Beraber Anne Olma Yolunda

Canim benim keşke bu kadar yormasaydin kendini. Güzelce yat uzat ayaklarını da dinlen tüm gece, papatyayla TV pinek keyfi yapın.
Senelerdir TV seyretmem. Eşimde seyretmez.en azından yanyanayken bizbize TV oluyoruz.daha güzel muhabbet oluyor. Ayaklarını uzattım meyve tabağımı aldım. Kızıma keyif yaptırıyorum

Senelerdir TV seyretmem. Eşimde seyretmez.en azından yanyanayken bizbize TV oluyoruz.daha güzel muhabbet oluyor. Ayaklarını uzattım meyve tabağımı aldım. Kızıma keyif yaptırıyorum
Yarasin papatyaya meyveler :KK200: iyi dinlenmeler size canım, uyursunuzda yorgunlukla zaten.

canımın içi çok şükür düzelme başladı hayırlısı ile tez vakitte bitip gidecek inşallah Hoppa sen işinle eşinle meşgul oldukça hayatta akmaya devam edecek :KK39: Rabbim bi daha yaşatmasın... AMİN
Aminnn canım benim.bende pozitif olmaya çalışıyorum.kendimle dalga gecip sürekli kendime eglenecek bir şeyler cikarmaya ve işyerinde müşterilerime sinirlenmek yerine onlarla sohbeti koyulastirip eglenmeye calisiyorum baska türlü derin düşününce kafayı yiyorum çünkü. :))

Anladım balım özelde de git izle miniğini doya doya...benim geçen haftaydı kontrolüm...yarın bi ara gidip 3 lü sonucunu göstericem...ayrıntılı içinde randevumuzu 7 eylüle aldık aşkitomu bol bol izlicem ayrıntılı da :KK200::KK200:
Ayrintilida izlenmiyo balim malesef kocisvizledi oda anlamadı bisiycik :( ınşallah cuma bir aksilik çıkmazsa gorumcem doya doya melegimi:)

ee artık bu güzel birlikteliğe bi bebek lazım :KK68: eşin sperm tahlili yaptırsın canım sen de bi muayeneden geç...bi sıkıntı çıkmazsa bi 6 ay daha zaman tanıyın kendinize kuzum...bende daha deneyeli 4 ay olmuşken eşime dedim git bi baktır bi sorun varsa boşa uğraşmayalım tedavi olalım demiştim...onda da bende de sorun görünmüyordu ve 13. ayda teşrif etti sıpamız:KK68:
bizim sıpa ne zaman gelicek bakalım :KK46: bu hafta gidecektik doktora doluymuş istediğim doktor haftaya gidicez bakalım ..inşallah çok bekletmez meleğim bizi:KK64:

ben bişey sorcam arkadaşlar benim adetim 28 günde bir olur ve 6 gün sürerdi bu defa geç geldi ve şiddetli sancım oldu bitinceye kadar 3 günde kesildi sonra 2 gün geçti yine beyaz akıntıyla karışık kan geldi çok az..üstüne görme olabilirmi acaba bu durumu yaşayan oldumu test de alamadım kaç gündür yoğunluktan belirtimde var bir sürü hamilemiyim başka bişeymi var bilmiyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar eşim yıllık iznini aldı ama bizde çalışma yok maalesef hastayım...şans yok garibim de ... :) biraz gezip tozup kafa dağıtmaya ihtiyacımız var....yarın sabah batum a gideceğiz Allah izin verirse biraz korkuyorum ben ilk defa sınır dışına çıkacağım

ben bişey sorcam arkadaşlar benim adetim 28 günde bir olur ve 6 gün sürerdi bu defa geç geldi ve şiddetli sancım oldu bitinceye kadar 3 günde kesildi sonra 2 gün geçti yine beyaz akıntıyla karışık kan geldi çok az..üstüne görme olabilirmi acaba bu durumu yaşayan oldumu test de alamadım kaç gündür yoğunluktan belirtimde var bir sürü hamilemiyim başka bişeymi var bilmiyorum ..
Olabilir ama yinede kendini kaptırma canım. Test yap mutlaka. Bizide haberdar et. İnşa Allah meleğin gelmiştir

Kızlar eşim yıllık iznini aldı ama bizde çalışma yok maalesef hastayım...şans yok garibim de ... :) biraz gezip tozup kafa dağıtmaya ihtiyacımız var....yarın sabah batum a gideceğiz Allah izin verirse biraz korkuyorum ben ilk defa sınır dışına çıkacağım
Ben gittim canım güzel sahili ve botanik parkı gezersiniz kocisle güzel güzel aklını boşalt hayatın keyfini çıkar tatlimmmmm artı korkulacak Bisi yok arada sahilde kocisin gözünü kapat :)

Olabilir ama yinede kendini kaptırma canım. Test yap mutlaka. Bizide haberdar et. İnşa Allah meleğin gelmiştir
sağol canım inşallah gelmiştir:KK51: test adetim bitince yapmıştım sanki hafif çizgi var gibiydi yada bana öyle geldi bilmiyorum ..seninde bebişin hayırlı olsun canım :KK16:

sağol canım inşallah gelmiştir:KK51: test adetim bitince yapmıştım sanki hafif çizgi var gibiydi yada bana öyle geldi bilmiyorum ..seninde bebişin hayırlı olsun canım :KK16:
Allah razı olsun tatlım. İdrarda net çıkması biraz geç olabiliyor. Kanda baktır bence

Bişey merak ediyorum ben doktora progestan yazdırdım düşük oldugu gece kullandım sadece agrımı kessin diye hemde kanama durdun biraz diye düşük olunca devam etmeye gerek varmı bilemedim devam etmedim dün doktorada sordum kullanabilirsin istersen dedi çok lazımmış yada sakıncalıymış gibi bişey söylemedi.Sizce progestana devam etmelimiyim vücut hamile gibi hissetmeye devammı eder.Bide bu kanama adet yerine geçermi birdaha ne zaman adet olurum bilgisi olan yorm yapsın lütfen.
Progestron hakkin bisiy diyemicem canim.ama sunu biliyorum.progestron rahim agzini sıkılaştiriyor.bebegin daha iyi tutunmasini sagliyor.kullanilmasi gerekirmi bilmiyrm.ama benim kurtajdan sonra kanama 38 gun falan surmustu.kanama bittikten 40 gun sonra tekrar adet olmustum.kanama genelde 20 gun falan surebiliyor.vucut pis kani atiyor.sonra normal adet donemine donuyorsn canim

Ahh canım kadın doğum bu hafta kan alıyo gelecek hafta sonuç veriyo.Dün aldılar kanı ve haftaya tekrar kontrolüm var. hastane öyle degil ama onada gitmedim doktoruna gitmezsen salı günü gel demişlerdi hastaneden ama ben dün kendi doktoruma gittigm için gitmedim hastaneye.Kendi doktorum kese kaybolmuş gelişimini tamamlayanamış tutunamayıp düşmüş olabilir dedi ilk haftalarda düşük çok normal sağlıksız olduğunu gösterir dedi.bunlar 2 doktorun karma düşünceleri tabii.Onlara göre çok doğal bir olay.12 hafta dolana kadar hamileyim demek hayalperestlikmiş demekki.Birdaha 12 hafta dolana kadar kimseye söylememe sözü aldı eşim benden.O baştan beri söyleme daha ortada biley yok hele 3 aylık olsun diyodu sonra biley olur ağlayacaksın diyodu.Adamın içine baştan doğmuş demekki.Onunda çok ağırına gitti son zamanlar iyice alışmıştı bebeğimiz olacağı fikrine göbegimi öptü birgün önce birkere öpiym çocugu diyodu ikinci gün hayal oldu.Sakallarını bile kesmedi yastayım ben dedi.Ben daha 3 aylık olunca kutlama yapacaktım şerefine dedi.oda üzüldü bu olaya bundan sonra en ufak şeyde hastaneye gidecegiz dedi.O artık benden çok istiyo bebeğimiz olmasını.
Senin yaşadigin sürecin aynisini yaşadigim icin cok iyi anliyorum hislerini.ama senin en azindan düsuk oldu.ben mol gebelik teshisiyle kurtaj oldum.dusuk olmasin diye progestron kullanmistm.onun yuzunden de rahim hemen acilmadi.cok zorlandim.ben 3 4 doktora gittim.hepsi aklimi karistirip farkli seyler soylemisti.benim gibi bekleme suren uzun degildi en azindan.hamile kalabiliyorsun.biraz kendini toparlayip tekrar calismalara baslarsin.uzulme demekle gecmiyr sıkıntılar biliyorum.hatta daha da buyudugu zamanlar oluyr ama hep olumlu seyler dusunup kendini bisiylerle mesgul etmeyr bak.yoksa dusundukce uzulursun.ben inaniyorum en kisa surede kavusacaksin minigine.ins birlikte hamis oluruz da guzel haberlerimizi veririz birbirimize.gonlunu ferah tut.dualarim seninle.her aksam yatmadan once herkez icin dua edip yatiyorum.allah kimseye boyle bi aci yasatmasin.saglikli hayirli guzel evlatlar nasip etsin allahim bizler icin

Senin yaşadigin sürecin aynisini yaşadigim icin cok iyi anliyorum hislerini.ama senin en azindan düsuk oldu.ben mol gebelik teshisiyle kurtaj oldum.dusuk olmasin diye progestron kullanmistm.onun yuzunden de rahim hemen acilmadi.cok zorlandim.ben 3 4 doktora gittim.hepsi aklimi karistirip farkli seyler soylemisti.benim gibi bekleme suren uzun degildi en azindan.hamile kalabiliyorsun.biraz kendini toparlayip tekrar calismalara baslarsin.uzulme demekle gecmiyr sıkıntılar biliyorum.hatta daha da buyudugu zamanlar oluyr ama hep olumlu seyler dusunup kendini bisiylerle mesgul etmeyr bak.yoksa dusundukce uzulursun.ben inaniyorum en kisa surede kavusacaksin minigine.ins birlikte hamis oluruz da guzel haberlerimizi veririz birbirimize.gonlunu ferah tut.dualarim seninle.her aksam yatmadan once herkez icin dua edip yatiyorum.allah kimseye boyle bi aci yasatmasin.saglikli hayirli guzel evlatlar nasip etsin allahim bizler icin
Amiin canım güzel duaların için.Bugün daha iyiyim eşimin destegiyle içime atmadım sağolsun çok destek oldu morel verdi bugün çok iyiyim tek tesellim hayırlısı buymuş engelli veya sağlıksızda doğabilirdi allahım böylesini nasibetti ümidim yeniden yeşerdi hamile kalabiliyorum ve eşimde sorun yok bunlarda güzel umutlar tabiki daha güzel günlerimiz olacak inşaallah.

Amiin canım güzel duaların için.Bugün daha iyiyim eşimin destegiyle içime atmadım sağolsun çok destek oldu morel verdi bugün çok iyiyim tek tesellim hayırlısı buymuş engelli veya sağlıksızda doğabilirdi allahım böylesini nasibetti ümidim yeniden yeşerdi hamile kalabiliyorum ve eşimde sorun yok bunlarda güzel umutlar tabiki daha güzel günlerimiz olacak inşaallah.
Tabi ki canim.allah beterinden korusun.bak ben kurtaj olduktan sonra bi de kanser riski yuksek ama kanser ilaclarini kaldiramazsin suanda psikolojik olarak.bekleyip gorucez dediler.bebek derdi bitti bi de kanser olur muyum derdi vardi.sonra pesin sira bi suru sıkıntı yasadim.hamilr kaldigimda da kalmadan once de hep saglikli hayirli evlat diledim allahtan.ruyalarimda hep engelli bebek goruyordum.sonuc ne oldu goruyorsun.en azindan saglikli oldugumuzu biliyoruz.esimiz de saglikli.geriye kalan zaman.sabir gosterip cabalayip gerisini allaha emanet edicez.zamani gelince bizi bulacak bebegimiz ins:KK16: daha iyi olmana cok sevindim.herkese umut veren,gulucuk dagitan biri olarak tanidim seni.bu guzelligini kaybetme.burda birbirimize bol bol destek olucaz.sana da ihtiyacimiz var.guzel dusuncelerinden mahrum birakma bizi:KK19:

Tabi ki canim.allah beterinden korusun.bak ben kurtaj olduktan sonra bi de kanser riski yuksek ama kanser ilaclarini kaldiramazsin suanda psikolojik olarak.bekleyip gorucez dediler.bebek derdi bitti bi de kanser olur muyum derdi vardi.sonra pesin sira bi suru sıkıntı yasadim.hamilr kaldigimda da kalmadan once de hep saglikli hayirli evlat diledim allahtan.ruyalarimda hep engelli bebek goruyordum.sonuc ne oldu goruyorsun.en azindan saglikli oldugumuzu biliyoruz.esimiz de saglikli.geriye kalan zaman.sabir gosterip cabalayip gerisini allaha emanet edicez.zamani gelince bizi bulacak bebegimiz ins:KK16: daha iyi olmana cok sevindim.herkese umut veren,gulucuk dagitan biri olarak tanidim seni.bu guzelligini kaybetme.burda birbirimize bol bol destek olucaz.sana da ihtiyacimiz var.guzel dusuncelerinden mahrum birakma bizi:KK19:
Herkese yorum yazamasamda takipteyim sizi azda olsa aranızdayım yani daha iyi olduğunda eski neşemle dönerim aranıza hepinizin destegi bana sonsuz güç verdi allah razıolsun sizden daha güzel haberlerle mutlu oluruz inşaallah hepimiz.

Canım bende senin gibi mol yaşadım ama çok şükür geçti kızım şimdi bir aylık oldu darısı baßına inşallah bekleme süren bitti mi senin

Back
X