- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
- 208
Canim son durumun nedir.Allah sanada nasibetsin inşaallah o duyguyu tatmanı diliyorum.Sevinç gözyaşı birarada hem şükür hem dua allahım sanada tattırsın inşaallah en kısa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim son durumun nedir.Allah sanada nasibetsin inşaallah o duyguyu tatmanı diliyorum.Sevinç gözyaşı birarada hem şükür hem dua allahım sanada tattırsın inşaallah en kısa zamanda
Reglin normale dönmüş bence hala yüksek degilse prolaktinin burak o hapı canım ama doktoruna durumu söyle tabiki.kızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi
Aynı durum hepimizde var canım.Merhaba 32haftalik hamileyim ve insallah allahin izniyli bir kizim olacak dogum yaklastikca ruyalarim bile brni yoruyor o derece diyebilirim kendimi huzursuz hissediyorum bazen ama bebegimin gelmesinide cok istekle bekliyorum sanirim ilk hamilelik ve ne olcak ne yapilcak korkusu var hepimizde vardir bu siz ne yapiosunuz bu durumlarda
Günde 1 defa oluyo leke canım.Dün gecede Bugünde yok akşama doğru yine olur herhalde.Peçeteye hafif sarılık oluyo arasıra ama o önemsiz bence.Canim son durumun nedir.
Ben imde reglim hep 26 gün sürüyodu canım normal bence.Geç olması anormaldoktora gitmeyi düşünmüyorum valla sıkıldım ...ama zaten 28 e düştüğü zaman sorun olarak görmüyodumda 26. gün olunca endişelendim
Allah kucağına almayı nasibetsin hayırlısıyla.Heyecan kaygı hep var galiba annelik duygusu etkiliyo insanı.Merhaba 32haftalik hamileyim ve insallah allahin izniyli bir kizim olacak dogum yaklastikca ruyalarim bile brni yoruyor o derece diyebilirim kendimi huzursuz hissediyorum bazen ama bebegimin gelmesinide cok istekle bekliyorum sanirim ilk hamilelik ve ne olcak ne yapilcak korkusu var hepimizde vardir bu siz ne yapiosunuz bu durumlarda
Sarı olmasında sıkıntı yok canım. Benim de önceleri bildiğin kırmızı geliyordu sonra ten rengi çorap olur ya onun rengine donuyordu. 12 hafta öyle geçti çok şükür olmadı. Gerçi benimki kistten dolayi oluyormuş onları atiyormusumGünde 1 defa oluyo leke canım.Dün gecede Bugünde yok akşama doğru yine olur herhalde.Peçeteye hafif sarılık oluyo arasıra ama o önemsiz bence.
Canim ilaç zarar değil fayda sağlamış prolaktin yüksek olması yunurtlamayi zorlaştırıyor ama kullandığım için erken yumurtlama olmuş ve eğer hamile değilsen erken adet Olcan demek ki olması gerektiği gibi. Ben hamile kaldığım ay kullandım haftada yarım dostinex ve 16.gün oldu yumurtlama normalde 25 i buldugu olurdukızlar 19 haziran da doktora gitmiştim prolaktin yüksek çıkmıştı 27 sanırım sınır 25 haftada 2 kez yarım dostinex vermişti haliyle kutu hala bitmedi var içinde bi iki tane daha ....şimdi asıl sorunum önceleri 35 güne kadar uzayan adet dönemim bi süre 28 güne düştü ve şimdi yani bugün daha 26. gün ve adet olucam galiba lekeleme geldi (hamile değilim test yaptım negatif) acaba bu ilaç artık zarar vermeye mi başladı of sıkıntı ya geri kalanını içmesemmi
Amin canim cumlemizin insallah valla gercekten annelik zor bisey dogunca daha cok anlayacagiz ama simdidrn basladik bileAllah kucağına almayı nasibetsin hayırlısıyla.Heyecan kaygı hep var galiba annelik duygusu etkiliyo insanı.
Allah hepimize butun annelere kolaylik sabir versin insallahAynı durum hepimizde var canım.
Anladım kuzum inşallah gittikçe daha da düzene binecek bütün süreçler...darısı başımıza bakalımgaz sancısı bir dönem cok oldu hergece en az 2-3 saat durdurulamaz aglama nobetlerimiz oldu hep aynı saatlerde.sab simplex die bi damla var onu kullanıyorum işe yaradı cok şükür.şimdi arada oluyor.gece uykumuz düzenli erken uyuyor sabahın köründe ayaktayız :) gece 2-3 saatte bir süt istiyor.
Canım fotografını cektıler lakın siteye o gın doğan bebeklerin hiçbirinin fotografını koymamıslar.bende cok baktım ama yok
sağol bitanem bebekler büyüyo göbüşler büyüyoGünaydın hatunlaaarbusuru sohbet etmissiniz sayfalarca okudum maşallah :)
Mogami tetanosu merak ediyorum canim saol haftaya yaptircaz demekki. Oğlusun büyümüş bu arada maşallah Mete paşaya. @betiboop balık deme deme
hamilelik öncesi balık delisiydim simdi agzima suremiyorum şöyle bi alabalık tesisi bulmak lazim taze taze yapacaklar belki onu yiyebikirim ama ankarada alabalık tesisi var mi acaba
@hyb77 yatis günlerine başla azcik, uzat ayaklarını keyif yap. Yorma minnak yavruyu
kuzum doktora gittin mi 8 gün uzun bi süre
ay bu erkeklerin nazı da beni öldürecek...yemez seni gribim deseydin ya...Kocam bana yaklasma dedigi icin yaklasamiyorum adama.korkuyorum resmen yaa bana gecirme bi de dedi.bu aralar isler cok yogun olunca hasta olmak istemiyor![]()
Az kaldı kuzum kara görünüyoSelam güzellikler biz bugün 33. haftaya girdik çok şükür.![]()
Ama ben seni yirim yirim doyamam maaşallah benim minnoşuma Allahım yüzünü hep böyle güldürsün inşallahahh ahh nerde bu doğan bebişlerimizzz özletiyolar kendilerini ama biz 4. ayımıza girdik teyzelerii gittik aşımızıda vurulduk geldik çok şükür. darısı dogum yapanlara olsun ınsallah. dıgerlerınede rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın ve evlat sahıbı olmak ısteyen kımsenın kucagını bos bırakmaasın ınsallahh
akıntını takip et canım ve gün aşırı ilişkiye gir inşallah çok bekletmeden gelir sıpanbende bu aralar yumurtlama günlerindeyim hamile kalmak istiyorum inş olur![]()
Kizlar ogluşla randevu vardi bugun 2 kilo olmus tospam bir de donmuuuuusss :) cok guzel birsey y Allah'im isteyen herkese versin :)
Eki Görüntüle 1600927mecburi findik ayriligi basladi bugun
çekmiyor ya telefon cok giremiyorum evde alışveriş bitti de temizlik isim kaldi bebisimin kıyafetleri yikanacak daha hem resim istersin de vermez miyiz :))
canım geçmiş olsun inşallah kısa sürede zımba gibi olacaksın beta da düşecek korktuğumuz hiçbişey olmayacak içini rahat tut bitanemKızlar tek tek sagolun geçmiş olsun dilekleriniz icin.simdi evime geldim.cok şükür gecti gitti kürtaj olayida.narkozumuzu aldık gözümü actigimda bitmisti her sey.ilk uyurken korktum biraz şükür gecti gitti.ins sonuc boş gebelik cikar ve pazartesi beta düşmüş olur bayagi.simdi uzaniyorum adet sancısı gibi hafiften sancı vuruyor normalmis bu durum.hepinizden desteginiz icin Allah razi olsun.