Beraber Anne Olma Yolunda

olsun balım yaaa ağır gelirdi o saatte...bugün eşime aldırıcam patates kızartıp yerim artık o istek hala geçmedi bende...zaten tek aşerdiğim şeyde patates kızartması oldu:-):-):-):-) geçen haftada canım çekti şimdide:-):-)acaba diyorum bizim sıpalar da büyüyünce bunlara düşkün olacaklarmı...çünkü ben annemin aşerdiği şeyleri deli gibi seviyorum
:) Mantıklı dişler cıkınca bı gozleme yapayım kızıma :()

Kendime kızıyorum sadece keşke cuma sabahı doktoruma gitseydim kahverengi dedim geçer dedim taki bugün öğleden sonra başlayan adet sancısı gibi sancı ve kanama olana kadar içim rahattı geçti düzeliyorum diyodum. hastaneye gidincede arttı belirsizlikler müdahale edilmemesi durumu dahada üzücü yaptı.Hayırlısı böyleymiş demekki kısmetimde bu kadarlık sevinç varmış.İnşaallah başka zaman Tamamına ereriz herkese tavsiyem ihmal etmeyin en ufak şeyi takibedin bırakın evhamlı olun en azından elinizden geleni yapmış olmanın huzuru olur.
Canim sana bisiy soylemek istemedim.herkesde ayni olmaz dedim ama benim gebeligimde de cok azicik pembe bi kanamam olmustu.umursamadim.gecer dedim.bir hafta gecti aradan kanama gecer gibi oldu.ardindan kahverengi akinti geldi ve sonuc husran.bende cok uzulmustum,keske ihmal etmeseydim dedim ama kadere ne yazildiysa o yaşanrmis.uzulme bak gebe kalabiliyorsn.allah nasip ederse yine hamile kalacaksn.bu sefer saglikli bi gebeligin olacak.senin sagligin yerinde en azindan bu sekilde dusun.allah beterinden korusun

Canım benım esımdede varkısoel cıkmadı dr proxeed yazdı ıkı ay kullanacak sonra test yaptırcak ıkı ay sonrakı degerlere gore karar verecegız barız bır artık yoksa eger dırek asılamaya basvuracagız sız daha once proxeed kullanmısmıydınız
Kullandık canım 61 milyon du 2 ay sonra 71 milyon oldu ama bugün 8 ay sonrası test yaptırdık 17 milyon çıktı bakalım morfoloji sonuçlarını perşembe günü alıcaz ....ben artık sıkıldım sayıdan hareketten ister 100 olsun ister 200 allahım günah yazmasın ama bunaldım artık

kızlar merhaba sizi ilk evlendiğim aydan itibaren takip ediyorum. Arkadaşlığınız çok güzel hep okurdum ama yazmak şimdiye nasipmiş. Aslında bu topiğe hamile kalınca yazayım diyodum ama dayanamadım:) Kaygılı, mogami, arsinli, rahis ve diğerleri hepinizi sanki tanıyor gibiyim hikayelerinizi biliyorum. Diğer topikte de hep takip ederdim çok uğurlu geliyo bana burası nerdeyse herkes hamile kaldı. İnşallah bana ve isteyenlere de nasip olur :)

kızlar merhaba sizi ilk evlendiğim aydan itibaren takip ediyorum. Arkadaşlığınız çok güzel hep okurdum ama yazmak şimdiye nasipmiş. Aslında bu topiğe hamile kalınca yazayım diyodum ama dayanamadım:) Kaygılı, mogami, arsinli, rahis ve diğerleri hepinizi sanki tanıyor gibiyim hikayelerinizi biliyorum. Diğer topikte de hep takip ederdim çok uğurlu geliyo bana burası nerdeyse herkes hamile kaldı. İnşallah bana ve isteyenlere de nasip olur :)
Hoşgeldin canım. Evet burada aile gibiyiz. Dertlerimizde sevincimizde bir çok şükür. Her topik bu kadar samimi değil farkındaysan. Burada neler atlattık neler.

Kullandık canım 61 milyon du 2 ay sonra 71 milyon oldu ama bugün 8 ay sonrası test yaptırdık 17 milyon çıktı bakalım morfoloji sonuçlarını perşembe günü alıcaz ....ben artık sıkıldım sayıdan hareketten ister 100 olsun ister 200 allahım günah yazmasın ama bunaldım artık

Canım kullandıktan sonra sayıda artma oldu mu sıkılmakta haklısın canım bak yanlıs anlamazsan sana bırsey soylemek ıstıyorum benım fıkrm ben bugun gıttım sadece 270 tl bır aylık ılacına para verdım 65 tl de muayene ucretı toplamda 350 tl gıttı onumuzdekı ay tekrar 270 tl ye ılac alacagım bır suru masraf oluyor ıkı ayın sonunda eger cok buyuk bır artıs olmazsa ben dırek asılamaya geceegım hem ılaca o kadar para vermemıs hemde psıkolojıkmen kendımı yıpratmamıs olacagım sen suan ev ıcın ertelıyoruz dıyorsun asılamayı ama sen zaten suan asılamanın parasını ılaca verıyorsun bana gore ben asılama 500 700arası bırsey dıye bılıyorum bana kalırsa ılac alıp o kadar para verme yerıne asılamaya baslamalısın sahsen ben öyle yapacagım

hoşbulduk canım. gerçekten aile gibisiniz maaşallah:nazar::nazar:

inanın ben de sizinle birlikte üzüldüm sizle sevindim. kaygılının ilk kaybında, sonradan gelen oğluşunda, mogaminin şehir değiştirmesinden bebekten umudu tam kesmişken olmasında:), bluumun hsgden sonra olan mucizesine. senin hiç belirti yaşamadan beklemediğin anda gelen kuzuna. çoğunlukla okuyup ağladığım olurdu. ama artık bende aranızda olmak istedim

inanın ben de sizinle birlikte üzüldüm sizle sevindim. kaygılının ilk kaybında, sonradan gelen oğluşunda, mogaminin şehir değiştirmesinden bebekten umudu tam kesmişken olmasında:), bluumun hsgden sonra olan mucizesine. senin hiç belirti yaşamadan beklemediğin anda gelen kuzuna. çoğunlukla okuyup ağladığım olurdu. ama artık bende aranızda olmak istedim

Hoşgeldin canım :)

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ailemizin sessiz üyesi :KK25::KK25: Kuzum burası seni de hamiş yapar evellallah...Sen burdaki olayları takip etmişsin hepimiz neler yaşadık ve şuan %90 ımız hamile...Kalan fıstıklarımızı da 2016 ya hazırlıyoruz:KK36: eee anlat bakalım ne kadar oldu evleneli ve çocuk isteyeli

B
inanın ben de sizinle birlikte üzüldüm sizle sevindim. kaygılının ilk kaybında, sonradan gelen oğluşunda, mogaminin şehir değiştirmesinden bebekten umudu tam kesmişken olmasında:), bluumun hsgden sonra olan mucizesine. senin hiç belirti yaşamadan beklemediğin anda gelen kuzuna. çoğunlukla okuyup ağladığım olurdu. ama artık bende aranızda olmak istedim[/QUOTE
Bir anda geçmişe gittim geldim inan

ben evlendiğimden beri istiyorum. İlk başlarda sabırsızdım hep test yapar dururdum. bir yıl geçin
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ailemizin sessiz üyesi :KK25::KK25: Kuzum burası seni de hamiş yapar evellallah...Sen burdaki olayları takip etmişsin hepimiz neler yaşadık ve şuan %90 ımız hamile...Kalan fıstıklarımızı da 2016 ya hazırlıyoruz:KK36: eee anlat bakalım ne kadar oldu evleneli ve çocuk isteyeli

ayyy canım benim sağol. Valla eşim karşı olmasa üye olacaktım. Ama nasip işte. üye olduktan sonra da yazamadım ne biliim. ama her sabah işe başlamadan önce hep okurdum sizi. hadi bakalım inşallah bana uğurlu gelirsiniz güzel anneler ve anne adayları:KK39:
biz ilk evlendiğimiz aydan beri istiyoruz. ama kısmet olmadı malesef her ay test yaptım ovulasyon kullandım yok olmadı. sonra doktora gittim yumurtalar iyi dedi hsg çekti.sonra yine umutlandım yine hüsran oldu. daha sonra aşılamaya karar verdik aşılamada farkedildi ki eşimin ileri hızlı sperm oranı çok düşük. ve ankaradaki aşılama yapan doktor eşime hemen tüpe geçelim demiş. burdaki doktor da yok dedi tekrar aşılama yapıcam dedi. şimdi ikinci aşılama sürecindeyim ama daha olmadı.

ben evlendiğimden beri istiyorum. İlk başlarda sabırsızdım hep test yapar dururdum. bir yıl geçin

ayyy canım benim sağol. Valla eşim karşı olmasa üye olacaktım. Ama nasip işte. üye olduktan sonra da yazamadım ne biliim. ama her sabah işe başlamadan önce hep okurdum sizi. hadi bakalım inşallah bana uğurlu gelirsiniz güzel anneler ve anne adayları:KK39:
biz ilk evlendiğimiz aydan beri istiyoruz. ama kısmet olmadı malesef her ay test yaptım ovulasyon kullandım yok olmadı. sonra doktora gittim yumurtalar iyi dedi hsg çekti.sonra yine umutlandım yine hüsran oldu. daha sonra aşılamaya karar verdik aşılamada farkedildi ki eşimin ileri hızlı sperm oranı çok düşük. ve ankaradaki aşılama yapan doktor eşime hemen tüpe geçelim demiş. burdaki doktor da yok dedi tekrar aşılama yapıcam dedi. şimdi ikinci aşılama sürecindeyim ama daha olmadı.

Canım merhaba senınle durumumuz aynı bende 14 aydır ıstıyorum hazıran ayında dr gıttım bende sorun cıkmadı esımden test ıstendı esımınde ml de sayısı dusuk ve hızlı sprem sayısı az bugun urolojıye gıttık ılac verdı ıkı ay kullan sonra tekrar test dedı sız tedavı hıc uyguladınızmı dırek asılamayamı gectınız bız suan ıkı aylık tedavıyı beklıyoruz eger degısıklık olmazsa degerlerde bızde dırek asılamaya gececegız sızın degerler kactı bızım ml de 13 mılyondu ve ıkı saatın sonunda %85 hareketsız dı spremler ileri hareketlı %0 yerınde hareketlı % 10 yarı hareketlı % 5 dı benım dr um esımın ıkı ay sonrakı degerlerıne gore yon cızecek galıba asılamaya kalacak bızımde

Back
X