- 3 Ocak 2015
- 1.497
- 1.585
- 108
Canım cok geçmiş olsun.Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah amin.
Canim cok uzulduminsallah sagligina kavus da bundan sonraki bebis dogru yere tutunacak dualarim seninle canim
Oo hadi gozun aydin canim ne guzel benm 24. Haftadan beri bs asagi kuzus:) yarin da ben gorcem bakalim benm sipa kac kilo.. Bel agrilarim eskiye gore daha iyi canm okuttum kendimi bi kocakariya ise yaradi vallah hayata dondum resmen
Hp burdayim kuzum da okuyup cikiyorum bazen de yazacakken uyuyakaliyorumalisvrrs fasli bitti cantam hazir kuzuma yatak diktim lohusa tacimi terligimi yaptim simdi de dagitacagim hediyelerimi hazirliyorum kendim yapiyorum :)
Korkma canim 15 dk da geri ayilmistim ben azcik agrin oluyor onu da ilacla geciirler insallah iyi gecsin sonuc bos gebelk olarak ciksin
Kızlar tek tek sagolun geçmiş olsun dilekleriniz icin.simdi evime geldim.cok şükür gecti gitti kürtaj olayida.narkozumuzu aldık gözümü actigimda bitmisti her sey.ilk uyurken korktum biraz şükür gecti gitti.ins sonuc boş gebelik cikar ve pazartesi beta düşmüş olur bayagi.simdi uzaniyorum adet sancısı gibi hafiften sancı vuruyor normalmis bu durum.hepinizden desteginiz icin Allah razi olsun.