Benzer şeyler yaşayanlar var mı?

Daha küçüksün cesaretsizliğini buna bağlıyorum bende çok büyük bişe değilim ama böyle davranan birinin resmen yaptıklarına karşı tepkisiz kalmam ve o sinirlenince gözü görmüo mu herşeyi bi de ben sinirleneyim bakalım benim de gözüm neleri görmücek bu ne ya salak saçması hareketler sözler bilmem neler fenalık geldi belli ki neyse ya ailenle paylaş bu dengesizlikleri bence

ben sana boşan ya da boşanma diyecek durumda biri değilim ama benim başıma gelse önce çok ciddi bi şekilde uyarırdım. baktım böyle devam ediyor ben fedakarlık yapıyorum o kılını kıpırdatmıyor, haydiii koyardım kapıya! :/

bu geleli bir temizlik sirketinde calisiyor. sabah 3saat oraya gidiyor sonra 9dan 12.30a kadar almanca kursuna. simdi birde ehliyet kursuna kayit oldu, türkiyede yaptigi ehliyet burda gecersiz. yeni ehliyet alacak. arabamiz yok suan ve ona sanki araba ehliyeti yetmiyormus gibi zevkine motorsiklet ehliyetide alacak. araba ehliyeti normale göre daha ucuz alacak fazla ders almasina gerek yokmus. ama motorsiklet 1000 euroyu bulur dediler. üf ya.. dedimki canim bak arabamiz yok zaten sen normal ehliyetini al arabamizida alalim daha sonra caninin istedigi zaman motorsiklet icinde ehliyet alirsin. yok zaten er yada gec alicam simdi ikisinide birden halletmek daha iyi dedi. desem simdi ben daha yeni dogru düzgün ise basladim pahali falan desem. ben geldim geleli calisiyorum, üstelik kadin isi yapiyorum, gidiyorum sabahin köründe milletin pisligini temizliyorum der. daha öncede demisti.
ya gece yatmiyor, ta en az 11e kadar ayakta o yatmayinca ben yatinca hep uyuyorsun diyo.
gecenki olaydan sonra zaten ben yatip onu tek basina bir odada birakmiyorum deli ne yapacagi belli olmaz diye.
kilosu ayni ama diyoki dün kilo aldim ben falan filan diye. sonra babasiyla konusurken aynen böyle dedi: baba kilo aliyorum ben, dikkat etmem lazim. babasi: ya oglum gamze aynisin diyo ama sana öyle geliyorsa biraz spor yap dedi. ya baba ne kadar zordayim bir bilsen, ben hangi birini yapayim, kursa git, ise git, ehliyete calis. birde sporu nasil yapicam. babasi: arada bir yürüyüse cik dedi. yok baba tamam neyse zaten arabami alinca fitnesse kayit olucam 1-2saat vücüt calismalari yaparim hallederim diyo. deli ediyo beni ya.
ona göre herkes köle gibi calissin beyefendi 6da evden ciksin 12.30da evde olsun. ögle yemeginden sonra bir güzelde uyusun. sonra sistim yok cok zordayim falan. sinir ya. bana karsi zerre kadar saygisi yok, hic saymiyo beni. bende haftasonlari onunla ise gidiyorum. geldik pazar günü. beyefendi yatti bana diyoki sende ben kalkana kadar eve bi paspas falan at. dedim yuh yani. e napican benim evim ve sonunda yine bana kalacak is. yaptim sagi solu toparladim sildim. kahvemi yaptim oturdum film izledim. ben hic uyumadim yani o gün isten sonra. aksam saat 10oldu benim uykum geldi dedim ben yaticam dedi saat daha 10 uykum var diyorum dün ölü gibi uyudun daha ne uyucan diyo. neyse bekledim saat 11oldu.11.30 oldu benim gözler gidiyo dedim ben yatiyorum birsey istersen kendin yap dedim yattim. ne yapim ya. herseyde kusur bulmaya calisiyo. öküz gibi uyudu kendisi tabi uykusu olmaz. sabahta kalkinca bu saatte ise mi gidilir diyo. ben pazartesi iste zorlanmayim kendimi alistirmayim diye uyumadim pazar günü ama o böyle seyleri hic düsünmüyo. benim anlamadigim birde o türkiyedede calisiyordu hemde bütün gün ozaman nasil dayanabilirdu acaba?

babamin ehliyeti asiri hiz yüzünden 1ay yok. esimde gecerli ehliyeti yok. babamin arabasi saniyeye götürülecekmis. aradi kizim götürelim ikimiz diye. hemen beyefendi diyoki bende glcem. dedim iyi gel fark etmez. diyoki benim ehliyetide alda yanina ben kullanirim dedim ozaman bana hic gerek yok ikiniz gidin iste. babam geldi dedi bana sen kullan onun ehliyeti yok polis falan durdurur. ben kullaniyorum baktim aynadan beyefendinin surati asik. salak mi ne. valla ehliyetim benim süs gibi cantamda duruyo hic araba kullanmami istemiyor. neyse birde babam yeni telefon almis ama kullanamiyormus yani anlamiyormus telefonu fazla. buda duymus bunu. diyoki bana gamze babanin telefonu sen iste sana versin. dedim benim telefonum var ben telefonumdan memnunum diyorum diyo salak sen alda türkiyede satariz o telefonu diyo. gerizekali ya. resmen benden ailemi kullanmami, sömürmemi istiyor ya. hic gözü doymuyo.

gamzecim, sana özel mesaj yollayamıyorum, mesaj sayım 50'yi geçmediğinden dolayı mümkün değil,

seninki aynen devam yani, sen de sabır sınırlarını zorlamaya çalışıyorsun,

ailen de ne olduğunun farkında sanıyorum, sana hiç bişey sormuyorlar mı ???

yok birsey demiyorla hic. anneme diyorum bazen anne böyle böyle yapiyo benim uyudugumu bile cok görüyo. falan diye ama annem hicbirsey demiyor. gecen faca olayindada babama söyledim esimin haber olmadan babam bana suc buldu. diyo sen simdi onunla hep msnde görüstün, birde kactinya. seni simdi akli almaz baskasiylada konusur falan diye düsünüyor diyo. sende dikkat et diyo. annemde sadece hicbirseyinizi kimseye söylemeyin, duyurmayin millet gülmesin diyo. siz birbirnizle kötü olursaniz herkes sevinecek diyo. yoko gercekten kimsem yok anlatacak, fikir soracak. cünki kimselye göstürtmüyorki benim. okadar arkadasimi küstürdüki. nisanlari olur gitmez, davetleri olur gitmez. millet beni gitmek istemiyor diye düsnüyor tabi küsüyor. sonra beyefedi derki senin hic arkadasin yok mu niye kimse gelip gitmiyo, mal gibi yasamissin hic cevren yok diyo. zamaninda annemle bile biryere göndermezdi izin vermezdi, ablam giderdi hep annemle heryere onun geleni gideni eksik olmaz ben 2-3yildir kimsenin birseysine gidemedim ne bekliyorki. sinir etmekten baska birsey yapmiyo bu adam ya.

Ailenizin tavrını yanlış buldum açıkçası. Ailelerin herşeye karışmasına karışıyım ama siz zor durumda iseniz babanız olarak eşinizi uyarabilir, size sahip çıktığını, arkasınızda olduklarını karşı tarafa hissettirebilirler. Herkes sevinecek, kimseyi kendinize güldürmeyin demek ne çare ki. Ben mutsuz isem, eziyet çekiyor isem milletten banane. Kızım ev de ne çekersen çek ama dışarı yansıtma demek bana göre yanlış.

Ben kendi ailemi geçtim, benim kayınpederim bile kendi sorar arada kızım bir sorun var mı diye, eşim bir şey yapsa ilk önce kendi babası durur karşısında.

Allah yardımcınız olsun.

ben size iki şey soracağım
1- bu karakterde, size böyle davranan bir adamı nasıl hala sevebiliyorsunuz? sizin duygularınız çelikten mi yapılma, hiç zarar görmüyor mu?
2- neden bu adamla evli kalıyorsunuz?

ben bu mesajlarında eşine sevdiğine dair hiç bir belirti göremedim...
eşin de hakeza, sana salak diyebiliyor...
anlamadım yaa. eşim bana salak dese günlerce süründürürüm.. ben de asla diyemem..
tabi herkesin iletişim tarzı farklı ama sen resmen bıkmışsın, bunalmışsın ve SOĞUMUŞSUN bu adamdan..
ben mi yanlış anladım????

erkeklerin geneli böyle olmuyor mu zaten evlendikten sonra?
saygısını yitiriyor.zaten ben evlenmeden önce de erkeklerin kız arkadaşlarının herşeylerine karışmalarını,bir yere giderken benden izin alıcaksın demelerini ,herşeyden,gittiği heryerden haberdar olmak istemelerini zaten saygısızlık olarak görüyorum..kadının hayatını ele geçiriyorlar.bü tür insanlar evlendikten sonra da hiç değişmiyor..
EVLENDİK ARTIM BENİM MALIM gibi görüyorlar sanırım...boşanmak ister gibi bi düşünceleri asla yok...evleniceğimiz erkeği iyi seçmemiz lazım....

sen bildigini oku yemezse aç kalsın bırak alışacaktır sonunda sakın taviz verme bu konuda bildigin gibi paylaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…