- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
inşallah canım haber vermez olur muyum. yarın sabahtan yazarım kuzum.
Canım sorması ayıp aşılama ne kadar tutuyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım haber vermez olur muyum. yarın sabahtan yazarım kuzum.
Canim amma paraymis o ilaç da o paraya aşılama yapılırdı hem de arttı mi artması mi stresi olmazdı. .ama denemekte fayda var tabiki hayırlısı olsun hakkınızda kuzumCanım kullandıktan sonra sayıda artma oldu mu sıkılmakta haklısın canım bak yanlıs anlamazsan sana bırsey soylemek ıstıyorum benım fıkrm ben bugun gıttım sadece 270 tl bır aylık ılacına para verdım 65 tl de muayene ucretı toplamda 350 tl gıttı onumuzdekı ay tekrar 270 tl ye ılac alacagım bır suru masraf oluyor ıkı ayın sonunda eger cok buyuk bır artıs olmazsa ben dırek asılamaya geceegım hem ılaca o kadar para vermemıs hemde psıkolojıkmen kendımı yıpratmamıs olacagım sen suan ev ıcın ertelıyoruz dıyorsun asılamayı ama sen zaten suan asılamanın parasını ılaca verıyorsun bana gore ben asılama 500 700arası bırsey dıye bılıyorum bana kalırsa ılac alıp o kadar para verme yerıne asılamaya baslamalısın sahsen ben öyle yapacagım
Canim amma paraymis o ilaç da o paraya aşılama yapılırdı hem de arttı mi artması mi stresi olmazdı. .ama denemekte fayda var tabiki hayırlısı olsun hakkınızda kuzum
canım aşılama ankarada 450tl sadece o işlem için aldılar. 180tl sperm yıkanması tuttu. bir de doktora kontrol için vermiştim 180tl civarında. ilaçlar da 700tl civarında tuttu. ama bir kutu ilaç fazla almıştım ondan 270 düşebilirsin. yumurtalarının cevap verme durumuna göre bir kutu daha aldırabilir.Canım sorması ayıp aşılama ne kadar tutuyor?
Anladım canım ben aceleciyim ya kendime göre düşünüyorum :)) haklısın en iyi sen bilirsin ne kadar çok istediğini ve beklediğini de bildiğim için ☺ ama olacak beraber büyütcez gör bakAynen canım pahalıymıs canım bu ilacı kullanırsa az bır artıs olsa bıle asılamada sansımız bıraz daha artar dedık en onemlısı asılamaya karar versek bu ayın sonuna denk gelecektı esım bu ay ıkı defa ızın aldım bu ay daha alamam bır sure boyle gıtsın dedı ıkı ayın sonundakı degerlere gore asılamysa asılama yapacagız canım o yuzdende ılk etapta asılama deneyemedık
canım aşılama ankarada 450tl sadece o işlem için aldılar. 180tl sperm yıkanması tuttu. bir de doktora kontrol için vermiştim 180tl civarında. ilaçlar da 700tl civarında tuttu. ama bir kutu ilaç fazla almıştım ondan 270 düşebilirsin. yumurtalarının cevap verme durumuna göre bir kutu daha aldırabilir.
merhaba canım sen de hsgden sonra hamile kaldın dimi senle aynı zamanlarda hsg çektirdik ama benim olmadı malesef. hayırlı olsun bebişinAnladım canım ben aceleciyim ya kendime göre düşünüyorum :)) haklısın en iyi sen bilirsin ne kadar çok istediğini ve beklediğini de bildiğim için ☺ ama olacak beraber büyütcez gör bak
Anladım canım ben aceleciyim ya kendime göre düşünüyorum :)) haklısın en iyi sen bilirsin ne kadar çok istediğini ve beklediğini de bildiğim için ☺ ama olacak beraber büyütcez gör bak
Anladım canım cok sagol en az 1000 tl o zaman benım dr muaynee ucretı 80 tl
ortalama 700-1000 arası tutar canım
biz geldik cok sukur detayli ultrasyonumuz cok iyi gecti kizimiz gayet iyi hatta cok hareketliymis dr sasirdi :))) kilomuzda 480 gram olmus :) masallah bize![]()
Anladım canım çok sağol kuzum aman tutsunda paranın bir önemı yok
Saoll canım Allahım tez zamanda sana da nasip etsin inşallah eşini hiç kafama takma bizde de sorun vardı eşim ameliyat oldu doktor 3 ay Bisi bekleme dedi şükürler olsun geldi muciZem inşallah sende kalbini ferah tut havuç suyu icir bol bol eşine hızı arttırıyoroyy oyy masallah sıze canım :)![]()
aynen. bizim de işten izin almamız biraz sıkıntı oluyor. ondan biran önce yaptıralım dedik. sizinki daha sağlıklı aslında önce değerleriniz yükselsin. daha garanti olur. belki o arada gelir bebeğin![]()
hoşbuldum canım inşallahHoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir
Saoll canım Allahım tez zamanda sana da nasip etsin inşallah eşini hiç kafama takma bizde de sorun vardı eşim ameliyat oldu doktor 3 ay Bisi bekleme dedi şükürler olsun geldi muciZem inşallah sende kalbini ferah tut havuç suyu icir bol bol eşine hızı arttırıyor
hoşbuldum canımGel bacım hoşgeldin sefa geldin...İnşallah sende kavuşacaksın miniğine...ne kadardır deniyorsunuz
Hayırlısı inşallah gelecek melegin ınşallahSagol canım amın ınsallah yok canım kafaya takmıyorum rahatım tedavıye basladı ya asılamadan yana umutluyum olmazsa asılama dıyorum tatlım esım yanımda degıl o yuzden onunla ılgılenıp bırsyeler yedıremıyorum sadece hafta sonu bır gun gelıyor artı ılaclara kaldı ısımız
cekiyoruz çekiyoruz :) komediya :)yaaaaa çeksene bu anları videoya hatıra kalırilerde izlersiniz gülerek
bak ben eminim gözlemeye bayılacak sen yaparken eteğinde dolanır artık
![]()