canm benm cok üzüldüm gercekten ama yeniden olacak inşallah bi kere olduysa yine olacak.. herşeye iyi tarafından bakmaya calış düşmeseydi de sağlıksız bir bebek dünyaya gelecekti onun acısı daha kötü elinden bişey gelmemesi.. amcamın kızı da ameliyattan hemen sonra hamile kalmıştı ama ağır ilaçlar aldığı için dr doğsa da ağır hasar almıştır sağlıklı bi bebek olmaz dedi bebeği aldılar ben de ilk duydugumda sana bu yüzden sormuştum drlar bişey demedi mi ilaç falan aldın demiştim ama cevap vermedin canm ben de senin umudunu kırmak istemedim ..rabbim herşeyin hayırlısını versin...Ahh canım kadın doğum bu hafta kan alıyo gelecek hafta sonuç veriyo.Dün aldılar kanı ve haftaya tekrar kontrolüm var. hastane öyle degil ama onada gitmedim doktoruna gitmezsen salı günü gel demişlerdi hastaneden ama ben dün kendi doktoruma gittigm için gitmedim hastaneye.Kendi doktorum kese kaybolmuş gelişimini tamamlayanamış tutunamayıp düşmüş olabilir dedi ilk haftalarda düşük çok normal sağlıksız olduğunu gösterir dedi.bunlar 2 doktorun karma düşünceleri tabii.Onlara göre çok doğal bir olay.12 hafta dolana kadar hamileyim demek hayalperestlikmiş demekki.Birdaha 12 hafta dolana kadar kimseye söylememe sözü aldı eşim benden.O baştan beri söyleme daha ortada biley yok hele 3 aylık olsun diyodu sonra biley olur ağlayacaksın diyodu.Adamın içine baştan doğmuş demekki.Onunda çok ağırına gitti son zamanlar iyice alışmıştı bebeğimiz olacağı fikrine göbegimi öptü birgün önce birkere öpiym çocugu diyodu ikinci gün hayal oldu.Sakallarını bile kesmedi yastayım ben dedi.Ben daha 3 aylık olunca kutlama yapacaktım şerefine dedi.oda üzüldü bu olaya bundan sonra en ufak şeyde hastaneye gidecegiz dedi.O artık benden çok istiyo bebeğimiz olmasını.