Beraber Anne Olma Yolunda

Daha belli bisey yok canm ama normal olsa diyorum sezeryandan korkuyorum bi de kv basimdan bir an once gitsin istiyorum yatmak istemiyorum yaa.. Kiz cidden nazara geliyoruz biri vardir mutlaka okutuersin annen soyle de

Mevlidde dagitilacak susler , lohusa tacim terligim, anne yani yatagimiz:)
ne normal ne Sezeryan benim korkum da kaygana :-) adamin sütünü kacirir yahu.
Daha yolun başındayız doğurucaz büyüteceğiz okutacagız askere göndereceğiz evlendireceğiz torunda torun diye tutturacağız derken yaşlanmışız.Tabi bunların olabilmesi için bu günleri güzel atlatmamız gerekiyor.Herkese cesaret veririm kendime gelince hemen gözlerimden süzülür.
Ben dogumunda daha zirlarim diyorum diger günler geldiğinde ne yaparim bilmem Allah doya doya yasatsin inşallah

ne normal ne Sezeryan benim korkum da kaygana :-) adamin sütünü kacirir yahu.

Ben dogumunda daha zirlarim diyorum diger günler geldiğinde ne yaparim bilmem Allah doya doya yasatsin inşallah
Bende zırlarım doğumda canım buna eminim yani.

Oyyy buldum yaaa masallahh :KK70: Ye oglum ye o agza 2 elı bırlıkte sokmaya calısmaktan ne anlarsınız bılmıyorum :KK70: elıfcım bu cok tatlı yaa fosur fosur ısırmalık tam. benımkıde fen derslerındekı ıskeletor gıbı olcak yakında :KK70: 4. ayımızda 5700 geldık sukur 700 gr almısız ılk defa :) bunada sukur

ayyy kıloları okudum baska bı sayfada şok oldum benım kız cok mu zayıf ki yaa :110::110::110: 4. ayımıza girdik 5700 gr 63 cm ız. ama 3 kılo dogduk ve 2800 le taburcu olduk guc bela 2 ay tek gogus emmeye calıstı sonrası mama
canim doktorumuz anne suyuyle ayda 600 ile 1000 gr almasi normal demisti bence sizinde normal doktorun zayif diyormu sizin icin..rahisim gorsen iki gundur iyice agulayip gulmeye basladi iki defa donebildik bu hafta icerinde baskada deneme yapmadi :-)

Aklina geldiysem ne guzel sevindim unutulmadigima:KK60:
Ben hep buralardayim sizi takip ediyorum ama yazmiyorum yazacak birseylerim yok cunki.Bu arada oglunun resimlerinide gordum Allah bagislasin nazarlardan saklasin cok tatli masallah:nazar:
Unutulurmusun hep dualarimdasin Rabbim sanada hayirli saglikli cok seker bir evlat naaip etsin insaAllahhh:21: bu arada yaznaya devam et lutfen

Bende tam kafamdan atmıştım sadece sağlıgımın düzelmesi için dua ediyordum.Hatta çocuksuzluk düşüncesine alıştırmam lazım kendimi diye düşüncelerdeydim bir anlamda elindekiyle yetin moduna almıştım kendimi.Regli günü akşamdsn olurdum her ay o yüzden pedimi bile hazırlamıştım.Hergün baktım temiz degiştirdim ikinci gün yine temiz ağrıkesici kullandığım için erteledi galiba diye düşünüyordum.derken pazartesi oldu yataktan kalkarken gögüslerimin çok ağrıdıgnı farkettim.Evde dijital ovülasyon testi vardı test yaptım direk gülen yüz çıktı şokk oldum.Kızlara söyledim 3 gün geçtiğini testin öyle çıktığnı.Kızlar cesaret verdi gittim gebelik testi aldım yaptım ondada direk çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım ağladım şükrettim allahıma bana bu mutluluğu yaşattığı için.Hatta @betiboop havuza gircekmiş testin sonucunu öğreniyim öyle gireyim demiş ben dşyorum çiş yok gelince yapcam diye neyse çok heyecanlı sevinçli birgündü 27 Temmuz.
Evet dedigin gibi simdi ben o moddayim.
Ne guzel hic beklemedigin anda gelmis bebegin testinide gordum kocaman 2 ci cizgi cikmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin amin

canim doktorumuz anne suyuyle ayda 600 ile 1000 gr almasi normal demisti bence sizinde normal doktorun zayif diyormu sizin icin..rahisim gorsen iki gundur iyice agulayip gulmeye basladi iki defa donebildik bu hafta icerinde baskada deneme yapmadi :-)
maşallah masallah:) daha cırlamaları olucak. aguluyo ben anlamyincada tepki vermyrm napck die bi cırlıyo:) daha cok döner canim bizimki döne döne turluyo odayi şimdi şükur :)

Siyah00 Siyah00 canim hadi geçmiş olsun bidaha yaşanmasına inşallah tez zamanda toparlarsin kendini. Dinlen güzelce, kaf.anı dagit..
@afrodit26 becerikli hatun seni maşallah. görelim su yaptıklarını bizdeee.
bebeem bebeem sığmaz olmuş senin minik artiiik maşallah maşallah :nazar:
hyb77 hyb77 kalkma yattigin yerden canım inşallah lekelenmen uzun sürmez. Progestan verir doktorun büyük ihtimalle
Sagol canim aminnnnn.

Geçsin gitsin inşaallah canım.Ben bir ay arayla 2 defa narkoza girdigim için tecrübeli oldum gibi. ilk alırken hafif baş dönmesi hissediyosun gerisini hissetmiyosun gözünüzü açtığnızda çok ağır uykudan uyanmışcasına uyumak istiyosun ve bogazda hafif gıcık hissi oluyo.Neyse daha güzel haberler konuşmak dilegiyle geçmiş olsun canım.
Uyurken korktum yine önceki narkoz aldigim gibi ama bu kısa sureliydi cok şükür sonraki etkileri uzun olmadi.esime diyorum bir gevsedim sanki narkoz iyi geldi diyorum gülüyor :) kendimle dalga gecmezsem hic gecmiyor ne yapayim.ins bundan sonra güzel seylerden bahsetmek nasip olur

Günaydın kızlar uzun aradan sonra bu gece ilk defa rahat uyudum şükür :) Nasılsıniz bakalım? Siyah00 Siyah00 canim bununla geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah sonuç istedigin gibi çıkar

kızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi

kızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi
Canim en iyi neticeyi dr un söyler tabiki.kontrolün ne zaman.ayrica zaten 28 günlük adet döngüsü normal olan döngüdur.35 gün zaten normal döngünün disinda.seninki de normale dönmüş bence.

Canim en iyi neticeyi dr un söyler tabiki.kontrolün ne zaman.ayrica zaten 28 günlük adet döngüsü normal olan döngüdur.35 gün zaten normal döngünün disinda.seninki de normale dönmüş bence.
doktora gitmeyi düşünmüyorum valla sıkıldım ...ama zaten 28 e düştüğü zaman sorun olarak görmüyodumda 26. gün olunca endişelendim

Merhaba 32haftalik hamileyim ve insallah allahin izniyli bir kizim olacak dogum yaklastikca ruyalarim bile brni yoruyor o derece diyebilirim kendimi huzursuz hissediyorum bazen ama bebegimin gelmesinide cok istekle bekliyorum sanirim ilk hamilelik ve ne olcak ne yapilcak korkusu var hepimizde vardir bu siz ne yapiosunuz bu durumlarda

doktora gitmeyi düşünmüyorum valla sıkıldım ...ama zaten 28 e düştüğü zaman sorun olarak görmüyodumda 26. gün olunca endişelendim
Endiselenme canım.benim bir dönem 21-24 gün arasiydi döngüm.sonradan 27-28 oldu.vücudun dengesine gore bir kac gun oynama olabilir.stres durumu bile etkiler.26 gun anormal değil bence.

Evet dedigin gibi simdi ben o moddayim.
Ne guzel hic beklemedigin anda gelmis bebegin testinide gordum kocaman 2 ci cizgi cikmis Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin amin
Allah sanada nasibetsin inşaallah o duyguyu tatmanı diliyorum.Sevinç gözyaşı birarada hem şükür hem dua allahım sanada tattırsın inşaallah en kısa zamanda

Back
X