yazdıkların öyle karman çorman kii hhiiiiçç bişey anlamadım, yorum yapan arkadaşları tebrik edrim anlayabildikleri için
konudan konuya atlamşısın, yok duşa girdi yok ikimiz girdik, yok şu oldu yok bu oldu, heycanlamı yazdın anlamadım
aaşu yazdıklarına bakk, ne diyoor burda şimdi??
dedim iyi ben dus alayim ozaman dedi yok dur ikimiz yapalim neyse yaptik. sonra yaninda sisede az su varmis aldim ictim bana kalkip kizdi niye sen hep ben su icerken su iciyorsun diye. öyle benim suyumdan kalani icince ne oluyo diyo. bana bu tepkisi cok sacma geldi su mu yok dedim kalktim su getirdim onada. ne oluyo öyle suyumu icince diyo dedim ne olacak susadim ictim dedim ne olabilirki dedim. diyo ne olacak diye konusup artistlik yapma bana diyo. dedim cok farkli düsünüyorsun senin dediklerin benim aklima bile gelmedi artistlikle ne alakasi var dedim. diyo bana ozaman türkce ögrende gel. neyse dedim tmm neyse ben dus alacam diyoki niye bu saate birakiyorsun. (gece almayip ne zaman alacaksam artik, isten gel evi toparla, yemek yap, ailesiyle konus, cay may derken ne zaman alayim acaba) dedi ben laoboya gircem dedim iyi beklerim dedim. bu kezde kalkmis diyoki, zaten hep ise giderken süsleniyosun, ozaman dus aliyorsun falan. süslenip ettigim falanda yok. oooo eskiden olsa tmm ama simdi dusa bile zaman bulamiyorum, gecelkeri gec uyuyorum kaldiki erken kalkip süslenecem. neyse dedimn iste ne süsü falan benim süslendigim falan yok dedim. demez mi ise giderken degil bana lazim oldugun zaman dusunu alman gerek diye. (o an okadar igrendimki anlatamam, sanki ben esyayim beni sadece ... icin kullaniyor gibi hissettim kendimi.) igrencsin dedim gittim yatak odasina. geldi arkamdan diyoki ne var öyle benim icin süslenip hic evde oturdun mu falan filan evdede sacim ayni istede ya. hic seslenmedim. gitti. valla sacma bu adam.