• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzetildiğim kız tipi

İnsan saçini boyamiyor diye bakimsiz olmaz ki, bunu demek istediyse. 🙄

Boyali saclarin hepsi de bakimli olmuyor zaten yoluk yoluk boyali saç olsa bakimli mi olunuyor. 😬 Saçlari boyali olup yumusacik parlak saclarla gezenler de var ama az, yoluk yoluk sariya boyanmiş kaynak saçla gezen de cok gordum guya paralari var bi de.
🙄🙄

Herkes kusurlarıyla kusursuzun pesinde. Böyle her denileni kafaya takacaksanız yakında hastalık hastası olur cıkarsınız. Öz güveninizi yüksek tutun.

Ben kendimle çok dalga geçerim, olumsuz gelen bir cevaba dalga ile karsılık verip eşlik ederim. Sizde deneyin.

Yemekteydik. Bir arkadaş o gün kuaföre gitmiş. Biz onunla kendi aramızda konuştuk. Sonra erkek bir amir herkesin içinde sen saçını hiç boyatmadin değil mi dedi.
Yok dedim ben boyatmak saçımı zaten.
Sonra diğerlerine dönüp latinada üniversitede komünist kızlar olur ya o tip var dedi.
Konuşmanın gereksizligini tartışmak bile istemiyorum. Ama ben olumsuz bir anlam çıkardım haliyle bundan ve çok canım sıkıldı.
Sizce neyi kastediyor?
Değiştirmem gereken bir şey mi var yani kendimde
Kominstlere benzetilmekle hakarete ugramazssiniz merak etmeyin o kızları bir durusu vardı özel diler yani simdiki gibi kurbaga yüzlu hepsi birbirine benzeyen takma kirpik korkuc dudakli birine benzetilmedinize dua edin

Gerçekten sadece iş hayatında mecburen bir araya geldiğiniz biri size ufacık bir şey söyledi diye bu kadar kafaya takıp kendimde değiştirmem gereken bir şey var diye mi düşündünüz? Ciddi bir özgüven probleminiz var gibi görünüyor buradan.

Bana da eski sevgilim elmacık kemiklerim çıkık diye travestilere benziyorsun demişti, ehehehe salak deyip geçmiştim. Çünkü elmacıklarımı seviyorum 🤷🏻‍♀️

Benimde elmacık kemiklerim çıkıktır. Banada kesin sen tatarsın diyorlar. Bende değilim diyorum. Onlarda yok yok sende kesin bir karışıklık var kesin tatarsın diyorlar. 😂.

Kız haklı. Benimde amcam bana, sen niye bu kadar zayıfsın demişti! Bende senin kızların gibi şişko mu olsaydım demiştim. Gülmüştü :dondurma: cevabını verdiğim içinde içimin yağları erimişti :halay:

Size amcaniz laf etmis ama siz kuzenlerinize laf etmişsiniz . Sizinde amcanızdan farkınız kalmamış. Ben olsam sevinmek yerine vicdan yapar kuzenlerimden özür dilerdim.

İster feminen olursunuz ister marjinal, ister kominist ekolü anımsatırsınız ister hippileri! Saçınız boyasız da olabilir civciv sarısı da! Kimse karışamaz, fikir beyan edemez Böyle kişisel tarz ve tercihlerde kendisine sorulup danışılmadan fikir beyan etmek dev bir hadsizlik, adapsızlık, cehalettir fikrimce. (Bu düşüncemi sık sık çevremdeki gençlere de aktarır ve bu konuda uyarırım)

Maalesef ki toplumumuzda bu saygısızlık had safhada mevcut. Bence olay anında kendinizden emin bir şekilde, kişinin gözlerine bakıp gülümseyerek " ben tarzımdan gayet memnunum" deseydiniz. Muhtemelen ben kötü bir şey söylemedim filan derdi siz de teşekkür ederim derdiniz. Olay sizin açınızdan daha hoş bir boyut alırdı.

Ekside başlık bile varmış bununla ilgili. Cirkinlikle ilgili. Onu görünce çok da iyi duygularla benzemediğini düşündüm işin açıği.
Saç boyamak Tan çıktığına göre bakımsız olduğumu kastetti belki de

Kötü niyetli söylediğini zannetmiyorum. Geçenlerde tatilde tanıştığım bir kıza ben de benzer birşey söyledim. Gayet güzel bir kızdı uzun boylu gamzeli vs. İlla etnik giyinmenize gerek yok ama tarz olarak bohem bir havanız vardır. Tavrınız hareketleriniz çevrede moda olana göre şekillenmemiştir, özgündür o yüzden öyle demiştir belki.

Olumsuz birşey söylememiş, birşey kastettiğini düşünmüyorum.
Ama birşey kastetse dahi neden dikkate alıyorsunuz, farklı düşünceler içine giriyorsunuz ki..

Aman bazı insanların ağzı gevşek olur boş boş konuşurlar. Senin patron da öyle bir tıpmis. Ne kafaya takıyorsun Allah aşkına. Ne güzel sade, doğal biriymişim diye düşün yani.

Yemekteydik. Bir arkadaş o gün kuaföre gitmiş. Biz onunla kendi aramızda konuştuk. Sonra erkek bir amir herkesin içinde sen saçını hiç boyatmadin değil mi dedi.
Sonra diğerlerine dönüp latinada üniversitede komünist kızlar olur ya o tip var dedi.
Konuşmanın gereksizligini tartışmak bile istemiyorum. Ama ben olumsuz bir anlam çıkardım haliyle bundan ve çok canım sıkıldı.
Sizce neyi kastediyor?
Boş konuşmuş ama kafaya takacak bir şey değil. Tarzını benzetmiş sadece, gül geç

Sizce neyi kastediyor?
10 yıldır saçımı boyatırım ama şu çok net, bazı erkekler gerçekten doğallığın kıymetini bilmiyor. Adam tam bir dangozmuş

Sizce neyi kastediyor?
Bakımsız, salık bir tipiniz olduğunu kast etmiş bence. Sırf saç boyatmadığı için bakımsız olmaz tabi kimse, normalde kendinizle ilgilenen bakımlı bir kimseyseniz zaten üstünde durmayın bence; densizlik etmiş.

benide sinirli olarak tanimlarlardı, taki anksiyetem cikincaya kadar, duygu bozuklugumu duygu yogunlugumu bilmiyorum normalde iyiyim ama bu hastalik beni mahvetti.

Ben 42 yaşındayım saçımda boya yok. Beyazlayana kadar boyatmayacağım. Saatlerce kuaförde alimunyum folyalara sarılı beklemek hiç benlik değil.
Şu zamana kadar bakımsız diyen olmadı ama bir kuaför sırf saçımı boyamak için "Böyle Kezban gibisin" demişti. Bir daha o kuaföre gitmedim.
Size de heralde buna benzer bir anlamda söylemiş. Herkesin her dediğine takılmayın.

Ben 42 yaşındayım saçımda boya yok. Beyazlayana kadar boyatmayacağım. Saatlerce kuaförde alimunyum folyalara sarılı beklemek hiç benlik değil.
Şu zamana kadar bakımsız diyen olmadı ama bir kuaför sırf saçımı boyamak için "Böyle Kezban gibisin" demişti. Bir daha o kuaföre gitmedim.
Size de heralde buna benzer bir anlamda söylemiş. Herkesin her dediğine takılmayın.
Bana da neden makyaj yapmıyosun zaten dikkat çekici değilsin gibi cümleler kurmuştu
Bende gitmiyorum
İnsanlar çok hadsiz:bicak:

Back
X