Beraber Anne Olma Yolunda

Hatunlaaar ne çok konusmussunuz oku oku bitiremedi ayy. Yoğun geçti haftasını yazamadim size, bebisimin yatağını ve arabasını aldık sonunda minik erkeğinin eşyaları evde arttıkça huzur doluyorum araba salonun ortasında duruyor resmen :)
Mogami Mogami Mete, Metelere yakışır güçte olacak erkenden tekmeleri hissettirmis :) @betiboop sende hissettin sonundaaa artik hep hissedeceksiniz kızlar. Biz her gün haberlesiyoruz oglusumla masallahi var ama dışardan bakınca belli olacak kadar değil sanırım izlemem gerek gobusumu. @betiboop senin araba stokke marka miydi?
MINIKKUS1 MINIKKUS1 @hyb77 Lillyyy Lillyyy @arsinli @bebeem ve diğer hatunlar opuyorum sizleride, coook uykum var benden bu kadar :)

Lulusum sağlıklı günlerde kullanın insallah bizde eşimle odaya girip girip bakıyoruz :-)

Nasil belirtiler olmustu sende canim.herkeste farkli seyler olur ama deneyim olsun bizim icin de
canım şöyle ki ben o dönem formasyonla uğraştığımdan aklım hep meşguldu..gerçi nette bi sürü gebelik belirtisi de okumuştum sık idrarından göğüs ağrısına bel ağrısına kadar türlü türlü...benim kendim de hissettiğim bi kaç değişiklik oldu...adete 1 hafta kala aşırı derece mide ve bağırsak gazım oldu hatta şaşırdım niye bu kadar şişkinim diye...sonra adet bikaç gün kala geçti o durum...ayrıca kasık sancılarım oldu ama o nette bahsedilen karamp iğnelenme şeklinde değildi bende hep gelecek adete yordum o yüzden...böyle içerden ince bi sızı halinde oluyordu ve saniyelikti...hepte sağ tarafım sızlamıştı hakkaten oğlum hala daha sağda... bundan başkada bişey oolmadı kayda değer...bide komik bişey daha o da omlet kokusu almıştım adete 2-3 kala bi gece...şimdi bu kadar az denecek belirti gibi bile olmayan şeylerle ben nasıl hemilemiyim acaba sorusunu düşünebilirdim ki:KK48::KK48: zaten konduramadığımdan bu düşünceyi adetim geçince test yaptım...baktım gelmiyo ertesi günü elimde bi test vardı hadi yapayım dedim.. iki koyu çizgi ile karşılaştım...demek ki 5-6 gün öncede yapsam çıkarmış diye düşünüyorum şimdi ama en güzeli beklemek ve yok canım değildir demek :-)

Klomen almadım direk iğneler kullandım :) eşime tatile gidince gece çıkamicaz fln dedim sonra hemen oğlum Özür dilerim seni hangi eğlenceye degisirimki ben dedim :) şımartmak yok ama insan kiyamiyo bunu anlıyorum :-)
aklımda klomen almışsın gibi kaldı bacım yaa:-) bu düşünceyi bende düşündüm bugün seneye olan planlarım için ama varsın olsun onların varlığı dünyaya bedel:KK36::KK36::KK36:

Mogami Mogami kız aklım kalıyordu arabada nerdeyse, iyi olduğu bunları anlattığın bana. Bir de güzel bir mor renk yapmışlar al beni al beni diyordu. Ama şimdi aldığımız arabada içime çok sindi katlannca pazar arabası gibi oluyor. @maysu canım senin dediklerinde doğru aslında kış bebeği, arabaları genelde avmlerde kullanıcaz :) travel aldım ama ben, 1 yıl otokoltuk-anakucağından sonra normal arabaya dönüşüyor uzun süre kullanırız gibime geliyor umarım öyle olur. Fotolar az sonraaa :)
@betiboop kışlık hazırlık konusunda biraz hamaratımdır (havam batsın) pek severim buzluk doldurmayı sen Ankara'dasın nasılsa alırsın benden boşver :)
sebastianderki sebastianderki senin o heyecanını severler, yazılarına akmış heyecanın :) Hadi inşallah başlamıştır yolculuğa bebişkon.
Hehe alırım canım yakınız nasılsa :-p

senin için güzel olan habere bende sevindim balım...adet olmak çocuk sahibi olmak için olmazsa olmaz...ekliyorum tabi hadi mübarek olsun:KK68: kız bu arada ben işe başlamadım malum başımda bi kpss derdi var atanmak lazım ona uğraşıyorum kuşum
bilirim o mor renklisini bi ara benimde aklımı almıştı ama komşum aydınlattı beni...senin aldığın arabada çok şirin balım güle güle yatsın içinde oğlun:KK37:

kuzum geçmiş olsun bunu da atlatırsın hemencik yeterki bebiş güzelce büyüsün :KK36: biz 19 a girdik teyzesi içerde tepiniyo sıpam:KK37: herşey iyi çok şükür

öyle olacaklar teyzesi bakalım sizin bebişler teşrif edince annelerine neler yaşatacaklar :KK37:

dimi kaygılım kız daha dün gibi senin klomen denemelerin ve hamişlik haberin bak artık koca bi göbüşün var oğlun yakında gelecek kucağına bitti gitti çoğu... o koca göbüşe sebebiyet veren paşayı merak ediyorum:KK36::KK36::-)
Siz böyle dedikçe içime yeni umutlar doluyor.hatta diyorum şu değer sifirlansa en kisa zamanda korunma donemimde gecse ve tüp bebisi yapsam :)

Selam kızlar benim bugün randevum vardı doktorda geçen pazartesi 200 e düşmüş beta.vajinal ultrason yaptı herşey güzel hiçbirsorun yok dedi.Bugünde beta için kan aldılar bakalım sıfırlanmışmı belli olucak.2 hafta sonrasına tekrar randevum var bakalım doktora söyliycem yum takibine başlıycam.
E hadi hayirlisi canim.sifirlanmistr artik.doktor bekleme derse devam et.ama benim bildigim rahimin toparlanmasi icin belli bi sure veriyorlar tabi senin doktorun ne der bilmiyorm.tez zamanda gelsin bebis ins:KK200:

En kisa zamanda tekrardan hamis kalman dilegiyle canım benim.bende dr dan geliyorum simdi.alttan muayenede temiz göründü ve tupteki kanama azalmis göründü.beta yuksek hala ama dr cumaya deger dusmus olacaktir dedi.beta sifirlaninca 2-3ay dinlenme verecegim dedi.sonrasi da kendimizi ayarladigimiz anda tüp bebek insallah.tekrar dis gebelik riskine karsilik tüp bebek diyor dr. Bende cok yiprandim ayni seyleri kaldiramam zaten.hakkimizda neyse hayirli o olsun ins canim
Hakkinda hayirlisi canim.sevindim kanamanin azalmasina.degerde zamanla duser,sende rahat bi nefes alirsin.tüp bebekte şansin cok yuksek.tup bebek istiyorsan sıkıntıyı en aza indirirsin.3 ay ne ki gelir gecer.ben 1 sene cok zor bekledim ama gecti allaha sukur.sabir herseyin ilaci.allah sana bu kadar seyden sonra ve sabrin sonunda saglikli bi evlat nasip eder:)

Hakkinda hayirlisi canim.sevindim kanamanin azalmasina.degerde zamanla duser,sende rahat bi nefes alirsin.tüp bebekte şansin cok yuksek.tup bebek istiyorsan sıkıntıyı en aza indirirsin.3 ay ne ki gelir gecer.ben 1 sene cok zor bekledim ama gecti allaha sukur.sabir herseyin ilaci.allah sana bu kadar seyden sonra ve sabrin sonunda saglikli bi evlat nasip eder:)
Aminnnn canım sabrın sonu selamet olur insallah hepimiz için.

canım şöyle ki ben o dönem formasyonla uğraştığımdan aklım hep meşguldu..gerçi nette bi sürü gebelik belirtisi de okumuştum sık idrarından göğüs ağrısına bel ağrısına kadar türlü türlü...benim kendim de hissettiğim bi kaç değişiklik oldu...adete 1 hafta kala aşırı derece mide ve bağırsak gazım oldu hatta şaşırdım niye bu kadar şişkinim diye...sonra adet bikaç gün kala geçti o durum...ayrıca kasık sancılarım oldu ama o nette bahsedilen karamp iğnelenme şeklinde değildi bende hep gelecek adete yordum o yüzden...böyle içerden ince bi sızı halinde oluyordu ve saniyelikti...hepte sağ tarafım sızlamıştı hakkaten oğlum hala daha sağda... bundan başkada bişey oolmadı kayda değer...bide komik bişey daha o da omlet kokusu almıştım adete 2-3 kala bi gece...şimdi bu kadar az denecek belirti gibi bile olmayan şeylerle ben nasıl hemilemiyim acaba sorusunu düşünebilirdim ki:KK48::KK48: zaten konduramadığımdan bu düşünceyi adetim geçince test yaptım...baktım gelmiyo ertesi günü elimde bi test vardı hadi yapayım dedim.. iki koyu çizgi ile karşılaştım...demek ki 5-6 gün öncede yapsam çıkarmış diye düşünüyorum şimdi ama en güzeli beklemek ve yok canım değildir demek :-)
Hmmm seninde belirtiler cok net degilmis.anlamaman normal.kondurmadgn zaman hamile kaliyorsn zaten.dedigin gibi yoktur oyle bisiy diyip adet gecince test yapmak.benim icinde baslayacak bu surec ins.heyecan basti şimdiden.kendi kendime belirti arar dururum:KK48:

Meraba arkadaşlar biz bugün doktora gittik alttan muayene etti öyle korkulacak gibi birsey değil ama ben kendimi hazır hissetmeden birden bakınca korktum tedirgin oldum ve biraz bagirdim:)). Çatı kemiği normal doğuma uygunmus kararlı olacaksın ben yaparım diyeceksin dedi. Yoksa açılma olduktan sonra ameliyata almak ikiniz için de riskli olur dedi. Bende yapacagima inanıyorum ağrı cekicez ama sonrasi insallah iyi olacak.

senin için güzel olan habere bende sevindim balım...adet olmak çocuk sahibi olmak için olmazsa olmaz...ekliyorum tabi hadi mübarek olsun:KK68: kız bu arada ben işe başlamadım malum başımda bi kpss derdi var atanmak lazım ona uğraşıyorum kuşum
bende ataman oldu zannettim.. :(
ama o da olacak inşallah.. bebiş bereketiyle gelecek :KK68::KK68:

Aşılama şansı varsa ilk aşılamayı yapiyorlar canım.aşılama bana uygun degil hamislik olusuyor ama gerisi gelmiyor dr direk tüp diyor o yüzden.ama bak bir arkadasimin ikizleri var tüp bebekle olmuşlar.dr u arkadasima tupteki sans daha fazla asilamaya göre vakit kaybetmeyelim maddi acidan sorununuz yoksa boşa asilamada hormon yuklemesi yemeyin demis ve direk tüp bebek denemisler masallah simdi de ikizleri var .sanirim dr un tutumuna gore de degisiyor canim.kuzenimde ilk asilamasinda masallah hamile kaldi mesela simdi 6aylik hamiş.kader kısmet gerisi bahane de işte bir seyin vesile olmasi gerekiyor demekki bize.sizin dr larda bir alem normalde hemen aşılama yapmak icin ölürler ama sizinkilerde bekletme taraftari hep gelde eli maşalı olma :)

canım bende aşılama istemiyordum ama doktorla eşim beni ikna etti. tüp bebekte şans daha yüksek

Back
X