Beraber Anne Olma Yolunda

Aldın mi yeni test canım bi de sen ismini mi degistirdinvar miydin önceden
Vardim canim.ismim hep ayniydi.aldim yeni test.onda da bekledim tek çizgi çikti ama kirmizi bulanik alan da vardi.galiba stres kaynakli bi gecikme oldu bu durum bende.3 gun gecikti.bugun tansiyonum falan cok düstu.kasiklarimda cok agriyor.biraz daha beklicem artik bakaym

Kızlar annelik çok zormus gaz sancisi uyumamasi ağlama krizleri biraz zor yorucu ama bir gülümsemesi herseyi unutturuyor kızım bugün 28 günlük onu bana veren rabbimme ne kadar şükretsem az Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun insallah.
Amin canim her anin ayri bi zorluu ve guzelligi varidr eminim sabirsizlikla gu sayiyoruz bizler de :)

kızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyor :( düştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw :KK61::KK61:

kızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyor :KK43: düştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw :KK61::KK61:

Canım olur gayet normal ağrıların çoksa magnezyum calsiyum takviyesi şart iyi geliyor Dr Una söyle önerdiğine kullan ben osteocare adını tam yazamicam ondan kullanıyorum :)

Gunaydinn nn :):) catliyorummm nemsiz kalan cildin isyanı :KK43: yatıp kalkıp krem süreceğim artık
Ah kaygikicim ah. Bende ne güzel 7 aya kadar catlamadi diyordum son ay çatladi. Krem Bebe yağı surmeme rağmen. Catlayacagi varsa çalıyor onleyemiyorsun belki nemlendirmeyle biraz rahtlamasini saglayabiliyorsun

Evet herkes öyle diyor :-)annemin erkek gobus u varmış ben olmuşum benimde kız gobusum var oglus gelecek :-) nasıl gidiyor var mı kasılmalar yavastan
Var tatlm karnim uc gundurr tasgibi bugin kontrol vr solicem bakaim nstde sanci cikacak mi merak ediyorum kac seferdir yuzunu de sakliyo sipa :) 3e de tamamladik heralde kiloyu cok buyudu karnim son gunlerde

Ah kaygikicim ah. Bende ne güzel 7 aya kadar catlamadi diyordum son ay çatladi. Krem Bebe yağı surmeme rağmen. Catlayacagi varsa çalıyor onleyemiyorsun belki nemlendirmeyle biraz rahtlamasini saglayabiliyorsun
:) bende catladim karniin alti bya var ama 3. Aydan beri krem kullanmamin faydasi catlaklar yuzeysel olustu oyle morlu kirmizili degil yani cok belli olmuyo korkunc durmuyo:)

kızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyor :KK43: düştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw :KK61::KK61:
Canım bir ortopedi ye git belki bir çözüm bulur

Kıyamam canım yaa bence de görün bi doktora agirlastigin için de ağrıyabilir ama düştüğünde de bi hasar olmuş olabilir :(

Bacak arası kemiklerim benimde çok ağrımıştı son zamanlarda yatakta dönmek bile çok acı vericiydi magnezyum kullanıyormusun

:) bende catladim karniin alti bya var ama 3. Aydan beri krem kullanmamin faydasi catlaklar yuzeysel olustu oyle morlu kirmizili degil yani cok belli olmuyo korkunc durmuyo:)
Aynen benim de öyle yüzeysel çok morlu değil. Sadece bir tane öyle derin var o kadar

Tahmin edebiliyorum canım istanbulda zor bi yakadan diğerine geçmek ☺ bakarız başka kampanya bekleriz ben de bekliyorum ana Kucağı alcam benim arabanın yok var ama alamadık gereksiz pahalı diye, maxi cosi ler uyumluymus ondan alcaz artik
Betim ben az evvel arabasını da aldım miniğimin...casualden vazgeçmiştim zaten ve gittim joie aldım... indirime girmişti zaten... arabayı uyguna getirdik

Bacılaaarrrr biz arabamızı da aldık paşamın... e bebekte 100 tl ucuza aldım 450 ye geldi...araba işini ucuca getirdim valla :-):-)

Eklentiler

• lJOI-S1036ADCRB0_1.webp
    lJOI-S1036ADCRB0_1.webp
    31 KB · Görüntüleme: 63
geçmiş olsun kuzum doktor ne diyo

Bacılaaarrrr biz arabamızı da aldık paşamın... e bebekte 100 tl ucuza aldım 450 ye geldi...araba işini ucuca getirdim valla :-):-)
Hayırlı olsun cnm güle güle eskitin.Bizde sizlerden heveslendik bebek arabalarına bakıyoduk netten şu şöyle bunun böyle özelligi var şu daha kullanışlı bu daha ucuz derken almak kısmet olmadı başladığı gibi bitti bütün güzel şeyler.

Back
X