Beraber Anne Olma Yolunda

Evet canim iki cizgi bayagı koyu ama onceki aylarda hatirlarsan ovulasyon testim adete 3 4 gun kala koyu cıkmisti hep bende kan testi yaptirmistım negatif cikmisti o yuzden guvenemiyorum ovulasyon testine insallah bu kez dogru gostermis olsun..yarın açık bi eczane bulursam test alıp yaparım inşallah
Ben doktoruma sormuştum ovulasyon testi gebelik göstermez dedi. Bendede aynısı olmuştu ama gebelik falan yoktu. Boşuna ümitlenmeye sebep oluyor. Ovulasyon LH artışını gebelik HCG artışını gösterir. Ovulasyon testiyle gebelik anlamak çok saçma dedi. Tesadüfi bir durum belkide anlayan arkadaşlar. Erken gebelik testlerinden alın eczaneden pahalı olanlardan (15-18 lira falan) en iyi onla anlaşılır. İnşallah vardır bebiş :)

İnşallah pozitife canım belirti desem öyle belli bişey yok sadece kasık ağrım çok oldu ara ara adet olucam kesin dedim ama bişey yok henüz dua et canım bana benimde meleğim gelmis olsunn:KK200:
Benimde belim çok ağrımıştı hala ağrı var ama.Gögüslerimin ağrısı şüpemi çekti öyle cesaret etmiştim test yapmaya.

Ben doktoruma sormuştum ovulasyon testi gebelik göstermez dedi. Bendede aynısı olmuştu ama gebelik falan yoktu. Boşuna ümitlenmeye sebep oluyor. Ovulasyon LH artışını gebelik HCG artışını gösterir. Ovulasyon testiyle gebelik anlamak çok saçma dedi. Tesadüfi bir durum belkide anlayan arkadaşlar. Erken gebelik testlerinden alın eczaneden pahalı olanlardan (15-18 lira falan) en iyi onla anlaşılır. İnşallah vardır bebiş :)

Bende senin gibi düşünüyorum bir defa daha olmuştu kesin hamilelik diye kan testi yaptırdım ama yokmuş..Rabbim yardımcımız olsun çok istediğimiz için umutlaniyoruz istemeden:110:

Yanılmış canım doktorun.Ben ovülasyon testiyle hamile olduğmu öğrendim tabi ardından gebelik testide yaptım.
20150727_130528.webp
20150727_130528.webp
20150727_161054.webp
20150727_130528.webp

Bende senin gibi düşünüyorum bir defa daha olmuştu kesin hamilelik diye kan testi yaptırdım ama yokmuş..Rabbim yardımcımız olsun çok istediğimiz için umutlaniyoruz istemeden:110:
Aynen öyle oluyor. Psikolojide gidiyor kendimizi kaptırmaktan. Sabredip beklemek adet gecikince test yapmak en iyisi. Allah herşeyin hayırlısını göstersin hepimiz için.

Yanılmış canım doktorun.Ben ovülasyon testiyle hamile olduğmu öğrendim tabi ardından gebelik testide yaptım.Eki Görüntüle 1601706 Eki Görüntüle 1601706 Eki Görüntüle 1601707 Eki Görüntüle 1601706
Doktor yanılmış olamaz çok tanınmış iyi bir doktor. Sonuçta bende yaptım pozitif çıktı ama hamile değildim başka arkadaşta yapmış oda değil. Demekki yanıltıcı bir durum. Boşuna ümitlenmeye sebep oluyor. Onun yerine erken gebelik testi alıp yapmak daha iyi canım.

Doktor yanılmış olamaz çok tanınmış iyi bir doktor. Sonuçta bende yaptım pozitif çıktı ama hamile değildim başka arkadaşta yapmış oda değil. Demekki yanıltıcı bir durum. Boşuna ümitlenmeye sebep oluyor. Onun yerine erken gebelik testi alıp yapmak daha iyi canım.
Gebelik testi yapmak tabiki daha iyi o tartışılmaz.ovülasyonda ikinci çizgi genelde oluyo farklı koyuluklarda ama dijitaller sadece yumurtladığın gün gülen yüz gösteriyo.1 yıldır kullanıyorum ondan biliyorum çizgileri yorumlamakla uğraşmıyorum ekran direk cevabı veriyo.burdaki arkadaşlardan çoğu ovülasyon testinde pozitifi görüp ardından gebelik testini denediler yani şüpeyi ovülasyon verdi.

Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ :nazar::anneadayı:

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme -------> :KK43:
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

EYLÜL BAT:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
yeni bat 4 eylül 17. deneme

ıyıyım cnm ewet yokum serklajım yapıldı hastane den cıktım yatıom evde fazla gıremıom buralara sen nasılsın nasıl gıdıyoo
Geçmiş olsun tatlım sıcak elimde yelpaze Bülent Ersoy gibi takılıyorum :-/ cinsiyeti belli oldu mu kuzunun :)

Gebelik testi yapmak tabiki daha iyi o tartışılmaz.ovülasyonda ikinci çizgi genelde oluyo farklı koyuluklarda ama dijitaller sadece yumurtladığın gün gülen yüz gösteriyo.1 yıldır kullanıyorum ondan biliyorum çizgileri yorumlamakla uğraşmıyorum ekran direk cevabı veriyo.burdaki arkadaşlardan çoğu ovülasyon testinde pozitifi görüp ardından gebelik testini denediler yani şüpeyi ovülasyon verdi.
Gülen yüzde çıkmıştı ama gebelik negatifti :) böyle çok arkadaş var ümitlenip üzülmemize sebep oluyor dahada denemem. Hatta ilk yapıp buraya yazdığımda gebelikte öyle oluyor demişti biri ilk öyle öğrenmiştim. eşimede söylemiştim çok sevinmiştik sonra hüsran oldu her yazana inanmamam gerektiğini öğrenmiş oldum ve doktoruma sordum oda saçma olduğunu söyledi. %99,9 sonuç veren erken gebelik testi aldım çok çatlarsam bekleyemezsem ondan yapıyorum :) 2 ay oldu daha ama sabırsızım yumurta takibine gidicem haftaya bu aydan çok umutluyum inşallah çok beklemem.

sorucam bakalım haftaya ne der merak ıste cok merak edıom
Insan severken bile kızım ya da oglum demek için sabırsızlaniyor :) ama tospikler bazen inat ediyor benimki yüz üstü yatiyordu sonrasinda kordon kucağındaydi 20de yakaladık :)

Insan severken bile kızım ya da oglum demek için sabırsızlaniyor :) ama tospikler bazen inat ediyor benimki yüz üstü yatiyordu sonrasinda kordon kucağındaydi 20de yakaladık :)
Masallah size benimki sirtustu yatiodu simdi yan yatiyo en son fotoda totosunu dondu bize maalesef

Back
X