Beraber Anne Olma Yolunda

Oh oh maşallah mete ye subhanallah önden gitsin ne ala :) Ah şeker canım kaçmak hepimizin isteği ama bakalım ne olacak tetanozu oldun mu sen pazartesi ilk isim o olacak benim de
tetanozu eylül ortasında olucam kuzum ikinci dozuda ekim ortasında...tetanoz önemli yaa...umarım senin ağrısız olur...doktorun sana rahim boynu ile ilgilii bilgi verdi mi bacım ben bu ölçümün alttan bakıldığını sanırdım ama üsttende anlaşılıyormuş...

Mogami Mogami gümbür gümbür geliyor Mete paşa maşallah kuzucugaaa. Ne güzel de büyümüş öyle :nazar:
Ya bu tetanozu bi tek bana mi tek doz yapıyorlar, bi daha istersem 1yil sonra olcakmisim ben. Okul donemi 2kere oldum ben, sizin de öyle miydi? Onla mi alakalı acaba:KK64:
Mogami bu arada KPSS sonrası nasıl bi nefretle attiysam kitaplarımı, güzelim kavram haritalarımi da atmisim çok üzüldüm. İsine yararsa coğrafya ve vatandaşlık defterim duruyor resimleyip atarim istersen.

valla kasıkta sızlama yaşamıştım bende...peki tek taraflı mı yoksa her yerinde mi oluyo bu sancılar...benim hep sağ sızladı sıpa hala sağda
Tek taraf canım sağ taraf benimde. zaten sağdan yumurtladım bu ay. Çok yorulunca yanıyor resmen gerildiğini hissediyorum.

Mogami Mogami gümbür gümbür geliyor Mete paşa maşallah kuzucugaaa. Ne güzel de büyümüş öyle :nazar:
Ya bu tetanozu bi tek bana mi tek doz yapıyorlar, bi daha istersem 1yil sonra olcakmisim ben. Okul donemi 2kere oldum ben, sizin de öyle miydi? Onla mi alakalı acaba:KK64:
Mogami bu arada KPSS sonrası nasıl bi nefretle attiysam kitaplarımı, güzelim kavram haritalarımi da atmisim çok üzüldüm. İsine yararsa coğrafya ve vatandaşlık defterim duruyor resimleyip atarim istersen.
sağol balım büyütüyoruz sıpaları işte :KK200: valla bana ilkokulda bi kez yapılmıştı...kadın doğumcumda ya iki ya üç doz yapılır dedi gebelikte...sana niye tek doz yapılmış anlamadım...kpss içinde sağol balım düşünmen yeter uğraşma sen onları resimlemekle boşver coğ. vat. kısa zaten hallederim onları:KK39::KK39: çook teşekkür ederim yine de teklifin için:KK36::KK36:

Tek taraf canım sağ taraf benimde. zaten sağdan yumurtladım bu ay. Çok yorulunca yanıyor resmen gerildiğini hissediyorum.
yaaaa bak çok merak ettim şimdi...hadi inşaallah diyorum...kaç gün var adete

yaaaa bak çok merak ettim şimdi...hadi inşaallah diyorum...kaç gün var adete
2 eylül canım daha çok var. Ama o kadar beklemeden 3-5 gün öncesinden test yapabilirim erken yumurtluyorum zaten. Yumurtlama olduğundan beridir var bak şu an da da hafif var hatta. Ara ara yanıyor gibi oluyor bazen bacağıma da vuruyor bel ağrısıda yapabiliyor. Hayırlısı yaa dua edinn..

2 eylül canım daha çok var. Ama o kadar beklemeden 3-5 gün öncesinden test yapabilirim erken yumurtluyorum zaten. Yumurtlama olduğundan beridir var bak şu an da da hafif var hatta. Ara ara yanıyor gibi oluyor bazen bacağıma da vuruyor bel ağrısıda yapabiliyor. Hayırlısı yaa dua edinn..
ederim canım benim dilerim güzel haberler verirsin:KK37::KK37::KK37::KK37:

İnşallah hakkında hayırlısı olan olur canım gönlünü ferah tut :)

İnşallah hakkında hayırlısı olan olur canım gönlünü ferah tut :)
Aminn canım. yok stres yapmıyorum zaten rahatım eşimde de bende de bi sıkıntı olmadığını biliyoruz nasıl olsa olmaması için bi sebep yok ama Allahın takdiri o yüzden nasipse hayırlısıysa olsun diyorum her zaman. Adet tarihim yaklaşsa bi bekleyince zaman geçmiyor :)

tetanozu eylül ortasında olucam kuzum ikinci dozuda ekim ortasında...tetanoz önemli yaa...umarım senin ağrısız olur...doktorun sana rahim boynu ile ilgilii bilgi verdi mi bacım ben bu ölçümün alttan bakıldığını sanırdım ama üsttende anlaşılıyormuş...
Ben de Ögrenirim artık pazartesi tek doz mu çift doz my. .
Canım ilk defa senden duydum rahim boyunu benim Dr y biliyosun soylemez öyle şeyler ama asistanina not aldiriken duyuyorum rahim ağzı kapalı diyo ☺ özel e detaylı ya gidince sorayim bari dur öğrenmiş oldum :))

Ben de Ögrenirim artık pazartesi tek doz mu çift doz my. .
Canım ilk defa senden duydum rahim boyunu benim Dr y biliyosun soylemez öyle şeyler ama asistanina not aldiriken duyuyorum rahim ağzı kapalı diyo ☺ özel e detaylı ya gidince sorayim bari dur öğrenmiş oldum :))
yo yok rahim ağzı ile rahim boynu aynı değil diye biliyorum ben hatta bizim topikte zeynepin rahim boynu kısaldığı için doktor yat dinlen dedi de o da görümcesinin düğününe gitmeyecek ya... bana bakıp rahim boynu uzunluğun çok iyi erken doğum ya da düşük ihtimalin yok bu yüzden dedi...senin doktor çok artist evet ama bak bana bu bilgiyi özeldeki doktorum değil devletteki doktorum verdi sende devlette şöyle sağlam bi doktor bulsan aslında iki doktor birden ilgilenir ben iki haftada bir görüyom sıpamı hemde birinin demediğini öbürü diyo... ayrıntılıya girince sor canım iyice baksın radyolog

S susslich canım valla bianda çaydan soğuttun yeminle Teşekkürler :-)
Mogami Mogami kuzum senin paşa önden mi gidiyor maşallah nazar değmesin kuzucuğa :nazar:
sağol balım öyle valla önden önden gidiyo sıpam...ayyy biz doğurucaz sonra da senin sıpanın içerdeki halleriyle heyecan yapıcaz:KK200:

sağol balım öyle valla önden önden gidiyo sıpam...ayyy biz doğurucaz sonra da senin sıpanın içerdeki halleriyle heyecan yapıcaz:KK200:
İnşallah canım ya mutluluğumu tam yaşayamıyorum sanki birşey olacak diye böyle kendimi hamile gibi de hissetmiyorum belirtim fazla yok arada kasık batmam oluyor öncekinde göğüslerim taş gibi olmuştu benimkilerde hala tık yok her hamilelik farklı olur diyorlar ondan mı acaba bilemiyorum. Biraz korkum var anlayacağın. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim ben şimdiden kızım olacak diyorum :-)

İnşallah canım ya mutluluğumu tam yaşayamıyorum sanki birşey olacak diye böyle kendimi hamile gibi de hissetmiyorum belirtim fazla yok arada kasık batmam oluyor öncekinde göğüslerim taş gibi olmuştu benimkilerde hala tık yok her hamilelik farklı olur diyorlar ondan mı acaba bilemiyorum. Biraz korkum var anlayacağın. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim ben şimdiden kızım olacak diyorum :-)
Kendine kondurma oyle bisiyleri.psikolojik olarakta kendini kotuye yonlendiyorsun.bosver sen oyle seyleri pis onlar,kotu,k.ka:) guzel seyler dusun,tadini cikar su hamileligin

Sakın olumsuz düşünme evrene olumlu enerji sal canım benim:KK66: ayrıca evet her hamilelik farklı olurmuş etrafımdan biliyorum...belirtilere takılma bende bi kasık sızlaması olmuştu o da saniyelik şeylerdi başka bişeyim yoktu ama bak miniğim sessizce kocaman oldu illa öyle çok bariz belirtiler olacak diye düşünme gelmiş konmuş işte göbüşe...bu arada kan tahlilini adet öncesi mi yaptın adet sonrası mı yani kaçıncı gün yapıldı

yo yok rahim ağzı ile rahim boynu aynı değil diye biliyorum ben hatta bizim topikte zeynepin rahim boynu kısaldığı için doktor yat dinlen dedi de o da görümcesinin düğününe gitmeyecek ya... bana bakıp rahim boynu uzunluğun çok iyi erken doğum ya da düşük ihtimalin yok bu yüzden dedi...senin doktor çok artist evet ama bak bana bu bilgiyi özeldeki doktorum değil devletteki doktorum verdi sende devlette şöyle sağlam bi doktor bulsan aslında iki doktor birden ilgilenir ben iki haftada bir görüyom sıpamı hemde birinin demediğini öbürü diyo... ayrıntılıya girince sor canım iyice baksın radyolog
Evet canım o dediğini yapmadigima pişmanım devlette vardı bayan bi doktorum ona da devam etseydim diyorum keşke. . 11 eylül randevumuzda konuscaz doguma kesin girip giremeyecegini sorcaz hatta özel hastane de doğum a gelip gelmeyeceğini. .cevaplara göre yeni dr alternatifine bakıyorum. Şimdiden arkadaşım var moral verdi son 3 ayda seçtim doktorumu dedi o da benim gibi bikaç kişi gezmiş içine sinmeyen. . Hayır eşşek adam öyle bi güven veriyo ki ondan kopamiyorum yani allah korusun olası bi doğum aksiliginde hersey ona emanet yani işinin piri ketum şey. .
Hatırlamam mi zeynep demişti evet, öğreniyoruz işte beraber burda☺

Back
X