Beraber Anne Olma Yolunda

@rabia91 canim ben kendimden biliyorum.ben gunde 1 -2 demlik deli gibi cay tuketirdim.o siralar 50 kiloydum tabi.demir depom sifirlanmisti.sonra demir eksikligi anemisi tanisi koyuldu.cok ciddi bi tedaviden sonra kendime gelebildim.algi bulanikligi,gormede flulasma,elin ayaginin titremesi,el ile birseyleri kavramada cok buyuk sikıntilar yasamistim.seni biraz korkutayim ozaman:) o kadar cok cay ya da kafeinli seyler tuketirsen bebegin rahimde tutunmasi zorlasir ve allah korusun dusukle bile sonuclanabilir.senin iyiligin icin soyluyorum.birde kafeinin bebegi besleyen damarlara engel koydugunu dusun;bebegin saglikli bir sekilde beslenmesini onluyormus.kansizlik hamilelikte basite alinabilecek birsey degil canim.ben ciddi bir sekilde yasadigim icin soyluyorm:) allahim bebisini saglikla kucagina almayi nasip etsin.abartmadan tukettigin hersey senin ve bebisinin yararina:)

Son düzenleme:
MINIKKUS1 MINIKKUS1 mmm canım teşekkür ederim valla verilmiş sadakam varmış :) sen nasılsın bebişin nasıl az kaldıı hadi bakalımmm :)

Evet bi şey olup takildigimda korkuyorlar biz alışkıniz dusmelere diyorum ☺☺ama allah korusun kazası belasız geçsin tualete gidememistim korkudan kanamam gelmiştir diye :( az kaldı şükür 34 teyiz heyecanla 38i bekliyorum bol spor hareketle inşallah :)

Cok saol canim.benimde kurtajdan sonra boyle oldu.tetikliyor mu pkoyu anlamadim.bende kurtaj oldum,kilo artisi oldu ve bi turlu kilo veremedim.uzerine de stresi,sıkıntısi.birden bire pko oldugum ortaya cikti.o kadar doktora gittim,hicbiri mi farketmedi anlamadim.eger boyle devam ederse doktora gozukucem zaten.cok saol canim yardimin icin.allah sana da saglikli,sorunsuz dogum nasip etsin.bebegini saglikla kucagina alip opup, kokla bol bol ins

Amin :) a
Cok saol canim.benimde kurtajdan sonra boyle oldu.tetikliyor mu pkoyu anlamadim.bende kurtaj oldum,kilo artisi oldu ve bi turlu kilo veremedim.uzerine de stresi,sıkıntısi.birden bire pko oldugum ortaya cikti.o kadar doktora gittim,hicbiri mi farketmedi anlamadim.eger boyle devam ederse doktora gozukucem zaten.cok saol canim yardimin icin.allah sana da saglikli,sorunsuz dogum nasip etsin.bebegini saglikla kucagina alip opup, kokla bol bol ins

Amin insallah sabirsizlikla bekliyoruz :) pko Sebebi hangisi bilemiyoruz ama çözümü var allahtan ben kilo verip eski düzenime dönüp hamile kalabileceğimi biliyordum ama stres stres dayanamayinca hızlandırdık:) sende stresini yenemiyorsan destek al ama önce ssk düzenine dönmeye çalış derim en tez zamanda gelsın bebis :)

Amin :) a

Amin insallah sabirsizlikla bekliyoruz :) pko Sebebi hangisi bilemiyoruz ama çözümü var allahtan ben kilo verip eski düzenime dönüp hamile kalabileceğimi biliyordum ama stres stres dayanamayinca hızlandırdık:) sende stresini yenemiyorsan destek al ama önce ssk düzenine dönmeye çalış derim en tez zamanda gelsın bebis :)
Saol canim allah razi olsun.bisiy yemedigim halde kilo veremiyrm malesef.ins eski duzenime donebilirim en kisa surede.hakkimizda hayirlisi

valla canım hala acısını çekiyorum düşmenin alt bölgem acıyo :KK43: çok kastım kendimi.biz ASYA diye düşündük sizin aklınızda var mı isim ??
Aaa konusmustuk canım güzel bi isim.severim ben de , ben hep.can diyodum ama rüyamda arın ismini gördüm annem de rüyada görülen isim koyulur diyo ☺ Simdili ikisi dusuncemizde bakalım degismezse

Evet bi şey olup takildigimda korkuyorlar biz alışkıniz dusmelere diyorum ☺☺ama allah korusun kazası belasız geçsin tualete gidememistim korkudan kanamam gelmiştir diye :KK43: az kaldı şükür 34 teyiz heyecanla 38i bekliyorum bol spor hareketle inşallah :)
Az kaldı. Az ☺ kuzum bi foto Paylaş doğurmadan görelim bi senin gobus u de ☺

Saol canim allah razi olsun.bisiy yemedigim halde kilo veremiyrm malesef.ins eski duzenime donebilirim en kisa surede.hakkimizda hayirlisi

Tamamen hormonlar la alakali emin ol önüne dana koysalar bitirecektim o zamanlar ve hamile kaldığım gibi normale döndü yemeden kismadigim halde kilo verdim o yüzden hız skinti yapma gidecek onlar :)

Tamamen hormonlar la alakali emin ol önüne dana koysalar bitirecektim o zamanlar ve hamile kaldığım gibi normale döndü yemeden kismadigim halde kilo verdim o yüzden hız skinti yapma gidecek onlar :)
Ay inş ins.bu duruma cok sevindim bak.kocam bile takti kiloma,canimi sıkıyor zaten.psikolojik olarakta kendime gelirim.cok saol yaa,iyi geldi bu sohbet bana.allah razi olsun:)

Gece 38 buldu ateşi doğruca hastaneye gittik kan tahlili ak ciğer filmi falan çekti sorun çıkmadı ateş düşürücü fitil taktılar hemen ateşi düştü çok şükür bügün yavrum çok halsizdi akşam üzeri tekrar yükseldi doktor fitil yazmıştı onu yaptım düştü ve ter attı yavrunun üstünden soğuk almış olabilir dedi annem eğer ter attıysa :KK43:
kıyamam ben ona yaa çok geçmiş olsun bitanem eğer düzeldiyse sende dinlen biraz yorulmuşsundur...şimdi nasıl peki tamamen düştü dimi

Kızlar merhaba. Tecrübelilere bişey danışıcam. Cumartesi gecesi yumurtlamam olmuştu. Çok şiddetli kasık ağrım vs. olmuştu zaten bi gün öncesi doktora gittiğimde sağ tarafta 18 mm çok kaliteli bir yumurtam vardı ve bu ay ki yumurta sancısı feci şiddetliydi kıvrandım resmen. Sonrasında yumurtlama bitti şiddetli ağrı geçti ama benim sağ kasığımda o günden beri hafif hafif ağrı gerilme sancı tarzı şeyler oluyor. Özellikle yorulduysam çok artıyor. Ara ara gögüslerimede ağrı giriyor. Bu iyiye işaretmidir acaba? Ne diyorsunuz ?
valla kasıkta sızlama yaşamıştım bende...peki tek taraflı mı yoksa her yerinde mi oluyo bu sancılar...benim hep sağ sızladı sıpa hala sağda

kızlar siz olsanız 20-25 yıllık şehir merkezinde olan, binalar arasında, işe gidecek olsanız hastane okul alışverişe bile gitseniz yürüyerek gidebileceğiniz bi yerde bi ev mi alırsınız...yoksa dolmuşla gidip gelmeniz gereken en fazla 10 dk dolmuşta durursunuz oyle hesap edin ama tabi dolmuş parasıda var işin içinde sıfır yeni yapılmış manzaralı bi evde mi parası da aynı ...iki şekildede cebinizden 150 bin cıkıcak....sizce hangisi
şehir merkezinde almazdım bacım...hem eski eve dünya masraf gerekir ama yeni ev ohh mis gibi ilk sahibi sen olacaksın ayrıca yarın çocuğun olunca daha sakin daha rahat bir yer senin içinde miniğin içinde daha güzel olur

Kizlar ya bisiy sorucam?sol kasigimda bi agri var kac gundur?adet gunum geldi ama daha gelen giden yok.alt karinda da hafiften agrilar basladi.birde kasigimin sol tarafina elimi koydugumda sanki içinde baloncuklar patliyor gibi.sizce neden oluyordur.bu şekilde bisiy yasayan oldu mu hic?1 gun gecikse bile ateş basti resmen,bayilicammm
İnşallah miniğin gelmiştir bacım yarın bi test yapsana

Baktırdım canım ya teşekkür ederim Rabbim aratmadan verdi isteyen herkese de nasip olur inşallah :) yürüyüş yapmam da mesela geçen hamileliğimde annem sürekli yumurta yediriodu işte pazardan süt alıp veriodu falan zorla yapıodum vallahi zaten bebek de ne yaptıysam gelişmedi ya neyse :-) şimdi onları yine yapsam mı pekmez var evde bisürüüü ayy kafayı yicem :) bugün folic trio başladım işte
gözün aydın kuzum inşallah bu defa sağlıklı bi gebeliğin olacak sonrada miniğin dolduracak kucağını:KK36:

İnşallah miniğin gelmiştir bacım yarın bi test yapsana
Bugun yaptim ama bisiy cikmadi:/ diger gebeligimde de adet gunu 7 gun gecince anca silik cizgi cikmisti.biraz daha bekleyim de umitlenmekte istemiyorum.cokta umutlu degilim.bikac gun daha bekleyim,olmazsa yine yaparim artik.keske olsa :/

Bugun yaptim ama bisiy cikmadi:/ diger gebeligimde de adet gunu 7 gun gecince anca silik cizgi cikmisti.biraz daha bekleyim de umitlenmekte istemiyorum.cokta umutlu degilim.bikac gun daha bekleyim,olmazsa yine yaparim artik.keske olsa :/
anladım kuzum sabredelim bakalım inşallah sonu güzel olur :KK39:

Kızlar biz bugün kontrole gittik çok şükür 291 gr olmuş benim minik sıpam ve ölçüme göre 21 hafta görünüyoruz...rahim boynuna da baktı o da iyiymiş... kan testimizi de yaptırdık açlık kan şekerim 79 çıkmış sevindim...keşke şu şeker yüklemesinden kaçabilseydim :110:

Kızlar biz bugün kontrole gittik çok şükür 291 gr olmuş benim minik sıpam ve ölçüme göre 21 hafta görünüyoruz...rahim boynuna da baktı o da iyiymiş... kan testimizi de yaptırdık açlık kan şekerim 79 çıkmış sevindim...keşke şu şeker yüklemesinden kaçabilseydim :110:
Oh oh maşallah mete ye subhanallah önden gitsin ne ala :) Ah şeker canım kaçmak hepimizin isteği ama bakalım ne olacak tetanozu oldun mu sen pazartesi ilk isim o olacak benim de

Back
X