Zengin bişe ha servet nasıl kız ☺Can biraz basit gibi şöyle etkili bir isim bul anlamı ağır kaliteli zengin bişey olsun :))
Servetmi İğrenççç :))Anlam olarak zengin denek istedim uyuzz:)))Zengin bişe ha servet nasıl kız ☺
Çİft kişilik yatak bide ayy çıldırıciiim kız bu pilanlar yapılırken sen yokmuydun hop noluyo ne çift kişiligi orası benim çocuğumun odası demedinmi bacım neyse allahtan benim kaynana kayınbaba yok önceden aldım onların tadını bu defa allah erken almış bana kadar beklememişler.Yani koymayı istiyorum bu akşam soyluycem yok artık o kadarını yapmazlar herherhalde yaparlarsada sasirmam ama eşim bunada izin verirse bogarim artık dayanamam yani sabır taşı değilim dimi .... Bütün diğer odadaki koltuk ve tv sehpam orta sehpami koyu cam o odaya yine Yapicam kiler gibi yatsinlar kalsınlar hyr tek kişilik yatak koy madem ille uyiyamiyon dolaba komidine çift kişilik koca yatağa ne gerek var Allahım goruyo ben onun adaletine inanıyorum kendilerinin de bekar kızları var Allahım bir adaletli yol çizmiştir kızları aşırı kıymetli onların
Kız eslem. Rana. Berra erkektede mahmut ismi çok hoşuma gidiyor. Gerçi nana sormsdın ama bende fikrimi söyleyeyim dedimBade nin anlamı güzel değilmiş canım ☺ inanıyorum yaa ismiyle musemma derler ya doğrudur ama can ismi için kotu bişe duymadım sadece biraz şımarık olurmuş bu isme.sahip çocuklar o da olsun napalım ☺ sen ne dusunursun merak ettim bak şimdi kız için erkek için ayrı ayrı istiyorum :))
Esma nur. Esma rana. Esma yaren. Esma sude. Esma sevde. Esma şuraKızlar esma isminin yanına söyle güzel anlamlı isim önerileriniz var mı?
Ay sen çok yaşa güldürdün canim beni yaZengin bişe ha servet nasıl kız ☺
Kızlar esma isminin yanına söyle güzel anlamlı isim önerileriniz var mı?
Aynen ataerkil bir yapıya sahipler kızlar kıymetli gelinler köle ben yalnız diil diğer eltilerimede eziyet ediyorlar bide onlar aynı apt.yasiyolar onlarınki benden daha zor ama eşimi inşallah ikna edebilirim insallahCanim cidden işin zormuş bizde de ufak tefek oluyo ama esım ailem öyledir böyledir diyo ben de rahatliyirum bi de çift kişilik iyiymiş nüfusunuza alın bari hey allahım. . Esin e aile oldugunuz u anlatmaya çalış valla gorumcen varmış öyle bi damat gelir ki korkar lar laf etmeye güç geline yeter genelde. .
Benimde bebissiz gobusum boyle.bebislisi nasil olur bizim, kim bilir:))
Yok canım bize maddi hiçbir yardımları yok ev kira bizim evimiz yok bizle kalma gibi bir planları yok diye biliyorum ama yine bi planları vardır belkide ben dünyadan bir haber geziyorum gorumcem ilk kaynana o kadar basit seyler ki benim özel hastahaneye gitmem bile ona dert olmuştu dedim sen mi oduyosun paramı sana ne yani cocugumlaa ilkgili asla karisttirtmam ama öyle ani kumkumpas kurdularki afalladim ağlıyorum eşim diyo bebeğe oda yapi caz oturma odasını ayarliycam diyo dedim ben bu evde neyim kimims ne olarak görüyorsun kızıma nasıl bebek sadece bana aitmiş gibi konusursun dedim tek bir cevap yok bazen diyorum hani huzurumuzu bozulsun die mücadele ediyorlar resmenFesatlık degilki bu ev benim evim onlara göremi döşiycem yani gem istersem ben döşerim zaten.Görümceye noluyomuş kendi evine oda yapsın o denin evinde ne söz hakkı oluyo onu anlamadım evi alırken maddi yardım yaptılarsa kocan o yüzden ses çıkarmıyordur.diğer odayı boşalt sende kendilerin odasına niye atacaksın eşyanı ki.Senden neden fikir alınmıyormuş sen neciymişsin o evdeki.Yoksa bunlar ilerde sizlemi oturcaklar hesapları omu acaba
Benimde bebissiz gobusum boyle.bebislisi nasil olur bizim, kim bilir:))
Bak canım biz bayrama rizeye gittik oradayken kp kv solemis benim kocama neyse biz gumushaneye evimize geldik 2 gün sonra gorumcem kocası çocukları bize misafirliğe geldi deldiginin ertesi günü yemekte babam söyledi bugün hazır sende oradayken bak dedi bazaya die dedi bende hayırdır ne bazasi dedim gorumcem eşime döndü bilmiyomu. Dedi. Esimde yok dedi babam rahatsız oluyor uyuyamiyo bi baza alın dedi nereye koyacak dedim boş odaya dedi bende ben orayı kızıma oda bebek odası Yapicam ya ne diyorsunuz siz dedim kalktım masadan enişte var utandım bir yandan eşim geldi bebeğe oda yapacaksın sorun yok ağlama tamam o oda olacak diyo git dedim ertesi sabah geldi malzemeleri kurdular sen bi ara anlatmistin ilk kv kp bunlar ondan da beterler ama eşime inandım guvendim oda boş gibi ama bakalim zaman gösterecek sevgi bir yere kadarmış ablam ben buna inandım artık uzun oldu biraz kusura bakma hakkını helal etÇİft kişilik yatak bide ayy çıldırıciiim kız bu pilanlar yapılırken sen yokmuydun hop noluyo ne çift kişiligi orası benim çocuğumun odası demedinmi bacım neyse allahtan benim kaynana kayınbaba yok önceden aldım onların tadını bu defa allah erken almış bana kadar beklememişler.
Tez zamanda bebisle ddolacak inşallah ama sende benim gibi gobisi erken firlatcan ablacim :)
Rahatsız oluyosa evinde yatsın.Neyse canım üzme kendini saçmalamışlar resmen sen bebegini düşün yaparsın bebek odanı onlarda yüzsüzlügüyle kalsın.Bak canım biz bayrama rizeye gittik oradayken kp kv solemis benim kocama neyse biz gumushaneye evimize geldik 2 gün sonra gorumcem kocası çocukları bize misafirliğe geldi deldiginin ertesi günü yemekte babam söyledi bugün hazır sende oradayken bak dedi bazaya die dedi bende hayırdır ne bazasi dedim gorumcem eşime döndü bilmiyomu. Dedi. Esimde yok dedi babam rahatsız oluyor uyuyamiyo bi baza alın dedi nereye koyacak dedim boş odaya dedi bende ben orayı kızıma oda bebek odası Yapicam ya ne diyorsunuz siz dedim kalktım masadan enişte var utandım bir yandan eşim geldi bebeğe oda yapacaksın sorun yok ağlama tamam o oda olacak diyo git dedim ertesi sabah geldi malzemeleri kurdular sen bi ara anlatmistin ilk kv kp bunlar ondan da beterler ama eşime inandım guvendim oda boş gibi ama bakalim zaman gösterecek sevgi bir yere kadarmış ablam ben buna inandım artık uzun oldu biraz kusura bakma hakkını helal etsevmem böyle bu sıkıntıları anlatmayı ama patladim azcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?