Benzer şeyler yaşayanlar var mı?

inanamiyorum, boyle biriyle hala evliliginizi surdurmeyimi dusunuyorsunuz.
Allah a buyuk demiyim ama yok ben yapamazdim.
sistim ya. Arada sacmalasa tamam diyecegim ama bu adamin hayat bicimi olmus
kirilmayin ama sizde coook taviz vermissiniz. biraz kendinize gelmeniz ben ne yapiyorum demeniz lazim. Cocugunuz var mi? kac yillik evlisiniz?

bence siz kesinlikle birbirinize uygun yapida degilsiniz, tum problem bu
hic istemem insallah duzelir ama siz bosanin
en kisa zamanda ailenize anlatin her seyi

Ah be güzelim, ne saygı ne sevgi kalmış bu adamda. Okudum diğer konularını da.
Ne çekiyorsun bunu.
Biran önce ailenle konuşmaya bak, defet gitsin bunu başından.

Olgunlaşmamış, adam olamamış, sorumlululuk sahibi olamamış, çocuğun teki bu.

Hayır anlamıyorum, bu kadar hızlı mı değişti bu, yoksa içindeki kütüğü sen mi göremedin.

Sabretmeye değil kurtulmaya bak canım sen biran önce, gitsin ne hali varsa görsün. Sen kendi hayatını kur yeniden.

benim yasim 20 onunki 23. 1,5yildir evliyiz ama o daha 6ay önce buraya geldi. birden böyle oldu bu ya. bir yildir falanda hep böyle buraya geleli daha bi acayip oldu oda dogru. resmen kendimi kullanilmis sömürülmüs hissediyorum ya. onu bosver onun kardeside kim oluyo 14yasindaki bi cocuk icin mi ben sabahtan aksama kadar caliscam. beni evimde daha bi yemek msasi beyefendi kardesine laptop aliyo. dayisi yatiyo bizimki para gönderiyo. ufacik birsey deyincede ben senin amcanlari falan cekiyorum senin yüzünden neler cektim sende bunu cekeceksin diyo. bazen sakalasirken canimi acitiyo ne bilim kolumu ceviriyo öylesine vuruyo ama eli agir yapma canim canim yaniyo deyince sen bana öyle yapma etme diyemezsin hem ben ciddi vurmuyorumki diyo. diyorum tabi sert vuruyorsun bazen morariyo cimcik attigin yerler diyorum diyo morarsin millete mi begendircen orani burani diyo. sapik ya diyorum moraran yer aciyo diyo acisin nolacak yani diyo. valla eve gidince nasil konuscam onunla bilmiyorum cünki suan yüzünü bile göresim yok.

Bunu tımarhaneye kapatmak lazım.

Sinir oldum sinir burda okurken.

Yaşınız çok küçük güzelim. Hani kadınların erken olgunlaştığı bir yana, 23 yaş bir erkek için çok küçük. Ha bunun 40 yaşı da farklı olur mu, sanmam.

Sen bir kendini sorgula önce, ben bununla bu şekilde hayatımı geçirmek istiyor muyum diye. Ha yok istemiyorsan derhal kurtulmanın yollarını ara.

Herkes hata yapabilir. Umarım seni anlayacak ve sana destek olacak ailen, akrabaların, dostların vardır. Kaçtın diye bunu bedel gibi ödemek zorunda değilsin.

Daha çok gençsin. Belki 10 sene sonra pırıl pırıl mutlu bir hayat yaşıyor olacaksın ve bugünleri hatırlamayacaksın bile.

Allah sabir versin.iyi cekiyosunuz ama artik disinizi gosterin biraz yalniz ve caresiz olmadigini anlasin.one oyle dagdan gelip bagdakini kovuyo....

Hem kompleksli...
Hem ruhen rahatsız...
Hem düşüncesiz...
Hem davranış bozukluğu var...
Ay bana bişeyler oluyor. :kızgın:
Bu adamın temiz bir dayağa ihtiyacı var... :oklava:

hey Allahım arkadaşım bu adam çalışmıyor bir dedeğil mi ve senin paranı senden sakınıyor bu adam nasıl ipleri bu kadar eşline verdin yaa iyi valla bütün gün deli gibi çalış senin çalıştığın parayla adam kendini ailesini gönendirsin sen kendine bir deodorant alama

canım aklını başına topla çok gençsin daha nereye kadar gider böyle adam saygısız seviyesiz terbiyesiz kaçtınsa da kaçtın ne var annen baban kapı gibi arkanda adama ihtiyacın da yok zaten parayı sen kazanıyorsun vur tekmeyi görsün hanyayı konyayı

eşin çok cahilmiş canım
yaşıda küçükmüş ama yaşının gerektirdiği kadar bile olgunlaşamamış
peki olgunlaşır mı zamanla bilemem ama o düzelene kadar sen sinir hastası olursun canım
işin var paranı kazanıyosun ailende arkanda uğraşma bence bu adamla
sana yazık olur:1no2:

valla bu KKdan okuduklarımla şunu anladım...
türkiyedeki erkeklerin % 60-70 kadarı ev kurabilecek, aile geçindirebilecek özellikte değil....

ooofff off..... senağlama

benim yasim 20 onunki 23. 1,5yildir evliyiz ama o daha 6ay önce buraya geldi. birden böyle oldu bu ya. bir yildir falanda hep böyle buraya geleli daha bi acayip oldu oda dogru. resmen kendimi kullanilmis sömürülmüs hissediyorum ya. onu bosver onun kardeside kim oluyo 14yasindaki bi cocuk icin mi ben sabahtan aksama kadar caliscam. beni evimde daha bi yemek msasi beyefendi kardesine laptop aliyo. dayisi yatiyo bizimki para gönderiyo. ufacik birsey deyincede ben senin amcanlari falan cekiyorum senin yüzünden neler cektim sende bunu cekeceksin diyo. bazen sakalasirken canimi acitiyo ne bilim kolumu ceviriyo öylesine vuruyo ama eli agir yapma canim canim yaniyo deyince sen bana öyle yapma etme diyemezsin hem ben ciddi vurmuyorumki diyo. diyorum tabi sert vuruyorsun bazen morariyo cimcik attigin yerler diyorum diyo morarsin millete mi begendircen orani burani diyo. sapik ya diyorum moraran yer aciyo diyo acisin nolacak yani diyo. valla eve gidince nasil konuscam onunla bilmiyorum cünki suan yüzünü bile göresim yok.

yuuuhhhhhh....
boşan kızım boşan senn...
kimseye öyle boşan diye gaz vermem ama bu adamı sopaya çeksem sopaya yazık...
bu adam olmadan da rahat rahat gül gibi geçinirsin..
hatta daha mutlu olursun...
bu morlukları vs. de fotosunu çek, hatta git rapor al darp diye, kolay boşanırsın..
hele sonra da ettiği sözler beni delirtti yaaaaa.... alsanaalsanasmile

yazdıkların öyle karman çorman kii hhiiiiçç bişey anlamadım, yorum yapan arkadaşları tebrik edrim anlayabildikleri için

konudan konuya atlamşısın, yok duşa girdi yok ikimiz girdik, yok şu oldu yok bu oldu, heycanlamı yazdın anlamadım

aaşu yazdıklarına bakk, ne diyoor burda şimdi??
dedim iyi ben dus alayim ozaman dedi yok dur ikimiz yapalim neyse yaptik. sonra yaninda sisede az su varmis aldim ictim bana kalkip kizdi niye sen hep ben su icerken su iciyorsun diye. öyle benim suyumdan kalani icince ne oluyo diyo. bana bu tepkisi cok sacma geldi su mu yok dedim kalktim su getirdim onada. ne oluyo öyle suyumu icince diyo dedim ne olacak susadim ictim dedim ne olabilirki dedim. diyo ne olacak diye konusup artistlik yapma bana diyo. dedim cok farkli düsünüyorsun senin dediklerin benim aklima bile gelmedi artistlikle ne alakasi var dedim. diyo bana ozaman türkce ögrende gel. neyse dedim tmm neyse ben dus alacam diyoki niye bu saate birakiyorsun. (gece almayip ne zaman alacaksam artik, isten gel evi toparla, yemek yap, ailesiyle konus, cay may derken ne zaman alayim acaba) dedi ben laoboya gircem dedim iyi beklerim dedim. bu kezde kalkmis diyoki, zaten hep ise giderken süsleniyosun, ozaman dus aliyorsun falan. süslenip ettigim falanda yok. oooo eskiden olsa tmm ama simdi dusa bile zaman bulamiyorum, gecelkeri gec uyuyorum kaldiki erken kalkip süslenecem. neyse dedimn iste ne süsü falan benim süslendigim falan yok dedim. demez mi ise giderken degil bana lazim oldugun zaman dusunu alman gerek diye. (o an okadar igrendimki anlatamam, sanki ben esyayim beni sadece ... icin kullaniyor gibi hissettim kendimi.) igrencsin dedim gittim yatak odasina. geldi arkamdan diyoki ne var öyle benim icin süslenip hic evde oturdun mu falan filan evdede sacim ayni istede ya. hic seslenmedim. gitti. valla sacma bu adam.

birgün terkedip gitsene onu bakalım,ne diyecek,ailenede özledim geldim dersin.

burnunu sürtmedikçe adam olmaz.kapının önüne koyarım demesi blöf.kolaymı öyle...sanmıyorum bunu yapacağını,sana kendini baskın çıkarmaktan başka birşey yaptığı yok,ama sen biraz aklını başına getirirsen kedi gibi olur...

ev senin üstüne mi bu arada? ve abin baban varsa istersen o sorsun,oğlum bu kızın kolları mor dövüyormusun diye...

ay çok sinir oldum resmen dövesim geldi kocanızı terb iyesiz alsanaalsanasmilegecmez kardelş böyle biriyle bir ömür alsanaalsanasmile

Aranızda anlayamadığım bir iletişimsizlik var .Yok suyu mu içmişsin , yok o , yok bu anlamsız tartışmalar. Ben eşimin bardağından birşey içsem hoşuna gider. Herşey de tartışma potansiyeline sahip. Bu noktaya getiren birşeyler olmalı sizi. Böyle bir adamla yaşanmaz.

tatlım bnla ömür geçmez yaa niye uğraşıyosun ki elinde mesleğin de var çek kapıyı vur git!
ne yapabilir ki sn istemiyosan bnce ayrıl...

bende kendi eşimde şikayet ediyordum valla benimki melekmiş yanında .........okuyunca sinirlerim bozuldu nasıl katlanıyorsun helal sana ben olsam çekip giderdim akannehir....bide ailesinin durumuda iyiymiş ne diye para yolluyorki yok kardeşine laptop falan .alsanaalsanasmile........seden ayrılmak istiyor diye yapıyor desem ama kıskanıyorda bi yerde anladığım kadarıyla,,,kafamçokkarıştı valla bide dengesiz hareketleri delimi ne allah yardımcın olsun

Back
X