinin. oda malesef zamanla olacak bişey. çünkü tartıştığı konular hem basiy hemde dediğim gibi çocukça

birde bana derki cocuk akilli. ya rabbim sabir versin. deli olyuorum ya söyledigi seylere. ha birde dün konu acildi yanagindaki killari lazerle aldirtmak istiyor. beni vardi onu aldirtti zaten dedi sira killarda. dedim bende lazer epilasyn yaptirmak istiyorum hem biktim hem canim aciyor her defasinda dedim. öylece birkerede kurtulurumn dedim. diyoki ozaman bende aldirtayim senin aldirtmak istedigin yerleimi diyo. yok olmaz dedi. dedim ama sen nasil yanaklarindaki killari almaktan biktin, sikildin dedim bende istemyiorum dedim. yok olmaz diyo. allahim ya. gecende diyorki kac para olursa olsun aldirtcam diyo. ama bana gelince yok su pahali yok senin byöle birseyin varya sonra alirsin. simdi alma sonra aliriz diyo kaliyo hersey. kendine gelince ksenin agizi sonuna kadar aciliyo. beyefendi araba istiyo. o alinacak ama benim mutfaga istedigim kücük masa alinmayacak. sonra aliriz nasil olsa. kötükedihüso benim laptopum olmadi simdiye kadar kardesine laptop aliniyo. neymis biz yazin türkiyedeki bilgisayari getirirmisiz. benim telefonumdan yeni telefonlar alinip kardesine gönderiliyo. elimdeki fotograf makinasini bile aldi kardesi makina istiyor diye ona gönderdi. kaynimi severim ama böyle yaptikca onada sinir oluyorum. beyefendi bi ariyo abi para diye hemen gönderiliyo arkasindanda laf ediliyo neymis yengesi abisi hic sormazmis paran pulun var mi diye.
sinirden catlicam simdiklava:

erkek kısmı süpriz yumurta gibidir evlenmeden önce ve evlendikten sonra

artık sizin bahtınız bu çıkmış yapacak bir şey yok
ohaoldumsmile

sasirdim ya ne yapacagimi nasil yaklasacagimi bilmiyourm artik. ailesine, arkadaslarinada hep burda iskence cekiyormus gibi anltiyor ya. anneside bana diyo benim gelinim güclü bunuda atlatir. o simdi burdan uzakta oldugu icin öyle. iyide bu kadar olmaz ki ya. beni onlara karsi mahcup ediyo. sanki ben zorla getirdim onu buraya. amcamlarla anlasamiyo. planlar yapiyo ya izine gidince onlari nasil dövecegini. piskopat ya valla piskopat

Ben senin anan baban mıyım deseydin?Para istiyormuş.Zıkkımın kökünü alsın...

valla ya. benim kardesim bize gelmisti. eve gitmek icin yol parasi istemiysti benden bende ondan aldim kardesime verdim. bozuk yoktu 50 euro vermisti. verdim cocuk gitti. bana diyoki geliyor cocuklar baban 5 kurus yol parasi koymuyo ceplerine diyo. pislik ya. benim babam bizi hic parasiz disariya göndermezdi. cocuk harcamistir ya. hem onunkine gelince sacilsin paralar benimkine gelince böyle lafi olsun. yuh demekten baska birsey diyemiyorum valla. hem birde kardesim sonra babamdan alip parayi geri verdi:umursamaz:

Bu nasıl adammış böyle?Babama söyleyeyim 150 Euro versin de sussun.:roflol:
Kusura bakma Gamzeli ama baksana kocanda bir garip.:tomato:

yok kiz ne kusura bakicam. valla cok gariplesti. benim maasim falan iyi ihtiyac olsa eyvallah ama bi para vermis diye nedir bu. oda yetmiyormus gibi dayisi calismaz dayisinada para gönderir, kuzeni askerde olur onada gönderir. benim kardesime böyle der. gecen taki konusu acildi. diyoki setini günlük takacaksin dedim tasli bir set hic günlük takilir mi görmemisler gibi. diyo ozaman satacam yazin. bileziklerim zaten türkiyede onlarada öyle diyo. dedim satamazsin hoca nikahta onlar gelinin, gelinin rizasi olmadan kimse birsey yapamaz onlarla dedi dedim. diyo sen öyle san. senin kadar onlarda benimde hakkim var diyo. dedim o baska yani birsey alacak olursak karar veririz satilir ama onlar dinimize göre gelinin zor zamanlari icin dedim. ama kime diyorsun.

beyefendi deodarant alinca masallah 3tane birden aliyo neymis bitince evde bulunsunmus. ben kendimi bildim bileli deodorant kullanirim bana diyoki ise giderken kullan sen. elinden geldigi kadar sik diyo. bitincede aldirana kadar dilimde tüy bitiyo. is yerinde güzel kokman icin kullandigin deodoranti ne alcam ben sana diyo. resmen o buraya geldi ama ben buranin yabancisi gibiyim ya. sanki hicbiryeri bilmyiorumda hep beraber cikiyoruz bi deodorant icin bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…