Benzer şeyler yaşayanlar var mı?

düsünmedim veya düsünmüyorum degil ama hic söylemedim. o sinirle herseyi yapan birisi. simdi ben desem hemen bosaniriz ama dönüsü olmaz iste.
bazen diyo kendi sülalemin hakkinda iyi birsey deyince hemen diyo valla gamze zor birsey degil istersen seni koyayim kapilarina cok sevdigin sülalenden hic ayrilmazsin diyo

Yahu,kızmayın ama,böyle bir adama neden dönüşünüz olsun ki?
Bir tane elle tutulacak yanı yok ki..:uhm:
Siz dönmekten bahsediyorsunuz..
Ya bende bir problem var ya da sizde..
Aklım almıyor artık..

ayyy deli midir nedir bu adam

çeneye gelince dil pabuç gibi ama ödevlerini bile yapmaktan aciz.

çok bencilmiş adama bak ya deodorantının hesabını soruyo sana

yazık valla gençliğine madem doktora da gitmeye yanaşmıyo ya öyle bir gözdağı vereceksin ki haddini bilecek ya da ciddi ciddi ayrılmayı düşüneceksin

çok zor

ben bu evliligin sonunu görür gibiyim zaten ama iste kolay olmuyo evlendikten sonra herkes kendi yoluna demesi. birde inanamiyorum ya. 1,5 yil önce ben bu adama seviyorum diyoe kactim. olamaz böyle birsey. böyle degildi bu ya

:1shok:

ne gözdagi verebilirimki. benim dedigim dogru diyo baska birsey demiyo. kactimya amcamlar falan bana küs bi kendi annem babam kardeslerimle konsuyorum. buda beni sahipsiz görüyor. diyo iste söyle olursa kim arkadanda olur böyle olursa kim sahip cikar diyo. ama benim babam öyle birsey olsun herzaman arkamda olur. inanmiyor simdi öyle birsey olacagini ama devam ederse ciddi ciddi babamla konusacam. deli bu ya benide delirtecek

ben bu evliligin sonunu görür gibiyim zaten ama iste kolay olmuyo evlendikten sonra herkes kendi yoluna demesi. birde inanamiyorum ya. 1,5 yil önce ben bu adama seviyorum diyoe kactim. olamaz böyle birsey. böyle degildi bu ya

Kolay olmadığını ben de biliyorum..
Peki böyle çok mu güzel bir hayatınız var yani?
Herkes severek,isteyerek,hatta bayılarak evlenir ancak olmuyorsa biter evlilik..
Bir insan kendine bile bile acı çektirmeye devam ediyorsa zaten diyecek bir sözüm olamaz..

para derdinden kendisini şaşırmış terbiyesiz

ne zannediyo ki bu kadar kendini o kim yani de senin babanla ilgili konuşuyor

babanın yüzüne karşı söyleyemez ancak arkadan dedikodu yapar kadınlar gibi terbiyesiz

bunun poposunu sen mi kaldırdın zamanında yoksa kendisini bir şey sanıyor bu adam

valla hiç uğraşma böyleleri düzelmez kolay kolay

gamzelim sana birsey soylimmi boylerer sonradan gorme derler bence hic taviz verme

ya birsey görmemis olsa dogrusun bende öyle dicem. ama ailesi her istedigini yapar her istedigi olurdu. yani nebilim iste yedigi önünde yemedigi ardinda derlerya öyle.
sonra birde bu dayisinin kiziyla nisanliydi oda almanyada, ayrildi ondan beni sevdigi icin.
ama artik almanyasina yapsa onunla evlenirdi onlar varliklidir birde ha öyle düsünmüyorum artik. simdi o dayisinin kizi onu ezemicekti o yüzden benimle evlendi diye düsünüyorum. almanyada isin olduktan sonra herkes varlili olur diye düsündügünü düsünüyorum:çok üzgünüm:

Canım daha önceki konularını bilmiyorum ama incir çekirdeğini doldurmayan konulardan tartışma çıkarıyor eşin..
Suyumu neden içtin de ne demek,bu yuzden tartışmak da ne demek?..
Banyo konusunu,süslenme konusunu tartışmaya gerek bile yok,saçmalamış..
Seni çok sevdiğin sülalenin yanına göndereyim,kapının önüne koyayım diyen bir adamla nereye kadar gider bu iş bilemiyorum..
İnsan hayatta çok ciddi zorluklarla karşılaşabilir,sakatlıklar,hastalıklar,iflaslar yaşayabilir..
O zamanki tepkilerini tahmin etmek bile istemiyorum..
Allah kolaylık versin size arkadaşım,sürekli sinir harbinin içindesiniz..

baban bi görünsün ona o zaman da görsün hanyayı konyayı olaya bak ya

delirtir tabi seni de burada okurken ben bile saç baş yolucam nerdeyse

siz yazdıkça hayretler içersinde kalıyorum. adamın söylediklerine değil de sizin bu laflara karşın hala o kişyle aynı çatı altında kalabilmenize..

1,5 sene önce böyle değildi demekki evlenince torbadaki yüzünü çıkardı.
inanın bu adamdan boşanmak birlikte yaşamak kadar zor olamaz..

bir de aklıma geldi madem evlenmeden önce çok çok iyiydi evlenince değişti; acaba sizle kapağı Almanya'ya atmak için evlenmiş olabilir mi??

anasi babasi poposunu kaldirmis bunun. almanyayi hatta dünyayi kurtlar vadisi gibi düsünüyor sanki. herseyi siddetle cözmeye calisiyor. 2 ay olmustu geleli marketin önünde. biri bana bakti diye kavga cikartti ya. deli mi ne. babamda kizdi ozaman ama tmm dedi dinliyen mi var. diyoki ben onu daha bi dövecektimki adini bile unutacakti diye övünüyo. babamgilin yüzüne cok cok iyi ama arkasindan laf etmektede yanina yok kötükedihüso

ya babamla konussam cok iyi olaca sanirim. ben onlarda üzülmesindiye onlara birsey demiyorum ama beyefendi hemen telefonda kendi ailesine anlatiyo. gicik ya. hele dün ben mutfaktayim bi cekistiriyo beni annesiyle. oooo... annesi bile beni arka aliyo okadar asiri gidiyo yani. bana diyoki yeni ise girdimya. patronuna de diyo sana maasinin bi kismini bankaya yatirsin onun vergsi ödensin sigorta kesilsin diyo.bi kisminida elden versinde vergi kesilmesin diyo. bende dedim öyle kacak seyler yaparmi hic sirket dedim diyo hic sormadan denemeden elin agiziyla bana laf ediyon sen diyo. catlak la bu.

bence senin esin koca bir bebek .her zaman onu idare etmeni bekliyor.yapici taviz verici sen olucaksin.sevgi ask gelip gecici.arkadaslikt a giyinip süslenip cikiyosun gezmeye.canimdi cicimde kendini sevdiriyo.zamanla ayni evde yasamaya baslayinci isin rengi degisiyo.herkesin karekteri ortaya cikiyo.. .... cok zor bu dönemi atlatmak .sabret zamanla kendine cevirirsinnn.ama zamanla senin elinde .. üzme kendini

Ya var ya, ağzım açık okudum he... içim şişti yeminle... iyi sabrediyorsun arkadaşım, böyle adamla ömür mü geçer ya. Şuna azıcık dişini göstersene ay valla ben çatladım oturduğum yerden... höfff...

Bana da bunun için evlenmiş gibi geldi.
boshayallersmile

Almanya ya kapak attı ya onun rahatlıgı bir de kendi terbiyesizliği var
onun anladıgı dil ağzına carpcan iki tane öle adam olacak
terbiyesiz sey kendini dünyanın merkezinde görüo daha egosantrik dönemden kutulamamış bi kocaya sahipsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…