- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
Ah kızlar yorgunluktan öldüm temizlik yaptım bugün. Hala da bitmedi daha perdeleri asacağım vay anam vay![]()
Aaa senmı asacaksın perdelerı bu kadar yorma canım kendını yardımcı lazım suan sana bu ısler ıcın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kızlar yorgunluktan öldüm temizlik yaptım bugün. Hala da bitmedi daha perdeleri asacağım vay anam vay![]()
İlaç konusuna cevap verdim ama seni atlamışım demekki başkasına denk gelmiş canım.ilaç konusunu doktora sordum bu aşamalarda bebege bişey olmax çünkü daha kesesi yeni oluşuyo dedi.Ameliyatta bana bir defa agrıkesici serum yaptılar başka ilaç almadım narkoz dışında.çıktıktan sonra Antibiyotik kullandım enfeksiyon için 5 gün o bittikten sonra regli günümdü 3 olmayınca test yaptım pozitifti.Ameliyat oldugumda hamile degildim yumurtlayalı 1 hafta olmuştu.Belkide denk geldi bilmiyorum allah bilir orasını.adetim 4 gün geçtiginde doktora sordum enfeksiyon için antibiyotik kullandım diye ondan bişi olmaz daha yeni bu gebelik etkilenmez dedi.Meger o enfeksiyonda yokmuş aynı gün hem ürolok hem ev doktoru test yaptı ev doktorunun sonucu 5 dakkada çıktı enfeksiyon var dedi ürologun sonucu 1 hafta sonra çıktı enfeksiyon yok fazla miktarda kan var çıktı.Yani ev doktorunun çabuk çıkan idrar testi kanı enfeksiyon görüyomuş.O antibiyotiğide boşuna kullanmış oldum.Gebrliklerin 12 haftalıktan öncesi düşükle sonuçlanmadı normalmiş sağlıksız gebeligi vücut atarmış belki benimkide öyleydi allahtan hayırlı sağlıklı bebek istemiştim ve hala aynı duayı ederim hayırlı saglıklı evlatlar versin rabbim bize ve tüm isteyenlerecanm benm cok üzüldüm gercekten ama yeniden olacak inşallah bi kere olduysa yine olacak.. herşeye iyi tarafından bakmaya calış düşmeseydi de sağlıksız bir bebek dünyaya gelecekti onun acısı daha kötü elinden bişey gelmemesi.. amcamın kızı da ameliyattan hemen sonra hamile kalmıştı ama ağır ilaçlar aldığı için dr doğsa da ağır hasar almıştır sağlıklı bi bebek olmaz dedi bebeği aldılar ben de ilk duydugumda sana bu yüzden sormuştum drlar bişey demedi mi ilaç falan aldın demiştim ama cevap vermedin canm ben de senin umudunu kırmak istemedim ..rabbim herşeyin hayırlısını versin...
Evet ya sayılı günler kaldı yedek nevresimi ve yatağını halledeceğiz ben dönmeden sonra bebiş hazırlıkları baslar artıkamanda amanbebeem ve @afrodit26 doğum için geri sayım mı yapıyormuş :) Annekuşlar ertelemeyin artık bitirin alıverişi, yıkama ütüleme, kurma işlerini. Bebişlerin canı ne zaman gelmek ister belli olmaz artık sizin haftalarda. Peş peşe doğuracaksınız bebişleriniziii, evlerinizin bebiş kokmasına az kaldı
elisa__ kim yalnızmış, kim yalnız başına kalıyormuş biz varız canım benim. hep birlikte anne olup doğurcaz burda seneler sonra bazılarımızın çocukları üniversitelerde arkadaş bile olacak.
Bişey merak ediyorum ben doktora progestan yazdırdım düşük oldugu gece kullandım sadece agrımı kessin diye hemde kanama durdun biraz diye düşük olunca devam etmeye gerek varmı bilemedim devam etmedim dün doktorada sordum kullanabilirsin istersen dedi çok lazımmış yada sakıncalıymış gibi bişey söylemedi.Sizce progestana devam etmelimiyim vücut hamile gibi hissetmeye devammı eder.Bide bu kanama adet yerine geçermi birdaha ne zaman adet olurum bilgisi olan yorm yapsın lütfen.canımsın üzme kendini demeyeceğim içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa duygularını sadece kendini kahretme her şey olacağına varır inan doktora gitmiş olsaydın da yine düşeceği varsa düşecekti. senin elinden bir şey gelmez bu konuda.. sadece şunu hatırla düşüklerden sonra vücut gebeliğe hazır olduğu için kolay hamile kalınıyor.. sakın korunayım falan diye düşünme Allah sabır sağlık güç versin canım benim
Ahh bebeğim malesef hamile değilim keşke hamile olsam dr gittik eşimin değerleri düşük çıktı tedaviye başladık iki ay eşim ilaç kullanacak değerlere göre aşılamaya başvuracagız sen nasılsın canım bende uzun zamandır gırmıyordum yenı geldım bende
ama en kısa zamanda hamile olacak inşallahhhhh![]()
Canım gecmiş olsun öncelikle... Progestan rahmin kalınlasmasına yarayan hormonu tetikliyor içme olmadı mevlam nasip edip hamiş kaldığında kullan bence.Bişey merak ediyorum ben doktora progestan yazdırdım düşük oldugu gece kullandım sadece agrımı kessin diye hemde kanama durdun biraz diye düşük olunca devam etmeye gerek varmı bilemedim devam etmedim dün doktorada sordum kullanabilirsin istersen dedi çok lazımmış yada sakıncalıymış gibi bişey söylemedi.Sizce progestana devam etmelimiyim vücut hamile gibi hissetmeye devammı eder.Bide bu kanama adet yerine geçermi birdaha ne zaman adet olurum bilgisi olan yorm yapsın lütfen.
İnşaallah canım 1 ay sonra tatile gidecegiz Türkiyeye biraİnşallah olacak canım benim hemen hamisi olacaksın benim içime öyle doğuyor inşallah daha güzel ve daha sağlıklı bir bebise hamisi kalacaksın
Biryerde okudum adetten 10 gün sonra başla kullan ki rahim gebeliğe hazırladın kendini yumurtladığında döllenme daha kolay oluyo demiş doktor.Ben içmiyorum zaten ilk gece içtim sadece.Canım gecmiş olsun öncelikle... Progestan rahmin kalınlasmasına yarayan hormonu tetikliyor içme olmadı mevlam nasip edip hamiş kaldığında kullan bence.
Ayyy canım benim inşallah senden bu ay güzel haber alalım sen bana umut ol bende arkandan gelim![]()
İnşaallah canım 1 ay sonra tatile gidecegiz Türkiyeye bira
Biryerde okudum adetten 10 gün sonra başla kullan ki rahim gebeliğe hazırladın kendini yumurtladığında döllenme daha kolay oluyo demiş doktor.Ben içmiyorum zaten ilk gece içtim sadece.
Doktor ara ver falan demezse bu ay kullan olmadı benceİnşaallah canım 1 ay sonra tatile gidecegiz Türkiyeye bira
Biryerde okudum adetten 10 gün sonra başla kullan ki rahim gebeliğe hazırladın kendini yumurtladığında döllenme daha kolay oluyo demiş doktor.Ben içmiyorum zaten ilk gece içtim sadece.
tatlım asılamadan sonra hıc bırsey yapma sadece wc ıcın kalk tup bebekte falanda benım bıldıgım kadarıyla ılk bırkac gun cok onemlı dınlenmezsen cok kızarım sana![]()
ee artık bu güzel birlikteliğe bi bebek lazımhoşbuldum canım6 senelik evliyim 6 aydır istiyoruz yarın doktora gidicem ilk defa kötü bişey çıkmaz inşallah ..seninde bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
![]()
Asiiiiiiiiiiiiiiim balım iyiyim kuzum sen nasılsın mira naz aşkım nasıl büyüyo dimiKızlar yeni topiginiz hayırlı olsun bol bebisli olur inşMogami kuzumm nasılsın tatlim hamilelik nasıl gidiyor cinsiyet bellimi benim içimden erkek geciyo Rabbim gönlüne gore versin inş diğer hamile arkadaşları da tebrik ediyorum rabbi. Sağlık li şekilde kucaklarina almayı nasip eder inş
dün akşamın 10 unda kızartıp yedim koca bi tabak ooohhhh dedim valla hatta o kadar çok doğramış ki eşim bi kısmını da buzluğa attım çıkartır çıkartır kızartırımhe heeeafıyet olsun yavrumm löp löp et olsun mınnosaa sana da süt olsun :)
Kaçaaaak seni anca geldik dimi aklınaMogami canım uuzuuunnn suredur gıremıyorum buralara. 17. haftadasıın demek cokkkkkkkkkkkkkk sevındım. Allah tamamına erdırsın ıns salıcakla opuyorum bebısını de senıdee
kıyamam ben size maaşşallah hep böyle güzel güzel büyüsün minik prensesimizbiz geldik cok sukur detayli ultrasyonumuz cok iyi gecti kizimiz gayet iyi hatta cok hareketliymis dr sasirdi :))) kilomuzda 480 gram olmus :) masallah bize![]()
canımın içi çok şükür düzelme başladı hayırlısı ile tez vakitte bitip gidecek inşallahMerhaba canlarım.bugün işime döndüm o yüzden gündüzleri aktif olarak size katilamayacagim ama aksamlari rüya hayal yine sahalarda olacak :) tahlilimi yaptirdim beta azıcık da olsa düşmüş.iki güne +350yukseliyordu simdi 3 gün gecmesine ragmen yukselmemis ve az da olsa düşmüş olmasi güzel gelisme dedi dr um.pataloji sonucum da çıktı tanı kesin DIŞ GEBELIK canlarım.en azindan belirsizlik bitti ne oldugunu kesin biliyoruz bu bile benim icin iyi bir gelisme.tupteki kanama da kuculmus azıcık. Persembe yine tahlil yine kontrol.bende son durumlar böyle.sweet42 @betiboop canlar ayrintilinin güzel gecmesine cok sevindim.
hyb77 den haber var mi kizlar.yazisini göremedim.merak ettim.
Tatlım bu devletteki dr onda renkli yok :) ozeldeki dr cuma gitcm gorcem:) dr hareketli çok dedi acaba benim kız doğumda beni çok yoracak :) senin kontrolün ne zaman mogisimkıyamam ben size maaşşallah hep böyle güzel güzel büyüsün minik prensesimizyüzünü gösterdi dimi