Beraber Anne Olma Yolunda

Ben çatı muayenesi oldum canım. Tam hazır hissetmeden hemen baktı ondan biraz korktum ama çok ta ağrılı birsey değil. Normal doğum yapabilir misim uygunmus öyle dedi.
Benim de pazartesi yapacak canim çatı muayenesini bakalım nasıl olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla dogsun minikler

ya kızlar biraz moralim bozuk işyerinde bir kız var hamileyken cinler bebeği bulup öldürür diyo. sinirlerimi bozdu. hamile kalmaya bile korktum.
Yani etkilenecek bişe de değil gül geç konuşmasına izin verme canım morali olman gereken bi dönemdesin kafanı bunlarla yorma allah yanımızda korur kollar kullarini

Canim o densiz e cevabını ver bi de burda çok paylaşmiyoruz boyle seyleri etkileniyoruz biz de olumlu şeyler konuşuyoruz daha çok birbirinize moral olacak seyler

haklısın canım benim de moralimi bozunca birden yazdım sileyim aslında nasıl siliniyor. Daha bisürü sey dedi de neyse ağlıcam sinirimden.

Hem de nasıl zor oluyor sen calisiyormussun bir de allah kolaylık versin. İnsanın kolu bilekleri terler mi eşim yaniyorsun diyip dalga geçiyor :)

aynen benimde öyle arkadaşım. ayaklarım bir şişiyor görsen 2 numara büyüdü :) birde doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışıyorum. şu an gün sayıyorum çabucak izne çıkayım die.

Yok kuzum silme dua et bol bol ve cidden bi kaç laf yapıştır o şahısa deli mi ne ne manyak insanlar var

Ya işte boş boş konuşuyor kızdım zaten. Allah korur ve herşeyi görür ama bazıları da böyle hurafelere kapılıp gider. bana böyle şeyler söyleme dedim. Dangalak işte

ya kızlar biraz moralim bozuk işyerinde bir kız var hamileyken cinler bebeği bulup öldürür diyo. sinirlerimi bozdu. hamile kalmaya bile korktum.
Ya allahim oyle konusanlari bi kasik suda bogasim geliyor.amaci ne yani.senin bebek istedigini biliyor mu?kasitli yapmis gibi,ne bicim bi yaklasimdir bu ya.ya sabirrrr

Ya allahim oyle konusanlari bi kasik suda bogasim geliyor.amaci ne yani.senin bebek istedigini biliyor mu?kasitli yapmis gibi,ne bicim bi yaklasimdir bu ya.ya sabirrrr

ya işte dengesiz biliyor tabi ki. 3 tane çocuğu var bide. bidaha da konuşmam. daha saçmasapan bisürü şey dedi. bende çok cevap veremedim kaldım öyle hiç beklemiyordum ya. en iyisi hiç konuşmamak. neyse güzel şeylerden bahsedelim mesaj da silinmiyomuş silemedim

sebastianderki sebastianderki ne dayaklik insanlar var. Muhattap olma kendini de üzme bos yere canım. Gereksiz bir muhabbet etmeye çalışmış o çok bilmiş.
@betiboop adasim benim :KK36:
Mogami Mogami nerelere kaçtı acaba dünden beri sesi çıkmıyor, iyidir inşallah.

tamam kuzum unuttum bile Allah kullarını korur. sizler de iyi ki varsınız. bazen insanın yanındakiler dengesiz oluyor işte. iyi ki varsınız da gülüp geçiyorum :KK68:

Canim yok ağrım olmuyo bi kere yürürken oldu onda da mola verdim hareket şart kuzum ne kadar hareketli olursak o kadar kolay olur dogumumuz dr istirahat vermediği sürece hareketsiz kalma acilirsin başta yorar ama ufak ufak yürüyüşler e başla sen de . Havuzda da olmuyo bişe aksine aciliyorum nefes aldigimi hissediyorum daha çok ,normaldir heralde canım Hep aynı olmaz ya ama ıkı günden fazla hareketsiz kalırsa dr a danışmak lazım tabi
Evet belkide alistirmadim kendini diye böyle tansiyonum dusudusuyo normali 10/5 yaaa ondan vazgeçtim yürüyüşten ama sıcakta felan çok yürüme dikkat et bol bol yüz bende yuz uyum okulun havuzuna kayıt yatirayim en iyisi balim uykucu bu kız uykucu babasına çekti zilli

ya işte dengesiz biliyor tabi ki. 3 tane çocuğu var bide. bidaha da konuşmam. daha saçmasapan bisürü şey dedi. bende çok cevap veremedim kaldım öyle hiç beklemiyordum ya. en iyisi hiç konuşmamak. neyse güzel şeylerden bahsedelim mesaj da silinmiyomuş silemedim
Canim etrafinda soylenen kotu hamileleik hikayelerini dinleme direk susmalarimi soyle bende hamileyken manyak bir komsum yok 9 aylikken karninda olmuste yok cocuk hastaymista bende dayanamayip kastenmi yapiyorsun dedim bir daha bana boyle seyler anlatma dedim kadina sustu cins tipler ya

Canim etrafinda soylenen kotu hamileleik hikayelerini dinleme direk susmalarimi soyle bende hamileyken manyak bir komsum yok 9 aylikken karninda olmuste yok cocuk hastaymista bende dayanamayip kastenmi yapiyorsun dedim bir daha bana boyle seyler anlatma dedim kadina sustu cins tipler ya

bunlar hep aynı demek ki bahsettiğin şeyleri de söyledi çünkü. ben de sus dedim de baktım hala konuşuyor ben kalkıyorum dedim. farkında değiller karşısındakini kırıp, üzdüklerinin. kendilerini hiç yetiştirememiş insanları mutsuz etmekten keyif alanlar. ama asıl kendileri mutsuz olacak çünkü böyle yaptıkları sürece etraflarında kimse kalmaz.

Canim çati muayenesinden iki uc gun sonra nisan geliyo genelde hazır ol hurma ye dualarini et heyecanlı bekleyiş yaa
Hemde nasıl heyecan var ya konuşunca nasıl tepki veriyor eşim hadi kızım tekme at diyor atıyor sakin ol kızım annenin canını açılma diyor hiç oynamıyor anlıyor mu yoksa tesadüf mu bilmiyorum ama heyecanla bekliyoruz :)

Selam kızlarrr buralara gelmeyeli bayaaa oldu neler olmuş ya bebeem kız doğumun gelmiş nerdeyse betinin miniği kocaman olmuş sweet kızın olcakmış oh oh maşallah size :) bnde kürtaj olmasaydım 22 haftalık falan olcaktım ama hayırlsıı :)
Buarada sinopa taşındım aranızda sinopta olan varmı :)

Bosver canim.allahtan daha mi iyi bilecek?ne ayip yaaa.cok sinir oldum.bence de muhattap olma,terbiyesiz.bizim de bildigimiz seyler var tabi ki ama hersey her yerde soylenmez ve her duyulan da dogrudur diye bsy yok.allaha emanet edeceksin oylelerini.sen bebis fikrine adapte ol ve boyle dusuncesiz insanlardan uzak dur.

Back
X