Beraber Anne Olma Yolunda

Valla Banada öyle geliyoki nazar oldu yavrum ateßlendiği gün akrabalar gelmişti dikkatimi çekmişti ayy boyu ne uzun büyümüş falan dedi bir maşallah demek çokmu zor ya demedi kadın gitti 1 saat sürmedi ateşlendi yavrumeşimde çok kızdı zaten niye gösteriyor herkese diye ama saklayamam ki insanlar bebek görmeye geliyor sonuçta gelmeyinmi diyim Rabbim yardımcımız olsun korusun yavrularımızı
Canım geçmiş olsun Allah acil şifalar versin panik olma çok küçük mikrop almış olabilir bide ben inanırım nazara bol bol oku 38 görürsen doğru doktora ateş önemli

Öylede betim insanın elinde değil evlat çok farklı Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 125 gün sonra al miniğini kucağına beni o zaman anlicaksın çok farklı çok:KK48:
Canim korkma niye panik oldun bebis bu ateşi de çıkacak hasta da olacak bu dünyaya adapte olmaya çalışıyo anne karnı gibu steril bi ortamdan bizim dünyamıza alışmak zor napsin minikler vücut tepki veriyo kontrollü ol allah korur melegini

Öylede betim insanın elinde değil evlat çok farklı Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 125 gün sonra al miniğini kucağına beni o zaman anlicaksın çok farklı çok:KK48:
Olmaz mı canım yaa şimdiden elim karnımda bi hareket etmeyin telaş oluyorum o kadar az mı kalmış allah im hayırlı etsin kuzum geçmiş olsin kuzuna tekrar :)

Valla Banada öyle geliyoki nazar oldu yavrum ateßlendiği gün akrabalar gelmişti dikkatimi çekmişti ayy boyu ne uzun büyümüş falan dedi bir maşallah demek çokmu zor ya demedi kadın gitti 1 saat sürmedi ateşlendi yavrumeşimde çok kızdı zaten niye gösteriyor herkese diye ama saklayamam ki insanlar bebek görmeye geliyor sonuçta gelmeyinmi diyim Rabbim yardımcımız olsun korusun yavrularımızı
Biri gelip gidince oku bebisini çok içinden eeret biz pek MAŞALLAH demeyi bilmiyoz dikkat et tatlım inşallah hemencik İylesir annesi üzülme sen

İnşallah canım ya ama ben durur muyum evde ne kadar halı varsa yıkamaya verdim üstelik ben kaldırdım ama sakın kızmayın öyle halter kaldırır gibi değil :-) sürükledim sadece.
Bu arada benim dün akşamdan beri kahve akıntım geliyor adet mi olcam erkenden bilemedim. Adetimin 10.günü uzayan akıntı gördüm sonraki iki gün ilişki oldu ve bugün 18.günüm dün den beri kahve akıntım var az damla şeklinde ama sanki adet olacak mışım gibi karnım ve kasıklarım ağrıyo
Olmadı mı yine ne dersin canım?
Erken geliyomuydu normalde canım ? Yerleşme olabilir mi ? Sen yine adet gününü bir bekle canım benim olumsuz düşünme belki melegin tutunuyodur annesine :)))

Bol bol oku biri gidince bebisi ;)

Kızlar merhaba. Tecrübelilere bişey danışıcam. Cumartesi gecesi yumurtlamam olmuştu. Çok şiddetli kasık ağrım vs. olmuştu zaten bi gün öncesi doktora gittiğimde sağ tarafta 18 mm çok kaliteli bir yumurtam vardı ve bu ay ki yumurta sancısı feci şiddetliydi kıvrandım resmen. Sonrasında yumurtlama bitti şiddetli ağrı geçti ama benim sağ kasığımda o günden beri hafif hafif ağrı gerilme sancı tarzı şeyler oluyor. Özellikle yorulduysam çok artıyor. Ara ara gögüslerimede ağrı giriyor. Bu iyiye işaretmidir acaba? Ne diyorsunuz ?
inşallah iyiye işarettir canım ....malum bişi diyemiycem tecrübe yok :D

hanfendi25 hanfendi25 çok geçmiş olsun, bebekler cabuk nazar alıyorlar kiyamam yıldızları düşük daha. Çıkmaz ateşi bi daha inşallah.
Lillyyy Lillyyy canım benimde yumurtlama zamanları bazen bacağın beline doğru çekilirdi sanki ağrırdı. Ağrı daha kuvvetli olunca da anlardim regl olucam bi hafta içinde diye. Hamile kaldığım ay bu bacak ağrısı daha kuvvetli oldu bende hem yumurtlamada hem beklenen regl tarihi yakinlasinca. Geceleri artıyordu, sonra zaten regl 2-3gun geçti test pozitif cikti. İnşallah hamissindir canım

MINIKKUS1 MINIKKUS1 merhaba canim nasilsin?bebisinle birlikte guzel vakitlerin geciyrdur ins.okuyorm yazilarini biraz zorlaniyormuşun.allah kolaylik versin.canim sana bisiy soracaktim;sende pcoydun.adetin bildin bileli hep duzensiz miydi,en fazla kac gun gecerdi iki adet arasi?ya benim adetim hic duzensiz degildi.pco ciktiginda da hicbir belirti yoktu hatta sasirmistim.ama kendi kendime nazar degdirdim galiba.iki aydir adetim duzensizlesti ve cok stres yaptiriyor bana.28 gunde bi adet olurdum.gecen ay 34.gun oldum.bu ay 30 gun gecti.hic saşmazdi:(

hanfendi25 hanfendi25 çok geçmiş olsun, bebekler cabuk nazar alıyorlar kiyamam yıldızları düşük daha. Çıkmaz ateşi bi daha inşallah.
Lillyyy Lillyyy canım benimde yumurtlama zamanları bazen bacağın beline doğru çekilirdi sanki ağrırdı. Ağrı daha kuvvetli olunca da anlardim regl olucam bi hafta içinde diye. Hamile kaldığım ay bu bacak ağrısı daha kuvvetli oldu bende hem yumurtlamada hem beklenen regl tarihi yakinlasinca. Geceleri artıyordu, sonra zaten regl 2-3gun geçti test pozitif cikti. İnşallah hamissindir canım
Benim adetime daha var ama yumurtlama bittiğinden beri biraz yorulsam ayakta kalsam sağ kasık hep bi ağrı bazen çok artıyor yanıyor geriliyor gibi karnımda şişlik normalde adet yaklaşınca ağrım olurdu ama bu sefer hergün böyle bacağımada vuruyor bazen. Hayırlısı inşallah olmuştur :)

kızlar siz olsanız 20-25 yıllık şehir merkezinde olan, binalar arasında, işe gidecek olsanız hastane okul alışverişe bile gitseniz yürüyerek gidebileceğiniz bi yerde bi ev mi alırsınız...yoksa dolmuşla gidip gelmeniz gereken en fazla 10 dk dolmuşta durursunuz oyle hesap edin ama tabi dolmuş parasıda var işin içinde sıfır yeni yapılmış manzaralı bi evde mi parası da aynı ...iki şekildede cebinizden 150 bin cıkıcak....sizce hangisi

kızlar siz olsanız 20-25 yıllık şehir merkezinde olan, binalar arasında, işe gidecek olsanız hastane okul alışverişe bile gitseniz yürüyerek gidebileceğiniz bi yerde bi ev mi alırsınız...yoksa dolmuşla gidip gelmeniz gereken en fazla 10 dk dolmuşta durursunuz oyle hesap edin ama tabi dolmuş parasıda var işin içinde sıfır yeni yapılmış manzaralı bi evde mi parası da aynı ...iki şekildede cebinizden 150 bin cıkıcak....sizce hangisi

Canım ben yeni taşındım kiracı olduğum için merkezde eski sayılan bi ev tuttuk her yere yürüme mesafesinde ama ev alacak olsaydık ve aynı para çıkacaksa ben yeni evi tercih ederdim çünkü eski evin pisliği eksiği hiç bitmiyor inan. Onu çekeceğime yeni ev alırım dolmuş beklerim, eski ev tamiratına verceğim parayı da dolmuşa veririm :))

Canım ben yeni taşındım kiracı olduğum için merkezde eski sayılan bi ev tuttuk her yere yürüme mesafesinde ama ev alacak olsaydık ve aynı para çıkacaksa ben yeni evi tercih ederdim çünkü eski evin pisliği eksiği hiç bitmiyor inan. Onu çekeceğime yeni ev alırım dolmuş beklerim, eski ev tamiratına verceğim parayı da dolmuşa veririm :))
bende aynı fikirdeyim de şu olmayan çocuğum bigün olursa okuludur hastanesidir o dur budur hep elimin altında olur diye düşünüyorum bazan ne bilim ...eşimde diyorki eski olsa bile hiç bir zaman değer kaybetmez yerinden dolayı değeri bile artar diyo of senin dediklerini de anlıyorum hak da veriyorum bende kapımı penceremi açıp rahat rahat evimi hacalandırmak istiyorum malum çarşı içinde pek mümkün olmuyo toz duman bakalım ne olacak

bende aynı fikirdeyim de şu olmayan çocuğum bigün olursa okuludur hastanesidir o dur budur hep elimin altında olur diye düşünüyorum bazan ne bilim ...eşimde diyorki eski olsa bile hiç bir zaman değer kaybetmez yerinden dolayı değeri bile artar diyo of senin dediklerini de anlıyorum hak da veriyorum bende kapımı penceremi açıp rahat rahat evimi hacalandırmak istiyorum malum çarşı içinde pek mümkün olmuyo toz duman bakalım ne olacak
Yani eşin de haklı zor seçim kolay gelsin :) ben merkezde oturuyorum inan sahildeki çay bahçelerinden gelen müzik seslerinden insan seslerinden uyuyamıorum:( arabamız yok die birde ben sıkılnca rahat çıkar gezerim die böyle tercih ettik ama ben çok da memnun değilim açıkçası toz çok oluo ses çok oluo yani sizin nasıl bi yer sevdiğinize de bağlı biz eşimle sessiz sakin severiz ama buraya alışmaya çalışıyoruz :)

Yani eşin de haklı zor seçim kolay gelsin :) ben merkezde oturuyorum inan sahildeki çay bahçelerinden gelen müzik seslerinden insan seslerinden uyuyamıorum:KK43: arabamız yok die birde ben sıkılnca rahat çıkar gezerim die böyle tercih ettik ama ben çok da memnun değilim açıkçası toz çok oluo ses çok oluo yani sizin nasıl bi yer sevdiğinize de bağlı biz eşimle sessiz sakin severiz ama buraya alışmaya çalışıyoruz :)
şuan bizde çarşı içindeyiz ama 24 saat heryerin canlı olması hoşumuza gidiyor ama şu yakın binalar toz toprak kışın bacalardan çıkın o simsiyah tozlar pencere acamıyoruz yazın yine cam pencere açamıyoruz konu komsu evin içinde resmen ama saat kaç olursa olsun market ihtiyacı hastane....sonra dediğin gibi gece yürüyüşeri falan ...gercekten zor bi karar

şuan bizde çarşı içindeyiz ama 24 saat heryerin canlı olması hoşumuza gidiyor ama şu yakın binalar toz toprak kışın bacalardan çıkın o simsiyah tozlar pencere acamıyoruz yazın yine cam pencere açamıyoruz konu komsu evin içinde resmen ama saat kaç olursa olsun market ihtiyacı hastane....sonra dediğin gibi gece yürüyüşeri falan ...gercekten zor bi karar
Evet gece Yürüyüşü çok güzel oluyor yaa ayy bende bilemedim şimdi :-)

Tabikii yeni binaa biz öyle yaptık meselaa :) eski binanın derdiyle uğraşıcağınıza minibüse para verin daha iyi ;)

Şuan evim metro durağının tam karşısında henüz aktif değil metro ama olsun :D otobüs minibüs durakları hemen evimin 50metre aşağısında. Marketler, lcw,defacto ne ararsan caddede bana çok yakin. Ama sor bana memnun musun diye, HAYİR. bi kere balkona çamaşır yaşamıyorum egzos dumanı yüzünden, cam açık salonda TV izlemek için sesi bayaa açmak zorunda kalıyorum. Yürüyüş yapmak için arabayla bi yere gitmek zorundayım. Cay kahve ile bana eşlik edecek manzaram yok. Simdiyr dek guzeldi ohh alisveris keyfinn ortasindayim sklmiyodum ama yavrum doğunca sokak bilemeyecrk burada. Esimle taşınma planları yapıyoruz cebimiz müsait olunca.

Back
X