Beraber Anne Olma Yolunda

kuzularıım... çok özlettirdim kendimi di mi :KK43:

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))
araya ramazan girince böyle oldu...

kuzucum 2 buçuk aylık olmak üzere ama 2 aylık fotosunu ancak ekleyebiliyorum...
sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Zülal teyzelerini öper :))
Maaşallah kuzucuğuna kahkaha atıyo anneye allahım uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin.

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))

sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Esmosum o nasil guzellik öyle maşallah gözlere vak yaa Rabbim nazarlardan korusun sana bağışlasın oyy kuzu yaa

kızçeler günaydın :) çarşamba günü aşılamam yapıldı. tüm gün gergindim zaten biliyorsunuz. akşama doğru biraz ağladım steresten :) bekleme salonu da gergindi. bisürü hasta vardı sekreterde aşılama önceliğimiz bugün aşılamamız var dedikçe herkes bana baktı baya utandım :110:. sonra genç bir kadın geldi yanıma sağolsun şimdi senin için dua edicem dedi. sen içerdeyken hep dua edicem dedi. ordaki hastalar uğurladı beni garip bir atmosfer vardı. hazırlandıktan sonra da doktor geldi. önce koltuğumuzu ayarlayalım dedi. yanlış tuşlara bastıkça ben bir aşağı bir yukarı döndüm:) sonra başım aşağıda ayaklarım yukarda olacak şekilde ayarladı. beynim uyuşmaya başlamıştı:) işlemi sırayla anlatıcam şimdi sana dedi. şu aletle rahmini tutucam dedi sinek ısırığı gibi bir acı hissedeceksin dedi o da demirden kocaman alet. benim gözlerim büyüdü. hocam yapma bayılacam anlatma bana dedim:) sonra işlemi gerçekleştirdi sağolsun doktorum da dualarla yaptı işlemi. öyle 10 dk kadar bekledim. hiç canım yanmadı. ama doktor işlem bittikten sonra sizin değerleriniz bende kalsın tüp bebek aşamasında kullanırız dedi:KK43: tabi ben o an çöktüm. sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız:) özledim sizleri..
Allahin izniyle insallah güzel haberler verirsin bize canım.dr larin her dedigine takilma her zaman en kötusunden bahsederler.icini ferah tut ve test günü pozitifi hayal et hayirlisiyla

:nazar::nazar::nazar:

Allahin izniyle insallah güzel haberler verirsin bize canım.dr larin her dedigine takilma her zaman en kötusunden bahsederler.icini ferah tut ve test günü pozitifi hayal et hayirlisiyla
Canim igne olacakmışsın sıkma canını geçecek bun günler de senle çok benzer şeyler yaşayan bi arkadaşım var suan bal tatlısı bi kızı var unutulacak hersey allah in izniyle

Kızlar size bu arada bir hikaye anlatayım:
Eskiden Çocuklar, mutluluğun bereketi kabul edildiğinden, buğday ve arpa, çocukları da temsil edermiş.Yani birisi size "Arpalı buğdalı olsun" dediğinde, hem kızın hem oğlun olsun, demek istermiş :) Arpa derken kız, buğday derken erkek çocuk kast edilirmiş. Tabi taa o zamanlardan ayrımcılık varmış buğday daha değerli olduğundan erkek çocuğu temsil edermiş. Bence darısı sana tabiri de burdan geliyor. Hepimiz arpalı buğdaylı olalım inşallah:) anneler de bizden dualarını esirgemesin darısı sizlere diyerek :)

Amin canım. yeni gelsem de hepinizi takip ediyordum:) Seni de tabi ki :) hamile olduğunu paylaştığın gün umut olmuştun bana da. Allah analı babalı büyütsün minik Zulali. yeni teyzesi öpüyor minik yanaklarından :)
gerçekten mi ?
neden yeni ses seda veriyorsun...
tühh yaa :) bunca zaman nasıl dayandın..
bizde öperiz teyzemiziii... :)

inşallah kuzucum ya. Benim tutarsa sizlere de yani arsinli ve sana umut olur onu da çok istiyorum. ihtimali düşük de olsa hep umut edicem Allahım ol dedikten sonra olur. Olmazsa da demek ki zamanı değilmiş hayırlısı derim. Rabbim sağlığımızı versin. Bir anne görünce hem çok seviyorum hem de ne yalan söyleyim biraz imreniyorum, hevesleniyorum :KK22:

Sağol canım inşallah tabiki umut olacaksın bizlere Rabbim hayırlısıyla ol diyecek olacak inşallah aynen bende senın gıbı bebek gordugum zaman sevınıyorum ama aynı zamanda ıc cekıyorum benımde olacakmı acaba dıyorum bu cok cok normal canım Rabbım en kısa zamanda hayırlısıyla bızee yasatsın bu guzel duyguyu

sağ ol canım benim :) aminn...
Hoşgeldin cnm.Haberin oldumu bilmiyorum bende ameliyattan 10 gün sonra hamile oldugmu ögrendim ama 6.haftayı doldurmaya 2 gün kala düşük yaptım.Gelişi güzel bir sürpriz oldu ama gidişi kötü oldu.

Canim igne olacakmışsın sıkma canını geçecek bun günler de senle çok benzer şeyler yaşayan bi arkadaşım var suan bal tatlısı bi kızı var unutulacak hersey allah in izniyle
Cok sagol canim evet dün bir doz damardan verdiler ilaci.aksam tansiyonum 8e 4 tü sancim vardi ama şükür bugün daha iyiyim raporluyum yine evdeyim.kanama da hafiften oluyor igneden sonra.Allahim insallah gececek bu gunlerde canim cok cok zor bir surecmis Allah kimseye yasatmasin bu dış gebeligi.o yuzden aman canlar herkes hep hayirlisini istesin.dun olcturdum daha beta 3000 ama tupte buyumeye çalışan ve benim sagligimi olumsuz etkileyen bir embriyo.oyuzden herseyin en hayirlisini istemek lazim.Allahtan burda sizler varsiniz da icimi dokuyorum sizlere.pazartesi bir daha kontrol tahlil artik kac aya sifirlanirsa deger ki insallah sifirlanir artik polyannaciligim geciyor zamanla umitsizlesiyorum süreç uzadikca.sonrasinda normal yolla bir sey düşünmüyorum artik olursa tüp. Dualarinizi eksik etmeyin :cry:

Hoşgeldin cnm.Haberin oldumu bilmiyorum bende ameliyattan 10 gün sonra hamile oldugmu ögrendim ama 6.haftayı doldurmaya 2 gün kala düşük yaptım.Gelişi güzel bir sürpriz oldu ama gidişi kötü oldu.
tatlım bebeğinden haberim vardı çok sevinmiştim...
şimdi de çok üzüldüm ...
inşaAllah sağ salim tekrardan nasip etsin Rabbim... o senin mucizendi , tekrar nasip olacak inşaAllah...

Cok sagol canim evet dün bir doz damardan verdiler ilaci.aksam tansiyonum 8e 4 tü sancim vardi ama şükür bugün daha iyiyim raporluyum yine evdeyim.kanama da hafiften oluyor igneden sonra.Allahim insallah gececek bu gunlerde canim cok cok zor bir surecmis Allah kimseye yasatmasin bu dış gebeligi.o yuzden aman canlar herkes hep hayirlisini istesin.dun olcturdum daha beta 3000 ama tupte buyumeye çalışan ve benim sagligimi olumsuz etkileyen bir embriyo.oyuzden herseyin en hayirlisini istemek lazim.Allahtan burda sizler varsiniz da icimi dokuyorum sizlere.pazartesi bir daha kontrol tahlil artik kac aya sifirlanirsa deger ki insallah sifirlanir artik polyannaciligim geciyor zamanla umitsizlesiyorum süreç uzadikca.sonrasinda normal yolla bir sey düşünmüyorum artik olursa tüp. Dualarinizi eksik etmeyin :cry:

canım geçecek bugünler seninleyiz hiç merak etme. sadece hareketlerine yemene içmene dikkat et. Senin sağlığın önemli bunu hiç aklından çıkarma. anne adayları ve anneler hep dayanıklıdır. doğanın kanunu bu. sen de çok güçlüsün eminim. bak bugün cuma ve dualarımız seninle..

Back
X