Beraber Anne Olma Yolunda

Yok yok merak etme azcık daha dursun DAHA ERKEN :KK70: Dogum sancısı zaten karından degıl belden gırıyo canım o mınıgın heyecanıdır kıyafetlerde yıkanıyo dıe sevınmıstır
ne erken ne gec gelsin tospa :) kizlar kasilma olabilir diyor ya acaba dedim nstye de girmedim daha :-/

Kızlar bugün kontrolüm vardı bugün 35+6 idik kızım 3460 gr olmuş doktor iri normal çok zor olur diyor eşim illa normal doğur diyor iki arada bir deredeyim özellikle doğum yapanlar rahis rahis hanfendi25 hanfendi25 SirriEyvan SirriEyvan fikirlerinizi almak istiyorum doktor iki hafta sonra alırız diyor

Hadi ya ama yazmiodu neyse ikincisini başka alırız artık etiket kismi bile yok o kadar düşünmüşler bebeği tahrisligide düşünmüşlerdir dimi sen hangisinden aldın canim
Ay ben ne almadim ki renklisi renksizi abarttim az :-) biz organik nevresim satiyorduk da sert oluyordu normal yani oyle olmasi gule gule giysin kuzucuk :)

Canım bende senin gibi düşünüyorum ama fikirlerimi açıkça söyleyince tepki görüyorum genelde :) 2 dilim baklavada da aynı şeker var diyorlar ama doğru değil, aç karnına 2 baklava kimseyi bayıltmaz ama şeker yüklemesi ile bayılan bayılana. Benim okuduklarımdan, dinlediklerimden anladığım şu oldu; açlık tokluk kan şekeri gebelik şekeri risk grubunda olup olmadığını anlamak için yeterli ama eğer doktor şeker yüklemesi yapmazsa ve gebede bir sorun çıkarsa doktor zan altında kalabileceği için sorumluluk almak istemiyor ve yapıştırıyor şeker yüklemesini. İmza karşılığı yapmayan, hatta hastası teklif etmeden şeker yüklemesini gerek görmedikçe yapmıyorum diyen o kadar çok doktor var ki. Herkesin kendi fikri tabii, saldırmayın bana sakın burda da :KK70:
Ama senin değindiğin gibi, gel de doktoruna bu benim tercihim istemiyorum de :KK70: Bende çekiniyorum doktorumla papaz olmaktan hakkımızda hayırlısı kuzum :)
Canim seker yuklemesi oyle cok bayiltacak bisey degil bana gore bir bardak kola yada meyve suyu daha sekerliydi gazli elma suyuydu ictigim baya begenmistim tadini :-):-)o yuklemeye ragmen 109 cikmisti bide 1 saat oncesinden koca bir cikolata yemistim :)

Kızlar bugün kontrolüm vardı bugün 35+6 idik kızım 3460 gr olmuş doktor iri normal çok zor olur diyor eşim illa normal doğur diyor iki arada bir deredeyim özellikle doğum yapanlar rahis rahis hanfendi25 hanfendi25 SirriEyvan SirriEyvan fikirlerinizi almak istiyorum doktor iki hafta sonra alırız diyor
Kiz onlara ne soruyon :-) iri doguran benim eger suyunda artis yoksa kalp ritminde sorun olmazsa normal dogurabilirsin benim tosun senin haftanda 3750 gr di:)

Amin canim darisi basina :) su an normal gorunuyor da bakalim haftaya kontrol var bebis fikir degistirip yine totoyu donmemisse normal :)
Ins canim saol.allah kolay dogum gecirmeni nasip etsin.bu aralar butun tanidiklarim sezeryan oldu da ondan sordum canim:)

sweet42 sweet42 onlar ne tatlı şeyler öyle, miniginin giydiği günleri de görelim inşallah :)
E elf21 maşallah canım şekerin ş'si yok sende ne güzel :) he
Bi masallahta yavruna, kilosu güzelmiş yavrunun :nazar:
Y ysmn1096 ben dogurmadim ama benim minyon ötesi annem beni 4,5kilo doğurmuş normal olarak seneleeeer önce, çatı musaitse dogurursun sanki :) @betiboop sen çocuğu suda mi dogursan acaba, minnos alıştı suya nasılsa hemen yüzmeyi de öğrenir ohhh mis :KK68:

Ay ben ne almadim ki renklisi renksizi abarttim az :-) biz organik nevresim satiyorduk da sert oluyordu normal yani oyle olmasi gule gule giysin kuzucuk :)
İmmm iyi o vakit has etmişim ben çok aabartmiycam frenliycem kendimi bUnu yapmalıyımyoksa hepsini giydirmek isterim minnakima eziyet olur kıyafet değiştirme

sweet42 sweet42 onlar ne tatlı şeyler öyle, miniginin giydiği günleri de görelim inşallah :)
Y ysmn1096 ben dogurmadim ama benim minyon ötesi annem beni 4,5kilo doğurmuş normal olarak seneleeeer önce, çatı musaitse dogurursun sanki :) @betiboop sen çocuğu suda mi dogursan acaba, minnos alıştı suya nasılsa hemen yüzmeyi de öğrenir ohhh mis :KK68:
Amin canım inşallah iyi gusel günlerde sağlıkla giydirmek nasip olur hepimize inşallah

Pek severim memleketlilerimi, surmeneliyim bende :) bir gün rizeyi gezicem inşallah, hic gelmedim ama hep duydum çok güzel diye. Yavrumla gezerim artik :)
Uykucu lülüş kaçar, iyi geceler hepinize :KK36:
İyi uykular tatlım trabzondami yasion pekim

Ankarada yasiyo lulus_k☺
Canim suda doğum izledim daha önce bana çok kötü geliyo nedense ☺ Buarada senin.senın adın ne kiz lülüş diyince hiçbi ismin kısaltması gelmedi aklıma iyi mi :)) lulus_k lulus_k
Himmm sen nasıl doğum dusunuyosun bugün dr ozel deki sezeryanmi yapalım dedi

Canım bana son ultrasyonuda 4 buçuk kilo hemen sezeryana alalım dediler ben itiraz ettim çünkü hep normal di birden mi kilo aldı dedim tekrar baktılar sonra 3 buçuk muş yanlış ölçmüşüz dediler senin bu zamana kadar normalmidi yoksa hep iri bir bebek olduğunu söylüyor muydu doktorun geçen haftaki kilolarıyla kıyasla büyük bir fark varsa tekrarlat ölçümü yok eğer geçen haftaki kiloya yakınsa iri bir bebek olabilir o zaman doktoruna güven

İmmm iyi o vakit has etmişim ben çok aabartmiycam frenliycem kendimi bUnu yapmalıyımyoksa hepsini giydirmek isterim minnakima eziyet olur kıyafet değiştirme
He benim de aldiklarim hep yeni dogan degil 3-6 6'9 ayliklar da var kalinliga göre boy boy battaniyeler falan :) hediye cok geldi arkadaşlarimdan bi baktim dünya kadar sey olmus

He benim de aldiklarim hep yeni dogan degil 3-6 6'9 ayliklar da var kalinliga göre boy boy battaniyeler falan :) hediye cok geldi arkadaşlarimdan bi baktim dünya kadar sey olmus
MAŞALLAH MAŞALLAH olsun çeşit çeşit giysin fındık sen 3 boyutlu ultrasyona girdin mi canım ? Battaniyeleri de var dimi kış nehirleri daha masraflı ama kız cicilericicileri daha çoook erkeklerin çok cool renkli pantolon kot gömlekler bizim sopalar şanslı

Sağol canım benim:21:

Back
X