Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami ayva gobuslu mogamiii :p buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.
Sagol canim evet biraz agirmis tansiyonu felanda etkiledi dun.Allahtan kanamayi baslatti da sancim hafifledi.insallah artik düşme vakti gelmistir umarim.

Mogami Mogami ayva gobuslu mogamiii :p buyuyo Mete paşa maşallah. Artik önüne geçilemez günlük büyüme dönemine girdik. Bu arada 20.haftaya girdik ama ben tetanozdan korkuyorum, doktorumada sormadim yaptırma diyenler varmış karıştı kafam bi akil verin hele.
Siyah00 Siyah00 aldigin ilaç birazcık agir canım seni halsiz, mutsuz kılabilir ama gececeekk. O değer nasıl bir anda yukseliyorsa öyle bir anda inecek. sebastianderki sebastianderki bunalım kraliçesi seni, daha aşılamaya gitmeden baslamistin umutsuzluğa, yasak anacim umutsuzluk yasak.
Ben yaptırdım cnm çok şükür bir sorun yaşamadım doğumda paslı Bisi dokunursa die önlemek iicinmis

oyyy yesin teyzesi onu hemen de göstermiş varlığını çok bariz şekilde hemde sıpa:KK36::KK36:
Ewet seninkide çıkar birden bire artık mete büyüdükçe ama en güzeli sen ne güzel minik gobiste ben sigamiom kocisle aynı kanepeye artık :((( kaciyo benden kocissd

Tatlim sola vurdur agri da yapmaz hem. Onun için de mi felaket tellalligi yapıyorlar yahu?

Ben yaptırdım cnm çok şükür bir sorun yaşamadım doğumda paslı Bisi dokunursa die önlemek iicinmis
Canim cidden dediğin kadar varmış kocaman olmuş karnın aramizda bi hafta var benimki küçük iç karın etkili bayagi demek ki, taş gibisin ama kilo aldım diyodun çok hoş gorunuyosun

Ewet seninkide çıkar birden bire artık mete büyüdükçe ama en güzeli sen ne güzel minik gobiste ben sigamiom kocisle aynı kanepeye artık :KK43:(( kaciyo benden kocissd
bende mutluyum bu halimden çok büyümesin istiyorum şişince hareket zorlaşıyor şuan istediğim şekle giriyorum:-):-):-) bakalım ne zaman kısıtlanıcam bende

doğru bir tespit canım kendimi en kötüye hazırlayım da olunca daha çok sevinirim :oops:

Mogi sim aynı yoldan ilerliyoruz ben Tombik olduğum için çıkmadı diyodum ama onla ilgili değil demek ki senin de çıkmamış ben sertlesmeyi bile 16.haftada hissettim :) bi masallah da benden sana ☺
aynen betim iç karınla ilgili seninkide...hem neren tombik kız:stop: benimde sertleşme 16 gibi başlamıştı şu 2 haftada baya bi taş moduna girdi:-):-) hepimize maaşallah balım:nazar::nazar:

22.hafta fotosu da benden ☺

Eklentiler

• 20150813_080110-1.webp
    20150813_080110-1.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 56
aynen betim iç karınla ilgili seninkide...hem neren tombik kız:stop: benimde sertleşme 16 gibi başlamıştı şu 2 haftada baya bi taş moduna girdi:-):-) hepimize maaşallah balım:nazar::nazar:
Deneyimli anneler sanslisiniz diyo bu durun, bi arkadasa gittim ben de oyleyim dedi doguma giderken bile anlamamis kimse çatlak da olmaz dedı epey sevindim☺ Tombik im canım caktrmiyorum kemikler iri de neyse ki :))

bende mutluyum bu halimden çok büyümesin istiyorum şişince hareket zorlaşıyor şuan istediğim şekle giriyorum:-):-):-) bakalım ne zaman kısıtlanıcam bende
Vucut esnekse sorun olmuyor cok bazen takılıyorum esime bale yapim mi diyorum klasik bale pozunu takinip basliyorum diridiridiridiri niiiimmm... Yok yok büyümem ben :-)

Tünaydıııın canlar...Bi göbüş fotosu da benden gelsin...Oğluş çok ele vermiyor kendini hala:-):-)
Ay ne guzel yaaa.olsun daha iyi.oteki turlu hareket etmesi zor,agirligi cok olurdu.bi de dogumdan sonra kilo vermesi.ben kesin cok şişerim yaa.simdiden korkuyorum vala.sen sansli taraftasin.zayif hamiscik.metecigin saglikli olsun,onemli olan o.ic karnin genis demek kiHoppa

Back
X