Beraber Anne Olma Yolunda

Hoşgeldin...İnşallah senin minik meleğinde yakında teşrif eder aramıza canım benim
:KK37:hoşbulduk mogami amin inşallah
tek duam o zaten..
Cinsiyet belli mi canım?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce :KK48::KK48: sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni :-):-) miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

Eki Görüntüle 1569720
Çok tatlisiniz. Maşallah. Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi de nasip etsin inşallah. :nazar::KK200:

wuhuuuuuuuuuu maaşallah maaşallah hatun gerçekten ikiz karnı gibi:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Sen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyo :KK45::KK45:buda kızım teyzesi maşallah subhanallah elini emiyor burada 32 haftalikti:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• 2015-06-30_10-52-27.webp
    2015-06-30_10-52-27.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
Sen bide simdi gorsen 1 ay var herkes günün bitmiş gibi diyo :KK45::KK45:buda kızım teyzesi maşallah subhanallah elini emiyor burada 32 haftalikti:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahııııııııım kıyamam ben ona 41 kere maaşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200: Demek ki iç karnın geniş değilmiş kuzum ondan çıkmış bu kadar...top gibi göbüşün ama maaşallah

Maşallah barekallah. Biz hiç böyle emerken göremedik. Sıpa yüzünü bile gostermiyor renkli ultrasonda. Koluyla bacagiyla kapatıyor.

Çok tatlisiniz. Maşallah. Rabbim hayirlisiyla giydirmeyi de nasip etsin inşallah. :nazar::KK200:
Canım benim inşallah Rabbim nasip eder...Teşekkür ederiz teyzesi...Bizde sizin cicilerden görseydik bi kaç tane

:KK37:hoşbulduk mogami amin inşallah
tek duam o zaten..
Cinsiyet belli mi canım?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .
Henüz değil canım... 10 temmuzda 2 li var belki bi tahmin alırız...Amin kuzum

Evet canim iç karnim darmis o kadar çok catladim ki
hmmm o vakit çatlaman kaçınılmazmış...ben bugün aile hekimine gittim gebelik kaydı için...hemşirem baktı baktı hiç karnın yok dedi:KK48: anneme çekmişim dedim...yolda komşumla karşılaştım o da aynını dedi...eşimin iş arkadaşı aynını dedi...benim göbek içe gidiyor dışa değil :-):-)

Henüz değil canım... 10 temmuzda 2 li var belki bi tahmin alırız...Amin kuzum
Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil ;) :nazar:

hmmm o vakit çatlaman kaçınılmazmış...ben bugün aile hekimine gittim gebelik kaydı için...hemşirem baktı baktı hiç karnın yok dedi:KK48: anneme çekmişim dedim...yolda komşumla karşılaştım o da aynını dedi...eşimin iş arkadaşı aynını dedi...benim göbek içe gidiyor dışa değil :-):-)
20 den sonra firliyo canm benmde kilom olduğu için 20 ye kadar kimse anlamadı 20 den sonra fırladı gitti :21::21:

Canım benim inşallah Rabbim nasip eder...Teşekkür ederiz teyzesi...Bizde sizin cicilerden görseydik bi kaç tane
Ya ben yıkayıp utuledikten sonra fotoğraf cekmeyi unutmuşum. Ama bir tane battaniye almıştım onun fotoğrafını atayım. Inşallah yarın puset bakmaya çıkacağız zam gelmeden alalım. Alırsak onun da fotoğrafını atarım

Eklentiler

• 20150630_232040.webp
    20150630_232040.webp
    20 KB · Görüntüleme: 80
HAZİRAN BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------> :KK43:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme -----> :KK43:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------> :KK43:
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme -----> :KK43:
Sabis35 ----------------->27 Haziran -------> 11.Deneme ------> :KK43:

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 10.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Ya ben yıkayıp utuledikten sonra fotoğraf cekmeyi unutmuşum. Ama bir tane battaniye almıştım onun fotoğrafını atayım. Inşallah yarın puset bakmaya çıkacağız zam gelmeden alalım. Alırsak onun da fotoğrafını atarım
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bayıldım ama çok şirin bu:KK200::KK200: güle güle kullansın minik sıpa:KK68: Bekliyorum puset resmini

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce :KK48::KK48: sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni :-):-) miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

Eki Görüntüle 1569720
maşallah canım size ne kadar hoşsun :) güle güle giysin inşallah

İyi aksamlar kızlar.işten geldim kocişle yürüyüş yaptım şöyle bir íş stresimden uzaklastim.kızlar bu klomen beni cok şisirdi ya.bu ay dahil 4kutu klomen kullandim ve kilo aldim.dr a dedim yapabilir kilo dedi.kendimi kötü hissetmeye başladım resmen :KK64:ben hamiş olup kilo almak istiyorum bu sekilde degil :KK34:
Canim bayagi olmus klomenin ben 2 kutuda sismisyim cok iyi anlıyorum seni :( ama 5 kutudan fazla klomen zararli diye biliyorum yunurta tembelligi yapiyo asilama falan dusunmiyo musun canım ilac yukleniyosun her ay asilama olsa daha garanti olmaz mi

BACILARIM NASILSINIZ???

AHA DA RESMİMİZ

Eki Görüntüle 1569720
Fistigim sen ne guzel olmussin öyle annelik güzelliği gelmis maşallah sana bizim kiz :) ne gezdin o kadar kiz yorma kendini direk alarm veriyo bebis anne yeter otur diye :)
Hayirli olsun aldığın i yesinler onu yaa :) araba baktiniz mi bari piyasa nasil :)

Back
X