Beraber Anne Olma Yolunda

kızçeler günaydın :) çarşamba günü aşılamam yapıldı. tüm gün gergindim zaten biliyorsunuz. akşama doğru biraz ağladım steresten :) bekleme salonu da gergindi. bisürü hasta vardı sekreterde aşılama önceliğimiz bugün aşılamamız var dedikçe herkes bana baktı baya utandım :110:. sonra genç bir kadın geldi yanıma sağolsun şimdi senin için dua edicem dedi. sen içerdeyken hep dua edicem dedi. ordaki hastalar uğurladı beni garip bir atmosfer vardı. hazırlandıktan sonra da doktor geldi. önce koltuğumuzu ayarlayalım dedi. yanlış tuşlara bastıkça ben bir aşağı bir yukarı döndüm:) sonra başım aşağıda ayaklarım yukarda olacak şekilde ayarladı. beynim uyuşmaya başlamıştı:) işlemi sırayla anlatıcam şimdi sana dedi. şu aletle rahmini tutucam dedi sinek ısırığı gibi bir acı hissedeceksin dedi o da demirden kocaman alet. benim gözlerim büyüdü. hocam yapma bayılacam anlatma bana dedim:) sonra işlemi gerçekleştirdi sağolsun doktorum da dualarla yaptı işlemi. öyle 10 dk kadar bekledim. hiç canım yanmadı. ama doktor işlem bittikten sonra sizin değerleriniz bende kalsın tüp bebek aşamasında kullanırız dedi:KK43: tabi ben o an çöktüm. sanırım olmayacak ama yine de bir umut işte. olmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız:) özledim sizleri..
Canım umutsuzluk yok yumoslarida kötü etkileme bitanesi gelicek insallah melegin

tatlım bebeğinden haberim vardı çok sevinmiştim...
şimdi de çok üzüldüm ...
inşaAllah sağ salim tekrardan nasip etsin Rabbim... o senin mucizendi , tekrar nasip olacak inşaAllah...
İnşaallah mucizem tekrar olur ve bu defa asla bırkamsın bizi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşaallah.

canım geçecek bugünler seninleyiz hiç merak etme. sadece hareketlerine yemene içmene dikkat et. Senin sağlığın önemli bunu hiç aklından çıkarma. anne adayları ve anneler hep dayanıklıdır. doğanın kanunu bu. sen de çok güçlüsün eminim. bak bugün cuma ve dualarımız seninle..
Allah razı olsun canım benim.her daim güçlü olmaya calisiyoruz Allah dayanma gücü veriyor bir sekilde bizlere.

kuzularıım... çok özlettirdim kendimi di mi :KK43:

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))
araya ramazan girince böyle oldu...

kuzucum 2 buçuk aylık olmak üzere ama 2 aylık fotosunu ancak ekleyebiliyorum...
sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Zülal teyzelerini öper :))
MAŞALLAH kızınıza nasıl güzel gülüyor kendi gibi güzel olsun ömründe inşallah

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))

sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Aşkitom gelmiş gülümseyerek benim minik fıstığım :nazar::KK200::KK200::KK200: Okut duasını esmam nazarlardan esirgesin Allahım...sen nasılsın

Cok sagol canim evet dün bir doz damardan verdiler ilaci.aksam tansiyonum 8e 4 tü sancim vardi ama şükür bugün daha iyiyim raporluyum yine evdeyim.kanama da hafiften oluyor igneden sonra.Allahim insallah gececek bu gunlerde canim cok cok zor bir surecmis Allah kimseye yasatmasin bu dış gebeligi.o yuzden aman canlar herkes hep hayirlisini istesin.dun olcturdum daha beta 3000 ama tupte buyumeye çalışan ve benim sagligimi olumsuz etkileyen bir embriyo.oyuzden herseyin en hayirlisini istemek lazim.Allahtan burda sizler varsiniz da icimi dokuyorum sizlere.pazartesi bir daha kontrol tahlil artik kac aya sifirlanirsa deger ki insallah sifirlanir artik polyannaciligim geciyor zamanla umitsizlesiyorum süreç uzadikca.sonrasinda normal yolla bir sey düşünmüyorum artik olursa tüp. Dualarinizi eksik etmeyin :cry:
kuzum iğne işe yarar inşallah elbet dualarımızdasın...düzeleceksin inşallah hızlaHoppa

Tünaydıııın canlar...Bi göbüş fotosu da benden gelsin...Oğluş çok ele vermiyor kendini hala:-):-)

Eklentiler

• IMG_4873.webp
    IMG_4873.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 59

Gelinim gelmis hos gelmis masaAllah barekAllah yerim ben seni :21:

Mogami Mogami ayva gobuslu mogamiii :p buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.

Mogami Mogami ayva gobuslu mogamiii :p buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.
canım tetanoz için benim doktor aynen şöyle dedi aktarıyorum " sana ol ya da olma demem ama her insanın 10 yılda bir vurulması gerek bu aşıyı eğer vurulmak istersen 20. haftadan sonra vurul" dedi...sağlık ocağı hemşirem vurulmamı söyledi...ben vurulucam kuzum bebişte bağışıklık kazansın beimle birlikte...Allah muhafaza doğduktan sonra en küçük bi çizik bile tetanoz riski doğurur ben bu riske giremem...ayrıca bir sürü insan yaptırıyor bu aşıyı zararlı olsa neden uygulansın ki...sen her lafa bakma...ben nette bu mide ilacı nexiumla ilgili saçma bişey okuyup korkmuştum ama gittiğim iki doktorumda bana korkmamam gerektiğini söyledi...stres yapma böyle şeyler için:KK39: benim minik metem dediğin gibi ayva göbüş modunda takılıyo sende durumlar ne

Bu gobiste kızımla benden gelsin Mogami Mogami benim kızım kendini daha gosteriyor görüleceği üzere teyzesi :) artık sigamioz :) annemizide iyice tomris yaptık
oyyy yesin teyzesi onu hemen de göstermiş varlığını çok bariz şekilde hemde sıpa:KK36::KK36:

Mogisim sen deki su gobiste bende 8 haftalikken felan olmuştu bnm iç karnım minnak sanırım kızda ittirdikce ittiriyo :)
beni gören nerde bu bebek diyo zaten :-):-) teyzemde 9 haftalık şuan onun ki benim gibi var hemen sertleşmeye başladı...

Back
X