Beraber Anne Olma Yolunda

Çİft kişilik yatak bide ayy çıldırıciiim kız bu pilanlar yapılırken sen yokmuydun hop noluyo ne çift kişiligi orası benim çocuğumun odası demedinmi bacım neyse allahtan benim kaynana kayınbaba yok önceden aldım onların tadını bu defa allah erken almış bana kadar beklememişler.

Kız eslem. Rana. Berra erkektede mahmut ismi çok hoşuma gidiyor. Gerçi nana sormsdın ama bende fikrimi söyleyeyim dedim

kızlarrr herkese iyi akşamlarrr :) 1 haftadir giremiyorum kk ya yıllık izindeyiz eşimle :) pazartesi işe baslicam ozaman bol bol takilirim.hepinizi merak ediyorum insallah herkes iyidir ve hersey yolundadir.

Aynen ataerkil bir yapıya sahipler kızlar kıymetli gelinler köle ben yalnız diil diğer eltilerimede eziyet ediyorlar bide onlar aynı apt.yasiyolar onlarınki benden daha zor ama eşimi inşallah ikna edebilirim insallah

Yok canım bize maddi hiçbir yardımları yok ev kira bizim evimiz yok bizle kalma gibi bir planları yok diye biliyorum ama yine bi planları vardır belkide ben dünyadan bir haber geziyorum gorumcem ilk kaynana o kadar basit seyler ki benim özel hastahaneye gitmem bile ona dert olmuştu dedim sen mi oduyosun paramı sana ne yani cocugumlaa ilkgili asla karisttirtmam ama öyle ani kumkumpas kurdularki afalladim ağlıyorum eşim diyo bebeğe oda yapi caz oturma odasını ayarliycam diyo dedim ben bu evde neyim kimims ne olarak görüyorsun kızıma nasıl bebek sadece bana aitmiş gibi konusursun dedim tek bir cevap yok bazen diyorum hani huzurumuzu bozulsun die mücadele ediyorlar resmen

Bak canım biz bayrama rizeye gittik oradayken kp kv solemis benim kocama neyse biz gumushaneye evimize geldik 2 gün sonra gorumcem kocası çocukları bize misafirliğe geldi deldiginin ertesi günü yemekte babam söyledi bugün hazır sende oradayken bak dedi bazaya die dedi bende hayırdır ne bazasi dedim gorumcem eşime döndü bilmiyomu. Dedi. Esimde yok dedi babam rahatsız oluyor uyuyamiyo bi baza alın dedi nereye koyacak dedim boş odaya dedi bende ben orayı kızıma oda bebek odası Yapicam ya ne diyorsunuz siz dedim kalktım masadan enişte var utandım bir yandan eşim geldi bebeğe oda yapacaksın sorun yok ağlama tamam o oda olacak diyo git dedim ertesi sabah geldi malzemeleri kurdular sen bi ara anlatmistin ilk kv kp bunlar ondan da beterler ama eşime inandım guvendim oda boş gibi ama bakalim zaman gösterecek sevgi bir yere kadarmış ablam ben buna inandım artık uzun oldu biraz kusura bakma hakkını helal et sevmem böyle bu sıkıntıları anlatmayı ama patladim azcik

Kızlar bugün yumurta takibine gittim. Tekrar gitmiycem çünkü kocaman ve çok kaliteli bir yumurtam vardı çatlamaya yaklaşmış. Doktor çok güzel süper dedi çok tatlı bir doktorum var odada adete çoştuk eşim içerdeki sesleri duymuş kutlama yaptık adeta :) rezervlerimde çok iyimiş . Erken yumurtluyorsun sen dedi. Bugün yarın pazar çalışın dedi. Eşimde sipermiogram yaptırmıştı dün. Normal sınırı 20 milyondan 15 milyona düştü erkeklerde kısırlık çok artı ve eşinin 107 milyon inanılır gibi değil çok yüksek dedi. Dedim sigara yok içki yok sağlıklı beslenme demekki faydası var :) size aşılama tüp bebek kesinlikle yapılmaz çok iyi zaten gençsinizde dedi. Akıntıdan sağ tarafımın sancısından anlıyordum yumurtlama zamanımı doktorda baktı sağ taraftaki büyümüş dedi. Çok iyi takip ediyorsun sen zaten zamanını iyi anlamışsın böyle devam dedi :) He bide bu akşam hamile kalırsan kız olur dedi. Eşim dün test verdiği için 2 gün bekleyince erkek 1 gün bekleyince kız olurmuş kesin bilgi yayalım Hayırlısı artık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize sevinçten uçtuk bugün inşallah bebişte gelir daha çok seviniriz. çok öpüyorum hepinizi...

Rahatsız oluyosa evinde yatsın.Neyse canım üzme kendini saçmalamışlar resmen sen bebegini düşün yaparsın bebek odanı onlarda yüzsüzlügüyle kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…