- Konu Sahibi gamzeliyarim
-
yok birsey demiyorla hic. anneme diyorum bazen anne böyle böyle yapiyo benim uyudugumu bile cok görüyo. falan diye ama annem hicbirsey demiyor. gecen faca olayindada babama söyledim esimin haber olmadan babam bana suc buldu. diyo sen simdi onunla hep msnde görüstün, birde kactinya. seni simdi akli almaz baskasiylada konusur falan diye düsünüyor diyo. sende dikkat et diyo. annemde sadece hicbirseyinizi kimseye söylemeyin, duyurmayin millet gülmesin diyo. siz birbirnizle kötü olursaniz herkes sevinecek diyo. yoko gercekten kimsem yok anlatacak, fikir soracak. cünki kimselye göstürtmüyorki benim. okadar arkadasimi küstürdüki. nisanlari olur gitmez, davetleri olur gitmez. millet beni gitmek istemiyor diye düsnüyor tabi küsüyor. sonra beyefedi derki senin hic arkadasin yok mu niye kimse gelip gitmiyo, mal gibi yasamissin hic cevren yok diyo. zamaninda annemle bile biryere göndermezdi izin vermezdi, ablam giderdi hep annemle heryere onun geleni gideni eksik olmaz ben 2-3yildir kimsenin birseysine gidemedim ne bekliyorki. sinir etmekten baska birsey yapmiyo bu adam ya.
ona göre herkes köle gibi calissin beyefendi 6da evden ciksin 12.30da evde olsun. ögle yemeginden sonra bir güzelde uyusun. sonra sistim yok cok zordayim falan. sinir ya. bana karsi zerre kadar saygisi yok, hic saymiyo beni. bende haftasonlari onunla ise gidiyorum. geldik pazar günü. beyefendi yatti bana diyoki sende ben kalkana kadar eve bi paspas falan at. dedim yuh yani....... öküz gibi uyudu kendisi tabi uykusu olmaz. sabahta kalkinca bu saatte ise mi gidilir diyo. ben pazartesi iste zorlanmayim kendimi alistirmayim diye uyumadim pazar günü ama o böyle seyleri hic düsünmüyo. benim anlamadigim birde o türkiyedede calisiyordu hemde bütün gün ozaman nasil dayanabilirdu acaba?
babamin ehliyeti asiri hiz yüzünden 1ay yok. esimde gecerli ehliyeti yok. babamin arabasi saniyeye götürülecekmis. aradi kizim götürelim ikimiz diye. hemen beyefendi diyoki bende glcem. dedim iyi gel fark etmez. diyoki benim ehliyetide alda yanina ben kullanirim dedim ozaman bana hic gerek yok ikiniz gidin iste. babam geldi dedi bana sen kullan onun ehliyeti yok polis falan durdurur. ben kullaniyorum baktim aynadan beyefendinin surati asik. salak mi ne. valla ehliyetim benim süs gibi cantamda duruyo hic araba kullanmami istemiyor. neyse birde babam yeni telefon almis ama kullanamiyormus yani anlamiyormus telefonu fazla. buda duymus bunu. diyoki bana gamze babanin telefonu sen iste sana versin. dedim benim telefonum var ben telefonumdan memnunum diyorum diyo salak sen alda türkiyede satariz o telefonu diyo. gerizekali ya. resmen benden ailemi kullanmami, sömürmemi istiyor ya. hic gözü doymuyo.
birde hic bir yemegimi begenmiyor. ben annemden ne gördüysem nasil biliyorsam öyle yapabilirim. bence annemin yemeklerinin tadinida tutturabiliyorum yani bence lezzetli oluyor yemeklerim ama beyefendi begenmiyor iste. artik soruyorum ne yemek istersin diye öyle yapiyorum yoksa yemek varken bile yemek yaptiriyo bana. dün birde annesine demez mi. her gün ben ne yemek yapacagini söylüyorum sanki evin hem kadini hem erkegi benim diyo. tövbe tövbe valla kendimi zor tutuyorum.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?