- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
düsünmedim veya düsünmüyorum degil ama hic söylemedim. o sinirle herseyi yapan birisi. simdi ben desem hemen bosaniriz ama dönüsü olmaz iste.
bazen diyo kendi sülalemin hakkinda iyi birsey deyince hemen diyo valla gamze zor birsey degil istersen seni koyayim kapilarina cok sevdigin sülalenden hic ayrilmazsin diyo
düsünmedim veya düsünmüyorum degil ama hic söylemedim. o sinirle herseyi yapan birisi. simdi ben desem hemen bosaniriz ama dönüsü olmaz iste.
bazen diyo kendi sülalemin hakkinda iyi birsey deyince hemen diyo valla gamze zor birsey degil istersen seni koyayim kapilarina cok sevdigin sülalenden hic ayrilmazsin diyo
ben bu evliligin sonunu görür gibiyim zaten ama iste kolay olmuyo evlendikten sonra herkes kendi yoluna demesi. birde inanamiyorum ya. 1,5 yil önce ben bu adama seviyorum diyoe kactim. olamaz böyle birsey. böyle degildi bu ya
gamzelim sana birsey soylimmi boylerer sonradan gorme derler bence hic taviz verme
ne gözdagi verebilirimki. benim dedigim dogru diyo baska birsey demiyo. kactimya amcamlar falan bana küs bi kendi annem babam kardeslerimle konsuyorum. buda beni sahipsiz görüyor. diyo iste söyle olursa kim arkadanda olur böyle olursa kim sahip cikar diyo. ama benim babam öyle birsey olsun herzaman arkamda olur. inanmiyor simdi öyle birsey olacagini ama devam ederse ciddi ciddi babamla konusacam. deli bu ya benide delirtecek
ben bu evliligin sonunu görür gibiyim zaten ama iste kolay olmuyo evlendikten sonra herkes kendi yoluna demesi. birde inanamiyorum ya. 1,5 yil önce ben bu adama seviyorum diyoe kactim. olamaz böyle birsey. böyle degildi bu ya
para derdinden kendisini şaşırmış terbiyesiz
ne zannediyo ki bu kadar kendini o kim yani de senin babanla ilgili konuşuyor
babanın yüzüne karşı söyleyemez ancak arkadan dedikodu yapar kadınlar gibi terbiyesiz
bunun poposunu sen mi kaldırdın zamanında yoksa kendisini bir şey sanıyor bu adam
valla hiç uğraşma böyleleri düzelmez kolay kolay
siz yazdıkça hayretler içersinde kalıyorum. adamın söylediklerine değil de sizin bu laflara karşın hala o kişyle aynı çatı altında kalabilmenize..
1,5 sene önce böyle değildi demekki evlenince torbadaki yüzünü çıkardı.
inanın bu adamdan boşanmak birlikte yaşamak kadar zor olamaz..
bir de aklıma geldi madem evlenmeden önce çok çok iyiydi evlenince değişti; acaba sizle kapağı Almanya'ya atmak için evlenmiş olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?