Beraber Anne Olma Yolunda

kuzum o bölgedeki kemiklerde benimde bikaç kez ağrım oldu acep benimki niye bu kadar erken başladı yavvvv:110::110:
Tatlim o dedigin agrilardan farkli benm bu dedigim. Bnm de 20. Haftalarda agrim oluyodu ama o genislemeden kaynakli.. Bu agri ise bebeginkanala inmeye badladigindan oluyomus sordum bu haftalara gelince demek istedigimi anlicaksin o agrilar normal senin korkma ;)

[ QUO TE="ysmn1096, post: 42363818, member: 577956"]Aksi gibi doktorum da izne çıkıyor bu hafta baska doktor yaptıracak mecbur doktor beni beklesin istiyorsan hareket etme dinlen dedi :) haber ederim canım dua edin bana üç gündür hurma yiyordum onunda mi etkisi oldu ki acaba

Canım nasıP kismette varsa geleceği geliyorlar Hurması bahane hemde kismette bu Dr vardır belki hiccc kötü düşünme bende Dr um la istiyorum ama Dr eğer kismetse diyor çünkü nerde ne zaman ne halde oluruz bilinmiyor[/QUOTE]
Aynen canim sağlıkla gelsin de doktor önemli değil kısmet artık

Bebisler geliyoooo :) Y ysmn1096 canım sakin ol, yatma yürü gez dolaş hurma te, çantani kontrol et eksigin olmasın. Havalar serinlemeye başladı çorap koy kendine mutlaka. nenuya nenuya senin içinde geçerli bunlar. Tez zamanda hayırlı doğum haberi verin bize insalllaah.
Size sakin ol derken ben heyecanlandim ya :D

Bebisler geliyoooo :) Y ysmn1096 canım sakin ol, yatma yürü gez dolaş hurma te, çantani kontrol et eksigin olmasın. Havalar serinlemeye başladı çorap koy kendine mutlaka. nenuya nenuya senin içinde geçerli bunlar. Tez zamanda hayırlı doğum haberi verin bize insalllaah.
Size sakin ol derken ben heyecanlandim ya :KK70:
Annemle eşim de hafta sonu pikniğe gidelim diyor :) ben korkuyorum kalkmam yerimden diyorum :) çorap koydum canim hersey hazır birazdan açıp tekrar bakacağım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin nenuya nenuya canim senin minik de bi an once sinyal verir gelmek için inşallah

Nenumunda bebisi gelsın nn hayirlisiyla cuma vakti dualarimiz kabul olsunn :) heyecandan uyuyamazsin ben bile sabırsızim nenuuu
Aminnnn kaygilicim. Gelmiyor bir türlü ya. Bende hurma aldım yiyeyim bakalım haftaya çarşamba günümüz bitiyor ve kontrolumuz var acaba açılma var mı diye muayene eder mi ki. Hafif ağrılar oluyor belden bazen de ishal olmuşum gibi Karnım ağrıyor ama ne zaman gelecek bilmiyorum. Inşallah hayirlisiyla kolay ve normal dogumlarimiz olur hepimizin

Oyyy geliyo mu minnak artik allah kolay dogum versin canm bi avazda insallah ben de korktum bak simdi heyecan yaptim
Bende inanamıyorum ama geliyormuş canim :) doktor muayene edince çok canim acıdı açıklık var 1 cm deyince şok oldum beklemiyordum dünden bu yana agrım vardi zaten bakalım ne zaman teşrif edecek

canım maşallah senin doğumunada az kalmış hayırlısıyla kurtulursun inşallah.. sende normal doğum düşünüyosun sanırım valla bu topikte herkes çok cesaretli ben hayatta normal doğuramam :)
Sagol canm az kaldi ben de korkuyorum ama sezeryandan daha da korkuyorum sonucta ameliyat yani ..
Y ysmn1096 canım saol :)
Bi durgunluk var buralarda da, mevsim değişmeye başladı ondan mı nedir acaba.
Doğumu yaklaşan hamişlerin ağrıları başlamış,Rabbim sağlıkla kucağınıza alacağınız rahat doğumlar nasip etsin A afrodit26 @KAYGILI @bebeem
@maysu senin erken başlamış ağrılar, vakti gelince bi ıkınmada doğurcan inşallah :)
aşılama sonucu bekleyen biri vardı aramızda, ses yok mu nerelerde ?
Amin kuzum

Ayy canım çok az kalmıs senın ya her an doğum olabılır Rabbım tum hamılelere kolay dogum nasıp etsın ısaret varmı dogumla alakalı gelıyorum dıyormu bebıs :)
Aminnnn elisacim sağolasın. Çocuk gerdiriyor karnimi o zaman da aşağı kismim sanki geriliyor kasiliyor gibi oluyor. Hafif hafif bel ağrım ve ishal olmuşum gibi Karnım ağrıyor. Doğum esnasında aklıma gelirse dua etmek istiyorum sizlere Rabbim aklıma getirsin inşallah

Aminnnn elisacim sağolasın. Çocuk gerdiriyor karnimi o zaman da aşağı kismim sanki geriliyor kasiliyor gibi oluyor. Hafif hafif bel ağrım ve ishal olmuşum gibi Karnım ağrıyor. Doğum esnasında aklıma gelirse dua etmek istiyorum sizlere Rabbim aklıma getirsin inşallah

Anladım canım senın bebıs sıkı dur annecıgım ben gelıyorum demeye baslamıs :) vucuduna guven rahat ol canım cok kolay olacak Allah'ın ıznıyle sagol canım Rabbım dualarını kabul etsın

Bende inanamıyorum ama geliyormuş canim :) doktor muayene edince çok canim acıdı açıklık var 1 cm deyince şok oldum beklemiyordum dünden bu yana agrım vardi zaten bakalım ne zaman teşrif edecek
Ay demeee aciyor mu gercekten beni de bu pazartesi kontrol edecek sanirim dr :KK17:

image.webp
Kızlar biz kızımla 5. Ayımıza merhaba dedik

nenuya nenuya canım ishal ağrısı gibi ağrı doğum öncesi oluyor diye okuduydum bende, senin açılma başlamıştır belki de. Müdahaleye gerek kalmadan kendisi gelir bebegin inşallah sen sabah aksam bekle :)

Ay demeee aciyor mu gercekten beni de bu pazartesi kontrol edecek sanirim dr :KK17:
Ya kısa sürüyor aslında doktorun ve yardimcinin elini sıktım bende dayanilmayacak değil ama acıyor. Ne zamandır kaciyordum ayin 7 si yaparız dedi sancı çıkınca mecbur yaptı

Back
X