- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
canım sizin sorununuz neydi ....inşallah tutar aşılamancanım bende aşılama istemiyordum ama doktorla eşim beni ikna etti. tüp bebekte şans daha yüksek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sizin sorununuz neydi ....inşallah tutar aşılamancanım bende aşılama istemiyordum ama doktorla eşim beni ikna etti. tüp bebekte şans daha yüksek
Gunaydinnn canimm.benimde uzerimde bi aptallik var.ilk kez bugun gec uyandim ve aksam rahat bi uyku cekebildim.odadan odaya geciyorum uyuyabilmek icin.sen nasilsin ne alemdesin bakalim:)günaydın canlarnasılsınız bakalım
canım sizin sorununuz neydi ....inşallah tutar aşılaman
hımm aynı bizdede o dert var ama aşılama da ialçlarla artırıyolarmış hareketi tutar inşallah....nasıl sayı değerler falancanım eşimde hareket sorunu var![]()
hımm aynı bizdede o dert var ama aşılama da ialçlarla artırıyolarmış hareketi tutar inşallah....nasıl sayı değerler falan
Gunaydinnn canimm.benimde uzerimde bi aptallik var.ilk kez bugun gec uyandim ve aksam rahat bi uyku cekebildim.odadan odaya geciyorum uyuyabilmek icin.sen nasilsin ne alemdesin bakalim:)
iyiymiş bayağı tüpe gerek kalmaz inşallah canım....allah nasip etsin....oyleki bizde 71 milyon spermin %10 u hızlı ileri %25 i yavaş illeri morfoloji %10 aşılamaya gerek duymuyo doktorlar bekleyin diyolar ama ocak ayına kadar bekliycem daha da beklememsayı normal cano ml de 50 milyon. ama ileri hızlı hareket yok gibi bişey çok az. ileri yavaş da %30 larda
Bende aksam disardaydim ondan rahat uyudum sanirim.hamile oldugunu ogrenirsen kişin rahat bi hamilelik geciriceksin:) son aylar yaza denk gelir sadece:)canım gece bende baya bunaldım hiç esmiyordu. biraz yürüyüş yaptık akşam sonra da uyumuşum.
Ne yikiyorsun kiz o kadar.bebisin esyalarini mi yikiyorsun yoksa:)Yıka yıka dur 3.makineyi doldurdum iki makine daha varbayıliciiiimmm
![]()
iyiymiş bayağı tüpe gerek kalmaz inşallah canım....allah nasip etsin....oyleki bizde 71 milyon spermin %10 u hızlı ileri %25 i yavaş illeri morfoloji %10 aşılamaya gerek duymuyo doktorlar bekleyin diyolar ama ocak ayına kadar bekliycem daha da beklemem
Bende aksam disardaydim ondan rahat uyudum sanirim.hamile oldugunu ogrenirsen kişin rahat bi hamilelik geciriceksin:) son aylar yaza denk gelir sadece:)
İnşallah canım Allahım bir avazda kurtarsın seni deMeraba arkadaşlar biz bugün doktora gittik alttan muayene etti öyle korkulacak gibi birsey değil ama ben kendimi hazır hissetmeden birden bakınca korktum tedirgin oldum ve biraz bagirdim:)). Çatı kemiği normal doğuma uygunmus kararlı olacaksın ben yaparım diyeceksin dedi. Yoksa açılma olduktan sonra ameliyata almak ikiniz için de riskli olur dedi. Bende yapacagima inanıyorum ağrı cekicez ama sonrasi insallah iyi olacak.
yaptık canım neler yapmadıkki o ilacıda kullandı eşim 4 ay bi yere yaramadıaşılama biraz zaman kaybı gibi. ilkinde tutmadı. bunda da doktor umutlu değil ama ben bir acaba barındırıyorum:) sizin ileri hızlı bizimkine göre çok iyi cano. kür uygula biraz ve proxeedplus kullansın 3 ay
Dün iki makine bizimkileri yıkadım bugün bebişinkilere başladım bu kadar olacağını dusunmemistim yahu :) rengine cinsine göre ayirdim dolu dolu 4 makine oldu bi tane de yarim makine olacak etti 4.5 :))Ne yikiyorsun kiz o kadar.bebisin esyalarini mi yikiyorsun yoksa:)
Benim durumum karisik canim.mol gebelik teshisi ile kurtaj oldum yaklasik 1 sene once.ama patoloji sonucum mol gebelik cikmadi.her ihtimale karsi bekledik.simdi de bebek dusunmeye basladik yine.ama psikolojim pekte duzgun sayilmaz.uzun surec cok yipratti beni:/keşke olsa canım isterse tüm mevsimler bir araya gelsin :) doktor umutlu olmayınca bana da yansımıyor pek fazla. yine de Allahım ol derse olur. Olmazsa da hayırlısı olsun napalım. senin durumun ne canım?
Hehehehe tatli telaslar canim yaa.minicik minicik insan yikarken bile mutlu olur ya.utulemek biraz sıkıntı olur ama yardimci olacak kimse yok muDün iki makine bizimkileri yıkadım bugün bebişinkilere başladım bu kadar olacağını dusunmemistim yahu :) rengine cinsine göre ayirdim dolu dolu 4 makine oldu bi tane de yarim makine olacak etti 4.5 :))
Seve seve doldurdum fileye zaten hepsini :) çok zevkli de ütü işi zorlar mi bilmiyorum yarın görcez bu sabah serinken bizim ütüyü hallettim yarın sabah da bebisinkileri hallederim :) destekten çok köstek ekibi var cevrede cagirmadim bendeHehehehe tatli telaslar canim yaa.minicik minicik insan yikarken bile mutlu olur ya.utulemek biraz sıkıntı olur ama yardimci olacak kimse yok mu