Canim hamilelik döneminde erkekler zaten uzaklasabiliyo keşke baştan devam etseydiniz önlemli ve dikkatli bi sekilde;biz kesmedik Dr yasak demedigi sürece, eskiden dogumu kolaylastirir ilişki derlermis son aylarda daha da sık yaparlarmis. Seviyoruz kadın olarak öpülmeyi sevilmeyi ☺Biz de oyle karar aldik canm riske atmaya gerek yok dedik.. Ama bilmem oyle bilmem ben kuruntu yapiyorum am esim birliktelik olmyacgi icin opmeye koklamaya da yanasmio ben demesem. Ben de ilgi istiyrum dogal olarak ve hep dile getirmek durumunda kaliyorum ilgienyorum ya diyor ama onun ilgiden kasti pantolonumu cikarmama yardim corap giydirme aykkabi bgcigi vs bazen sinirden agliyorum ve yine suclu ben oluyorum nedensiz aliyo oluyorm..
Ohha canm afedersin ama o neymis tamtam dansi da yapcakmiymisin :/
Rüya Hayır olsuj canım valla bana da bi duygusallik çöktü eşime bi düşkün luk bi aşk ki sorma gitsin belki bu haftalarin özelliğidir ne dersin☺@betiboop taşınma işini yine erteledik kuzum, az daha elimizi rahatlatalım diye karar verdik. Bu aralar iş konusunda yeni şeyler yaşayabilirmişim burçlara göre, bir umut bir yerlerden sözleşmeli memurluk kapma hayalleri kuruyorum o zaman hemmen taşınırız.
A afrodit26 tamtam dansı nerden geldi aklına ay deli
bu arada kız ismi arayanlara benden de tavsiyee, Defne. kızım olsa Defne koyardım bende.
hyb77 bebişe müsait bir göbek mi gördüm orda ben :)
Bu arada sabah ağlayarak uyandım, hormonlardan mı yoksa popiş mi uyurken açık kalmış bilemiyorum ama rüyamda eşim bana kuma getirmiştiKızda bir rahatlık, evde ben kış hazırlığı yapıyorum o yatıyor kocama sırnaşıyor falan. Ay içime öküzler oturmuş şekilde uyandım ağlaya ağlaya. Kocam dizi izlemeyi yasakladı
Saygim sonsuz ama bebek için düşünmem ismiyle yaşasın minik.kızın canım ☺Mahmut hiç fena olurmu kız. Peygamber efendimizin isimlerinden. Hem yıldızı yüksektir bu ismin. İnşaAllah Eslem nur olacak papatyam. Oğlum olsaydı mahmut olacaktı ismi. inşa Allah bidahakine erkek olur
ben kizim aini defne koycam canim esimle oyle karar aldik :)@betiboop taşınma işini yine erteledik kuzum, az daha elimizi rahatlatalım diye karar verdik. Bu aralar iş konusunda yeni şeyler yaşayabilirmişim burçlara göre, bir umut bir yerlerden sözleşmeli memurluk kapma hayalleri kuruyorum o zaman hemmen taşınırız.
bu arada kız ismi arayanlara benden de tavsiyee, Defne. kızım olsa Defne koyardım bende.
Bu arada sabah ağlayarak uyandım, hormonlardan mı yoksa popiş mi uyurken açık kalmış bilemiyorum ama rüyamda eşim bana kuma getirmiştiKızda bir rahatlık, evde ben kış hazırlığı yapıyorum o yatıyor kocama sırnaşıyor falan. Ay içime öküzler oturmuş şekilde uyandım ağlaya ağlaya. Kocam dizi izlemeyi yasakladı
Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum işyerinde hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum aslında çok yoğun geçen hayatım var. Eşimde stres yapıyosun diyo ama bundan ileriside gelmiyo elimden stres yapmamaya çalışıyorum her ay bu ay olacak inşallah diyorum. Pazartesi 2 hafta tatile çıkıcaz yine umutluyum belki tatilde olur diyorum.. ama çok üzülüyorum yaşım geçiyo 30 yaşındayım 2 yıl olacak çocuk isteyeli.. akıl verin canım ne yapabilirimki akıldan atmak mümkün değilCanim cidden boşalt kafanı muhakkak bi iş uğraş bul deneme sayısı arttıkça stres de artıyor ve vücut direniyor bi şekilde çocuk dusuncesini uzaklastirmak gerekiyo inan olacak
Sabah 8 akşam 6 çalışıyorum işyerinde hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum aslında çok yoğun geçen hayatım var. Eşimde stres yapıyosun diyo ama bundan ileriside gelmiyo elimden stres yapmamaya çalışıyorum her ay bu ay olacak inşallah diyorum. Pazartesi 2 hafta tatile çıkıcaz yine umutluyum belki tatilde olur diyorum.. ama çok üzülüyorum yaşım geçiyo 30 yaşındayım 2 yıl olacak çocuk isteyeli.. akıl verin canım ne yapabilirimki akıldan atmak mümkün değil
Ah canım inşaallah hayırlı haberlerim olur.Bu elbiseyi hamile olduğmu bilmeden almıştım hamilr olduğmu öğrenincede iyiki almışım hamilelige çok uygun altına bir tayt giyerim gerekirse diye ama kaldı hayalde iyi yapmışsın sallamakla onları canım önemli olan yegrnim şöyle tontiş kıvırcık saçlı güzel bir kız doğur sevsin onu teyzesi ısırsın.Yooo hiç öyle aşırı durmuyosun boyuna göre fazla diilsinki komşu abartmış ama Bole hamis kalirsan sende fazla kilo almazsin zayıflar daha çok kilo aliomus çok çok gobisin cikcak ben hissediyorum senden çok kısa zamanda sevindirici haber alicaz:) kv kp gorumceymis saldim gitti kızım benimle olsun yeterki:)
Canım sıcaktan kasilmalar olabiliyomus sanci nasıl desem ben geçenlerde bi tehdit atlattim belden kasığından aşağı doğru inen bir sanci oluyor ama sen yinede dr ara sor tatlimmmmm ne olur ne olmaz sicaklardan herşey olabilir banyo kuvvetinde uyuma moduna geçtik resmen ya
Insallahhhh canimmm time giyersigiyersin umutsuzluk yok hemde hiccc daha ne ciciler alipta giyeceksin tatlım su dönemi bi atlat hatta güzel tatil yap sonra gelsinbebiis hiç aklında yokken bebis:)Ah canım inşaallah hayırlı haberlerim olur.Bu elbiseyi hamile olduğmu bilmeden almıştım hamilr olduğmu öğrenincede iyiki almışım hamilelige çok uygun altına bir tayt giyerim gerekirse diye ama kaldı hayalde iyi yapmışsın sallamakla onları canım önemli olan yegrnim şöyle tontiş kıvırcık saçlı güzel bir kız doğur sevsin onu teyzesi ısırsın.
Dimi ben benimkinide artık hareketleri hissediyorum ve hareketli MAŞALLAH ve kaşık ağrısı yapıyı ama çok şükür bi sorun olmadan hayirlisiyla kucagimiza alicaz inşallahSwétim allah korusun tehlikelerden geçsin gitsin inşallah bende nst çektirdi Dr istedi gayet iyi endişelenme dedi rahatladım çok şükür bebek oynuyor :):)fazla yer değiştirdi sanırım sıcaklar çok zorluyo yolda gören herkes allah yardım etsin diyo :)
Hamileyken bende cok gorurdum o tur ruyalari ruyasi bile coj kotu Allah kimseye yasatmasin@betiboop taşınma işini yine erteledik kuzum, az daha elimizi rahatlatalım diye karar verdik. Bu aralar iş konusunda yeni şeyler yaşayabilirmişim burçlara göre, bir umut bir yerlerden sözleşmeli memurluk kapma hayalleri kuruyorum o zaman hemmen taşınırız.
Çok güzel anlatmışsın canım çok haklısın ama 2 kayıptan sonra üstüne 1.5 yıl çok üzülüyorum.. evet canım tatil iyi gelecek inşallah uğur getirir bu ay bize de eylülde güzel haberler veririztatlım bende seninle aynıyım çalışıyorum. 31 yaşındayım. Allah bize verecek bebeğimizi ben inanıyorum lütfen sende inancını yitirme. tatile çıkman güzel biraz rahatla hayatında hiç yapmadığın bir spor dene. bol bol yüz biraz tadını çıkar. bugünlerin de bir daha gelmeyecek bunu unutma. anne olduktan sonra da keşke şu zamanlar üzülmeseydim hayatımı yaşasaydım diyeceğin çok zaman olacak. tamam mı pes etmek yok ama zamanımızı güzel değerlendirmek var:)
E bi onu dmemisler amaAllah iyiligini versin ya düşündüm de bi an
Canim benm ilki dusunce bunda korktuk ama 12. Haftada basladik Yeniden.. Taa kibi ayoncesine kadar da haftada bikac kez seklinde devam ediyoduk ama esim bsey olcak diye korkmaya baslayinca bi tadi kalmadi bende bi sure ustune gitmed m ama sonra tamamen el etek cekti normal ilgi de azaldiCanim hamilelik döneminde erkekler zaten uzaklasabiliyo keşke baştan devam etseydiniz önlemli ve dikkatli bi sekilde;biz kesmedik Dr yasak demedigi sürece, eskiden dogumu kolaylastirir ilişki derlermis son aylarda daha da sık yaparlarmis. Seviyoruz kadın olarak öpülmeyi sevilmeyi ☺
Ay kuzum ne bilim hic duyulmadik seyler yani bi o kalmis@betiboop taşınma işini yine erteledik kuzum, az daha elimizi rahatlatalım diye karar verdik. Bu aralar iş konusunda yeni şeyler yaşayabilirmişim burçlara göre, bir umut bir yerlerden sözleşmeli memurluk kapma hayalleri kuruyorum o zaman hemmen taşınırız.
Dogurduktan sonra neler cikacak bakalım :) sari örtü lazım neden sarılık olmasin len dedim ac kalirsa sarilik olur cocuk aaaE bi onu dmemisler ama
Canim benm ilki dusunce bunda korktuk ama 12. Haftada basladik Yeniden.. Taa kibi ayoncesine kadar da haftada bikac kez seklinde devam ediyoduk ama esim bsey olcak diye korkmaya baslayinca bi tadi kalmadi bende bi sure ustune gitmed m ama sonra tamamen el etek cekti normal ilgi de azaldi
Benimki geçen cumadan beri yokKızlar nerelerdesiniz bakalım? Hafta sonu eşlerle keyf var herhalde benim herif saat 2 den bu yana yok arkadaşının düğününe gitti gece kaçta gelirse artık
Fındık toplamada mi daha canim? Allah kavustursunBenimki geçen cumadan beri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?