Beraber Anne Olma Yolunda

Biz iyiyiz canim asıl sen nasılsın bebişin büyüyor maşallah alistiniz mi iyice birbirinize?
Cok sukur eskisinden iyiyiz cocuk aglamasin diye almadigimiz sey kalmadi salincak aldik baktik susmadi hamak besik aldik onda uyuyor suan:) kendi yatagi gece yatmasindan baska ise yaramiyor

Kızlar bugün doktordaydık.2 kilo 600gram olmuş papatyam. Doktor asistan çaylak bir doktordu. Bebek çok zayıf dedi 37haftalıkken yatışını yapalım.gözetim altına alalım dedi daha önceki düşüklerden dolayı. Yatmak istemiyorum ben ya. Dua edin

Kızlar bugün doktordaydık.2 kilo 600gram olmuş papatyam. Doktor asistan çaylak bir doktordu. Bebek çok zayıf dedi 37haftalıkken yatışını yapalım.gözetim altına alalım dedi daha önceki düşüklerden dolayı. Yatmak istemiyorum ben ya. Dua edin
Canim daha zamanin dolmamis ki.40 hafta dolana kadar daha kilo alir bebisin.arkadasiminda 36 haftalikken seninki gibi kucuktu.son haftalarda kilo alabiliyor bebeekler.2 haftada 400 gram falan almisti arkadasimin bebegi.üzülme,hakkinda hayirlisi olsun ins

Bosver canim.allahtan daha mi iyi bilecek?ne ayip yaaa.cok sinir oldum.bence de muhattap olma,terbiyesiz.bizim de bildigimiz seyler var tabi ki ama hersey her yerde soylenmez ve her duyulan da dogrudur diye bsy yok.allaha emanet edeceksin oylelerini.sen bebis fikrine adapte ol ve boyle dusuncesiz insanlardan uzak dur.

aynen fıstık :) bakalım canım haftaya belli olacak şimdiden hiç belirtim yok:)

Canim daha zamanin dolmamis ki.40 hafta dolana kadar daha kilo alir bebisin.arkadasiminda 36 haftalikken seninki gibi kucuktu.son haftalarda kilo alabiliyor bebeekler.2 haftada 400 gram falan almisti arkadasimin bebegi.üzülme,hakkinda hayirlisi olsun ins
Canım benim kilosu çok iyş bana göre. Acemi salak karıya sinir oldum. Zaten çok kilolu olmasını istemiyorum.bana kalsa üç kilo olsa yeter. İğnelerden dolayı ve düşüklerden dolayı bir kaç uzmsn doktoru aradı durumumu anlattı.onlarda37 haftalıkken yatış yapalım demişler

Mogami Mogami Mogamim sen ve diğer merak eden annelerimiz için gelsin bu fotolar kızımın odası hazır gibi. Benim beklediğim bir kaç şey var emzirme koltuğum falan gibi umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 136
  • image.webp
    image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 111
  • image.webp
    image.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 85
Mogami Mogami Mogamim sen ve diğer merak eden annelerimiz için gelsin bu fotolar kızımın odası hazır gibi. Benim beklediğim bir kaç şey var emzirme koltuğum falan gibi umarım beğenirsiniz.

çok şirin bir kız odası olmuş canım. çok beğendim. özendiğin ve her detayı düşündüğün belli. güzelce büyüt bebeğini :KK28:

canım farklı bir doktora daha danış. bu konularda yanılabiliyorlar. ve lütfen olumlu düşün miniğin de mutlu olsun annesi. dualarım seninle..

Selam kızlarrr buralara gelmeyeli bayaaa oldu neler olmuş ya bebeem kız doğumun gelmiş nerdeyse betinin miniği kocaman olmuş sweet kızın olcakmış oh oh maşallah size :) bnde kürtaj olmasaydım 22 haftalık falan olcaktım ama hayırlsıı :)
Buarada sinopa taşındım aranızda sinopta olan varmı :)
Epeydir gelmiyorum demek tasinmissin yeni yerler yeni umutlar ohh misse senin de yine minnosun olucak sakin üzmek yok kendini biliyorsun bende geçen temmuzda kürtajla sonlanan bir hamileliğin var şükür Allahım çok bekletmeden yeni mesleğimi gönderdi ondan hiç uzulmuyoruZ bol bol dua ediyordu tatlım evet teyZesi kızım olacak Allah nasip ederse büyütüyor annesini duruyo ole

Yani sırf bu yüzden Nie yatiracaklar ve zayif diil canım diren eğer başka bir problem yoksa tabi tatlimmmmm

Inşallah benim de bebeğin doğması kısa sürer hemencecik çıkar. Ara ara belime ağrı giriyor ama.cok şiddetli değil ve kısa sürüyor. Senin nasıl başlamıştı sancılar.
Canım benım 12 gun varken gece 3 te suyum geldı. sancıdan once su geldı 1 saatte antep e gıttık gıderken sancılarım hafıften baslamıstı adettekı bel agrım gıbıydı en basta

yok canım asırıda zayıf deıl mınyon olcak belkıde benım kızımda 38. haftada 3 kılo dogdu 2800 ıle taburcu olmustuk. sukur ole bole buyuyo :D

Ee benim gelmedi nisan:KK66:) pazartesi muayene etmişti

Nazlı nisan gelse doğum açılma hepsi lazım hayırlısı hakkınızda nasılsa öyle olur inşallah nenummm keşke benimde aynı hafta olsa 1 ay öyle zor ki bana şu an allah hepimizin yardımcısı olsun

yok canım asırıda zayıf deıl mınyon olcak belkıde benım kızımda 38. haftada 3 kılo dogdu 2800 ıle taburcu olmustuk. sukur ole bole buyuyo :KK70:

Rahiss hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin ama bende 38de doğurayim artık ya :( çok ağrılı yorucu oldu şu sıra 33 bitiyor ikingun sonra 37de beklemeye başlıyor di mi enfeksiyon oldu ayağım hiç yuruyemiyorum da :(

Rahiss hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin ama bende 38de doğurayim artık ya :KK43: çok ağrılı yorucu oldu şu sıra 33 bitiyor ikingun sonra 37de beklemeye başlıyor di mi enfeksiyon oldu ayağım hiç yuruyemiyorum da :KK43:
hadi yaa benımkı zorlamıyodu benı sukur son 15 kala bekleyın heran dıolar benımkıde sagolsun beklemeye kalmadan geldi zaten :D ınsallah hayırlı zamanda gelsın canım belkıde 42 yı bulacaksın 38 dıe beynı sartlamada yoksa vakıt gectıkce daha zzor gelır sana

Epeydir gelmiyorum demek tasinmissin yeni yerler yeni umutlar ohh misse senin de yine minnosun olucak sakin üzmek yok kendini biliyorsun bende geçen temmuzda kürtajla sonlanan bir hamileliğin var şükür Allahım çok bekletmeden yeni mesleğimi gönderdi ondan hiç uzulmuyoruZ bol bol dua ediyordu tatlım evet teyZesi kızım olacak Allah nasip ederse büyütüyor annesini duruyo ole

Canım zaman nasıl geçiyor ya :) isim düşündünüz mü ne koycaksın prensesin adını :) ben de kedi buldum ona bakıyoruzz onu seviyoruz bebiş niyetine :) aslında adetim 5 gün geçti test yaptım silik çıktı doktora gitmeye korkuyorum öle bekliyorum işte :)

Back
X