Beraber Anne Olma Yolunda

Bekarken ELNAZ ismini istiyordum ama anlami yok ondan vazgeçtim şimdide aklıma gelip bazen BUGLEM BADE gibi amakkesin bi ismimiz yok minnosumuzun :)))

Kısıtlıyor canım cidden yani ben kendimi Suan rahatsız hissedilmesi sonraları Allahım yardım edecek ınşallah senin su haline bayildimmm MAŞALLAH
Sağol balım sende az kaldı diye düşün bitanem hem havalar soğuyunca daha rahat edeceksin

Sen hem park yatak hem karyolami aldın canım ? Bende öyle Yapicam sanırım park yatayatağı hangisinden aldın tatlim
kuşum bi park yatak aldım bide anakucağı...o fotoda görülen ana kucağı aslında...bi çok fonksiyonu olduğundan minik bi beşik haline de geliyo... park yatak kraft calipso kuzum

Bekarken ELNAZ ismini istiyordum ama anlami yok ondan vazgeçtim şimdide aklıma gelip bazen BUGLEM BADE gibi amakkesin bi ismimiz yok minnosumuzun :)))
Benim 4 yaşında yeğenim varm teyze kuzenimin adını buglem koy diyo o geldim aklıma ☺ Bade süper ama ben de düşünüyodum eskiden sevdiğim bi isim

Ayy evet balim kız evet herkesin tuhafıma gidiyor eltimin erkek onunkide kız göbeği gibi tayvan dağınık ama benimki önüme top koymuş gibi :)
İlk aylar kız göbegi daha belli oluyo erkek göbegide dagınık oldugu için öne çıkıntı çok olmuyo

Benim 4 yaşında yeğenim varm teyze kuzenimin adını buglem koy diyo o geldim aklıma ☺ Bade süper ama ben de düşünüyodum eskiden sevdiğim bi isim
Kızlar isim çocuğun kaderini çok etkilermiş.Bazı isimlerin yıldızı yüksek olurmuş.Eften püften dünyalık isimler koymayın ve kuranda geçiyo diye anlamına bakmadan da koymayın çünkü bazıları çok kötü anlamda oluyomuş ve ahirette isimleriyle çağırılcaklarmış. anne babanın çocuğuna karşı üç görevi varmış 1.Dinine uygun isim koymak.2.çocuğuna dinini doğru öğretmek.3.Çocugunu evlendirmek.Ağaç kuş çiçek yağmur rüzgar isimleri bana çok anlamsız geliyo.Sanane benim çocuğuma istediğim ismi koyarım diyebilirsiniz ben sadece bilgilendirmek istedim tabiki karar sizin.

Sen türkçe öğretmeni miydin yoksa :) düşünmemiştim bu ulama olayını valla küçük ile uyumlu şeyler dusunelim azcikta. Babamizda ismin ve soyadın bas harfleri K olsun diyo kendi de öyle Kadir Küçük Kaan Küçük K ailesi :)
Bacaklarımdaki tombikligi cekseydim görürdün sen tığ gibiligi

Bade çok güzel boyle zarif, kibar bi ifadesi var sanki

Olur mu canım herkesin bi düşüncesi var saygı duyarım haklısın da ama ben cok da kuranda olsun falan diye düşünmuyorum allah in bildigini kullan saklama, ismiyle yaşasın anlamı da güzel olsun yeter mesela Kezban da çok tercih edilir ama çok kötü anlamı varmış. . Begenmedin mi benim ismi kiz can fena mi kısa öz anlamı da güzel allah in bize verdiği en güzel şey can ☺

Yok kuzum türkçe öğretmeni değilim de isimde kriterler olur ya benm ki de o hesap ☺ ad soyad aynı harflerle başlaması da güzel ben de onu dusunmemistim bak :))

kuşum bi park yatak aldım bide anakucağı...o fotoda görülen ana kucağı aslında...bi çok fonksiyonu olduğundan minik bi beşik haline de geliyo... park yatak kraft calipso kuzum
Benim bebek odami son dk kendilerine oda yaptılar kp onlar gicikligina şimdi ne yapsam bilemedim oda yapmak için küçük oturma odamı atmam lazım napicam bilmiyorum eşimle bu konuda bozuguz aklıma geldikçe çıldırıyorum 3 gün gelip kalacak die oda yaptılar kendilerine yaaa bana sormadan

Evet ya BUGLEM anlami çok güzel BADE de güzel kapsam bilemedim bide annemin ismi leylasu çok güzel ama kv kp kalpten gider annesinin ismini koyuyor die

Nasıl sana sormadan canım ev senin değil mi ne tuhaf insanlar var yaa

Eşimin bi fikri yok zaten BADE iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…