Beraber Anne Olma Yolunda

kızlarr nasılsınız?? ben 28. haftama gircem ama şimdiden ağırlaştım.dün düğüne gittik bi güzel düştüm allahtan karnıma gelmedi.ama çatı kemiklerim çok ağrıyor bugün yürümekte bile zorlanıyorum :KK43: düşmeden kaynaklımı bilmiyorum.oturunca rahatım hiç bir ağrı sızı yok yürümeye başlayınca ağrıda başlıyor.inşallah korkulacak bişey değildir.
Canim nazar mi değdi sana kiyamam bebek hareketliyse sorun yoktur inşallah niye ağırlaştın o kadar kuzum kaç kilo aldın dikkat et büyüdükçe insan daha da dikkatli olmak gerekiyo

Canim zorlaniyosun belli ki Allah yardimcin olsun az kaldı yolu tamamladiniz ne güzel darısı bizlere kilo durumun nasıl senu baz alıyorum ben de kilo için ☺ enfeksiyon neden canım

Betim amin çok sağ ol rabbim Seninki ni de kolaylıkla bi zamanlara getirsin :)enfeksiyon ayağımdan daha öncede olmuştu antibiyotik kullandım geçti şimdilik şükür :) kilom 80 oldu 73le kaldım ama 71 e düştüm yani toplam 9 kilo oldu :)

kızlarr nasılsınız?? ben 28. haftama gircem ama şimdiden ağırlaştım.dün düğüne gittik bi güzel düştüm allahtan karnıma gelmedi.ama çatı kemiklerim çok ağrıyor bugün yürümekte bile zorlanıyorum :KK43: düşmeden kaynaklımı bilmiyorum.oturunca rahatım hiç bir ağrı sızı yok yürümeye başlayınca ağrıda başlıyor.inşallah korkulacak bişey değildir.
Dikkat et canımdan amaama istersen dr bi ara popo üstümü nasıl düştün ? Azcik dikkat et canım ya inşallah melegine Bisi olmamıştır sen stres yapma agrin için bence dr bi danis tatlım çok geçmiş olsun

Betim amin çok sağ ol rabbim Seninki ni de kolaylıkla bi zamanlara getirsin :)enfeksiyon ayağımdan daha öncede olmuştu antibiyotik kullandım geçti şimdilik şükür :) kilom 80 oldu 73le kaldım ama 71 e düştüm yani toplam 9 kilo oldu :)
Ahh ahh kaygilim ne az kilo almışsın MAŞALLAH MAŞALLAH bende oObez oldum şimdiden 10 kilo aldım yani nasıl besleniosun bakım ? Artık kilo almak istemiyorum

Ayy heycanli seni ınşallah gelmiştir melegin tatlim stres yok azcik kalmış bu arada ii beslenen ananas ye bir iki dilim iyi geliyomus tutunma için Eltim tüp bebek transferden sonra yiyişi tatlim

tamam canım bugün alıyım marketten. sanki bebek hayata bambaşka bakacakmışım gibi geliyor :)

Ahh ahh kaygilim ne az kilo almışsın MAŞALLAH MAŞALLAH bende oObez oldum şimdiden 10 kilo aldım yani nasıl besleniosun bakım ? Artık kilo almak istemiyorum

Bi ay 3 kılo aldım nasıl oldu bilmiyorum bi ay 1 kilo aldım beslenmem normalde olduğu gibi sicaklarda aşırı terliyorum o yüzden kilo almıyorum sanırım :)kilo alımı yavaşlar zamanla miden ağrıyor yer kalmıyor merak etme :) birde lütfen sabret kp kv takma evladınla takıl :)

maysu maysu geçmiş olsun canım, gözlere mi gelsin düğünde oyunlar oynarkeeen? Sağlık ocağı yakınsa git bi canım kalbini dinleyip nabzını olcsunler bebisinin.
sweet42 sweet42 kulaklarını tikiyorsun canım, kocana uzak durmuyorsun sarilmaktan, yaninda olmaktan vazgeçme. Mutfakta bile yalnız bırakma KV ile eşini. Sana bisi derlerse de duyma lavaboya git hemen ya da susadim bi su iceyim de kes laflarını.

Mogami Mogami günübirlik ankara'ya geldin yanii? Maşallah canım ben bulantidan acillerde kalirdim kesin :KK43:

@betiboop hani tetanozdan korkma demiştim ya, sen onu unut canım. Dun aksamdan beri bayaa agrim var, nasıl yatcagimi sastim gece :KK43:

Cok gecmis olsun canim.keske bi doktorunu arasaydi ya da gitseydin.aklinda soru işareti kalmazdi.dusmenin etkisinden dolayi agri olmasi normal tabi.bak karnina da gelmemis,panik yapma ama doktora gidip onlemini de al.aklin kalmasin.

Kizlar nasilsiniz?ben bi kac gundur giremedim yogundum bugun evimde oturcam yoruluyorum

Zamanda evet tatlım çabuk çok çabuk geçiyor ama ilk 3 ay endişeyle zor geçiyor hemde çok zor ....prensesime isim bulamıyoruz fikrin varmı tatlım açığım fikirlere onerilere
Kuzum kedinin aşıları tam sorun yok sadece wc yaptığı kumunu değiştirme görevini eşim devraldı :) bugün sağlık ocağına gittim kadın kan falan almadı sinir oldum bana testte silik çıktıysa gebesindir kan almaya gerek yok dedi hiç ilgili davranmadılar sinir oldum. Özel bi yer olsa gidicem o da yok. Şimdilik bi gebelik testi daha aldım hastaneye de bi iki hafta beklicem biraz büyür öle giderim. :) isim olarak çift isim düşünüyorsan ben zeynep rana yı çok seviyorum kızım olursa zeynep kesin olacak inşaAllah :)

Canim hosgeldin :) dogum geldi ya sorma cantamizi hazirladik bebisin son utusu yapilacak yarin :) pisin olmuuuuş tasinmisiiiin ve bir de test silik cikmis :-/ cok atraksiyonlusun bebegim :-)

Aynen canım neler oldu nelerrr :) ayy maşallah ne güzel yaa yerim ben onuuu isim ne koycaksınız miniğe :)

maysu maysu geçmiş olsun canım, gözlere mi gelsin düğünde oyunlar oynarkeeen? Sağlık ocağı yakınsa git bi canım kalbini dinleyip nabzını olcsunler bebisinin.
sweet42 sweet42 kulaklarını tikiyorsun canım, kocana uzak durmuyorsun sarilmaktan, yaninda olmaktan vazgeçme. Mutfakta bile yalnız bırakma KV ile eşini. Sana bisi derlerse de duyma lavaboya git hemen ya da susadim bi su iceyim de kes laflarını.

Mogami Mogami günübirlik ankara'ya geldin yanii? Maşallah canım ben bulantidan acillerde kalirdim kesin :KK43:

@betiboop hani tetanozdan korkma demiştim ya, sen onu unut canım. Dun aksamdan beri bayaa agrim var, nasıl yatcagimi sastim gece :KK43:
Nasıl agrin canım kolun mu agriyo? Aşı aşamasinda hissetmiyim de sonrasına dayanirim derdim iğneyle ondan korkuyorum ben :))

Back
X