Beraber Anne Olma Yolunda

Senin şikayet ettiğin günleri de görürüz inşallah canim :)

Dün eşim doktora diyor ramazanda ilik suyuyla çorba et çok yedi ondan mi çok kilo aldı ki diyor :) ramazanda atağa geçti bizim ki:) ama bende eşimde iriyiz zaten ben 4 kilodan fazla doğmuşum genetik birazda herhalde hakkımızda hayırlısı canım senin bebege de maşallah :)

maşallah bebişine :) bizde eşim ince yapılıdır. benim aile tarafı biraz iri yapılıdır. bende 3600 falan doğmuşum. bana da biraz genetik gibi geliyor.

maşallah bebişine :) bizde eşim ince yapılıdır. benim aile tarafı biraz iri yapılıdır. bende 3600 falan doğmuşum. bana da biraz genetik gibi geliyor.
Canım benim eşim 1.85 boy 95 kilo ben 1.70 boy şu anki kilom 85 öncesi 65 :) benim eşim zayıf doğmuş ikiz olunca 2500 gr doğmuş ama maşallahı var bana çekecek diye seviniyor:) genetik ve besleyen damarlarla alakalı bence

Canım benim eşim 1.85 boy 95 kilo ben 1.70 boy şu anki kilom 85 öncesi 65 :) benim eşim zayıf doğmuş ikiz olunca 2500 gr doğmuş ama maşallahı var bana çekecek diye seviniyor:) genetik ve besleyen damarlarla alakalı bence

bencede :) çok sıkıntılı oluyor mu hava çok sıcak falan :S birde bende çalışıyorum, bebişin yüküyle beraber akşama pert oluyorum. geçsin hemencecik şu son haftalar diyorum. :KK25:

Ewet Ewet çok oluyo masrafı ama yapacak Bisi yok aman az kalmış doğmasına annesi azcik çatlak ama erkek anneye benzio daha çok benim kız eşime daha çok benzio inşallah büyüdükce bana benzer bana benzesin istiyorum
Sağlığıyla doğsun da yeter ki :) bugün yikananlar ütülenecek daha minik minik Mavişler bir sürü :) mavi almak istemedikce elim ona gitti :)

bencede :) çok sıkıntılı oluyor mu hava çok sıcak falan :S birde bende çalışıyorum, bebişin yüküyle beraber akşama pert oluyorum. geçsin hemencecik şu son haftalar diyorum. :KK25:
Hem de nasıl zor oluyor sen calisiyormussun bir de allah kolaylık versin. İnsanın kolu bilekleri terler mi eşim yaniyorsun diyip dalga geçiyor :)

Himmm sen nasıl doğum dusunuyosun bugün dr ozel deki sezeryanmi yapalım dedi
Canim gönlüm normalden yana ama son anda bi aksilik olursa falan allah bilir artık. Son zamanlara doğru yoga ve nefes çalışmalarına başlıcam ablam çok faydasını gördü evde sanci çekip yarım saat içinde doğurdu bu sayede, allah kolay doğum nasip bizlere de ☺

Hem de nasıl zor oluyor sen calisiyormussun bir de allah kolaylık versin. İnsanın kolu bilekleri terler mi eşim yaniyorsun diyip dalga geçiyor :)
Valla canım bu sicaklarin falan mukafati kolay doğum olur inşallah zor olanı yaşadınız bu havalarda son haftalar nasıl zordur.. tek.nefeste inşallah ☺

Ankarada yasiyo lulus_k☺
Canim suda doğum izledim daha önce bana çok kötü geliyo nedense ☺ Buarada senin.senın adın ne kiz lülüş diyince hiçbi ismin kısaltması gelmedi aklıma iyi mi :)) lulus_k lulus_k

Ayşegül canım :) lülüş nasıl çıkarttılar ismimden bilmiyorum ama üniversitede takmışlardı lülüşü bana :)

kızlar herhalde bir kadının şu dünyada duymak istediği 3 önemli söz vardır.
1. si "seni seviyorum"
2.si ve benim şu sıralar en çok duymak istediğim " tebrik ederim hamilesiniz"
3.sü "sağlıklı bir evladınız oldu"

Rabbim inşallah herkese dileğini verir. Tabi bu liste uzayıp gider. İlk dileğim herşeyden önemlisi ailemin sağlıklı ve hayatta olması, kendi sağlığımın yerinde olması ve ülkemizin huzur içinde olması. siz de dileklerinizi söyleyin bugün tüm enerjimiz pozitif olsun gökyüzüne gönderelim :)

Aman da aman bu ne güzel bi mesaj, ne harika bir pozitiflik hadi bugünün dileğine topiğimizde herkese hamilelik nasip olsun diyeyim :)

Ah canım ben daha doğru düzgün çıkmayan göbeğimle yanıyorumda, Allah yardım etsin sana. Terleme hızımızda mı hormonlarla arttı anlamadım ben.

Canim gönlüm normalden yana ama son anda bi aksilik olursa falan allah bilir artık. Son zamanlara doğru yoga ve nefes çalışmalarına başlıcam ablam çok faydasını gördü evde sanci çekip yarım saat içinde doğurdu bu sayede, allah kolay doğum nasip bizlere de ☺
Amin inşallah hepimize kolay doğum nasip etsin Allahım burada hiç ole şeyler yok artık Netten buluruz dimi faydası oluyor madem yapalım ama sen çok yuruyon yorulmuonmu bide havuz felan kaşık agrin felan olmuyor mu hiç MAŞALLAH bak dün ben biraz dolandim felan dün akşam zilli pek hareket etmedi normaldir ama hep aynı şekilde hareket etcek diil dimi dün soramadim dr Hicbisi kızımı görünce unutuyorum herseyi

Valla canım bu sicaklarin falan mukafati kolay doğum olur inşallah zor olanı yaşadınız bu havalarda son haftalar nasıl zordur.. tek.nefeste inşallah ☺
İnşallah canım aldığım nefes yetmiyor sanki bogulacak gibi oluyorum özellikle geceleri rabbim çok bekletmeden sağlıkla dogurmayi nasip etsin
Ayşegül canım :) lülüş nasıl çıkarttılar ismimden bilmiyorum ama üniversitede takmışlardı lülüşü bana :)

Aman da aman bu ne güzel bi mesaj, ne harika bir pozitiflik hadi bugünün dileğine topiğimizde herkese hamilelik nasip olsun diyeyim :)

Ah canım ben daha doğru düzgün çıkmayan göbeğimle yanıyorumda, Allah yardım etsin sana. Terleme hızımızda mı hormonlarla arttı anlamadım ben.
Vallahi arttı mi bilmiyorum ama içim dışım her bir yanim yanıyor ben antepliyim 45 dereceye dahi alisigim ama evin içi şu an 27 derece pisiyorum resmen

Merhaba canım şu an 36+0 olduk dün 3460 gr di. Doktor çok zor olur diyor eşim normal olsun diye çok ısrar etti pazartesi çatı muayenesi yapacak bakalım merakla bekliyorum bende :) ben normalden korkuyorum zaten bir de iri ve tüp bebek olunca sezeryan istiyorum aslında
Çatın uygunsa doğurursun cnm.Benim bir yegenimde 5 kilo doğdu normal doğumla.Allah bir avazda doğurmayı nasibetsin inşaallah.

çok geçmiş olsun kuzucum. artık sağlığına kavuştun düşünmeye başlaman iyi olmuş. bak burda birbirimize destek olarak her zorluğun üstesinden geliyoruz. psikolojini bize bırak yola devam et:)
Vala oyle yapiyorum canim.hamisleri gorunce mutlu oluyorum,heyecanlarina ortak oluyorum.bigun ayni heyecanlari bende yasayacagim diyip kendimi avutuyorm.ins allahta o guzel heyecanlari tum bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin

:KK70: Aynen ole canım ınsallah sunıye gerek kalmadan kendı sancını cekersın. benımkı sunıdı daha zordu dogumum 5 dk surdu şükür. ama bı arkadasım yarım saat bı arkadasımda tam 1.5 saat ugrastı. ıkınmayada baglı tabi. onlarında sancıları azdı ama kendı sancılarıydı tabı az derken vardı baya :KK70: Ama sunıdekı gıbı degıldı
Inşallah benim de bebeğin doğması kısa sürer hemencecik çıkar. Ara ara belime ağrı giriyor ama.cok şiddetli değil ve kısa sürüyor. Senin nasıl başlamıştı sancılar.

Bugün yapacaktı çatı muayenesi ben pazartesi gelince bakın dedim kaçtım :) bakalım pazartesi belli olur hersey bende diyorum can diye gel de eşime anlat
Ben çatı muayenesi oldum canım. Tam hazır hissetmeden hemen baktı ondan biraz korktum ama çok ta ağrılı birsey değil. Normal doğum yapabilir misim uygunmus öyle dedi.

ya kızlar biraz moralim bozuk işyerinde bir kız var hamileyken cinler bebeği bulup öldürür diyo. sinirlerimi bozdu. hamile kalmaya bile korktum.

Hehe o da iyiymiş alakası yok ismiyle yarı adas sayılırız ben de ayşe ☺

ya kızlar biraz moralim bozuk işyerinde bir kız var hamileyken cinler bebeği bulup öldürür diyo. sinirlerimi bozdu. hamile kalmaya bile korktum.
Canim o densiz e cevabını ver bi de burda çok paylaşmiyoruz boyle seyleri etkileniyoruz biz de olumlu şeyler konuşuyoruz daha çok birbirinize moral olacak seyler

Amin inşallah hepimize kolay doğum nasip etsin Allahım burada hiç ole şeyler yok artık Netten buluruz dimi faydası oluyor madem yapalım ama sen çok yuruyon yorulmuonmu bide havuz felan kaşık agrin felan olmuyor mu hiç MAŞALLAH bak dün ben biraz dolandim felan dün akşam zilli pek hareket etmedi normaldir ama hep aynı şekilde hareket etcek diil dimi dün soramadim dr Hicbisi kızımı görünce unutuyorum herseyi
Canim yok ağrım olmuyo bi kere yürürken oldu onda da mola verdim hareket şart kuzum ne kadar hareketli olursak o kadar kolay olur dogumumuz dr istirahat vermediği sürece hareketsiz kalma acilirsin başta yorar ama ufak ufak yürüyüşler e başla sen de . Havuzda da olmuyo bişe aksine aciliyorum nefes aldigimi hissediyorum daha çok ,normaldir heralde canım Hep aynı olmaz ya ama ıkı günden fazla hareketsiz kalırsa dr a danışmak lazım tabi

Back
X