yok birsey demiyorla hic. anneme diyorum bazen anne böyle böyle yapiyo benim uyudugumu bile cok görüyo. falan diye ama annem hicbirsey demiyor. gecen faca olayindada babama söyledim esimin haber olmadan babam bana suc buldu. diyo sen simdi onunla hep msnde görüstün, birde kactinya. seni simdi akli almaz baskasiylada konusur falan diye düsünüyor diyo. sende dikkat et diyo. annemde sadece hicbirseyinizi kimseye söylemeyin, duyurmayin millet gülmesin diyo. siz birbirnizle kötü olursaniz herkes sevinecek diyo. yoko gercekten kimsem yok anlatacak, fikir soracak. cünki kimselye göstürtmüyorki benim. okadar arkadasimi küstürdüki. nisanlari olur gitmez, davetleri olur gitmez. millet beni gitmek istemiyor diye düsnüyor tabi küsüyor. sonra beyefedi derki senin hic arkadasin yok mu niye kimse gelip gitmiyo, mal gibi yasamissin hic cevren yok diyo. zamaninda annemle bile biryere göndermezdi izin vermezdi, ablam giderdi hep annemle heryere onun geleni gideni eksik olmaz ben 2-3yildir kimsenin birseysine gidemedim ne bekliyorki. sinir etmekten baska birsey yapmiyo bu adam ya.