Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında hala devam edebilirsin bende 15 te gitmeye başladım devletteki doktoruma tabi öncesinden de bildiğim için onun da muayenesinden geçmek istedim hatta kendi de haberdar hem özele gittiğimden hem kendisine geldiğimden... sen yine de bi ikinci doktora da git bence hem bebişi de daha sık görürsün annesi...umarım sizin artizzz doktor bu kadar ketumluğun üstüne doğuma girme konusunda da başka bi artistlik yapmaz gerçi girer yaa niye girmesin ki...sen doğum aksiliği düşünme şimdiden balım doktorun sağlamsa sorun yok Allaha bize ve doktorlarımıza emanet bebişlerimizEvet canım o dediğini yapmadigima pişmanım devlette vardı bayan bi doktorum ona da devam etseydim diyorum keşke. . 11 eylül randevumuzda konuscaz doguma kesin girip giremeyecegini sorcaz hatta özel hastane de doğum a gelip gelmeyeceğini. .cevaplara göre yeni dr alternatifine bakıyorum. Şimdiden arkadaşım var moral verdi son 3 ayda seçtim doktorumu dedi o da benim gibi bikaç kişi gezmiş içine sinmeyen. . Hayır eşşek adam öyle bi güven veriyo ki ondan kopamiyorum yani allah korusun olası bi doğum aksiliginde hersey ona emanet yani işinin piri ketum şey. .
Hatırlamam mi zeynep demişti evet, öğreniyoruz işte beraber burda☺
eşini anlıyorum aslında senin çok sevinememeni de anlıyorum kötü tecrübeler ağızda hep bi acı tat bırakır ama hayat insana her zaman acı da sunmaz ben inanıyorum bu kez bi parmak bal sürüyor
maaşallah kuzuma ama annesini biraz bekletmiş öyle hemen açık etmemiş kendisini sıpaMogami adet gecikmesinin 6.günü canım
Aslında evet haklısın canım evime de yakın devlet hastanesi gidebilirim neden olmasın kiaslında hala devam edebilirsin bende 15 te gitmeye başladım devletteki doktoruma tabi öncesinden de bildiğim için onun da muayenesinden geçmek istedim hatta kendi de haberdar hem özele gittiğimden hem kendisine geldiğimden... sen yine de bi ikinci doktora da git bence hem bebişi de daha sık görürsün annesi...umarım sizin artizzz doktor bu kadar ketumluğun üstüne doğuma girme konusunda da başka bi artistlik yapmaz gerçi girer yaa niye girmesin ki...sen doğum aksiliği düşünme şimdiden balım doktorun sağlamsa sorun yok Allaha bize ve doktorlarımıza emanet bebişlerimiz![]()
Canim foto yok bu ileTide :) her halinle güzelsin dir hatun
aynen git sen başka doktora da...hareket hergün mutlaka hissettiriyor kendini sıpam bi tek ankaraya günübirlik gidip geldiğim gün çok aşırı yorulduğumda sesi çıkmadı ertesi gün yattım bekledim resmen panik oldum ama çok üzmedi bikaç tekme attı da bende kendime gelebildim...sizin tekmelerin gücü de artmıştır dimi betim pıtır pıtır indiriyordur içerden...ben şimdi şey zamanını bekliyorum hani içerden elini ayağını uzatıyorda karnında elinin şeklini ya da ayağının şeklini görüyorsun ya o zamanlarını bekliyorum heyecanlaAslında evet haklısın canım evime de yakın devlet hastanesi gidebilirim neden olmasın ki
Bakalim ben de merak ediyorum ne der sezeryan a kesin giriyo özel sonuçta ama normal dersem gece olur gelir.mi bilmiyorum onu işte artiiiiizzz tam ☺ evet canım. Allah a emanet herseyden önce korusun meleklerimizi. . Hareket durumu nasıl ben artk sürekli hareket bekliyorumiçerden alıştım ☺
kaygılııııııııııım benim fıstık tospaaaam çok güzel ve kocaman olmuş göbüş maşallahınız var annesiGeoid şeklindeyimortada basık yanlardan sisik
![]()
hoşgeldin canımSelam bayanlarr![]()
hoşbuldum canım.. Bi hamileylle konuşma gerwği hissettim ve burda sizi buldumhoşgeldin canım![]()
tam yerine geldin burda hamileden bol bişey yokhoşbuldum canım.. Bi hamileylle konuşma gerwği hissettim ve burda sizi buldum![]()
ya içimden bi his hamilesin diyor. Tabi belirtileriyle birlikte. O yuzden biraz sohbet etmek istedim bi hamileyle. Fikir verir belki diye..tam yerine geldin burda hamileden bol bişey yokbi sorun yoktur inşallah
nasıl belirtilerin var bide kaç gün oldu yumun üstünden geçeliya içimden bi his hamilesin diyor. Tabi belirtileriyle birlikte. O yuzden biraz sohbet etmek istedim bi hamileyle. Fikir verir belki diye..
daha çok yeni. 8 ağustos sat. Bat ise 7 eylul. Ama sanırım temizlendiğim gunde dollenme oldu. Çunku temizlendiğim gunden beri aşşırı kasık ağrısı aşşırı goğus ağrısı ve gaz problemi var.. Once 2 duşuk yapmııştım aynı belirtiler onda da vardı. Birebir ayynıydınasıl belirtilerin var bide kaç gün oldu yumun üstünden geçeli
canım umuyorum tahmin ettiğin gibidir ama 7 eylüle 17 gün falan var emin misin yumurtlamanın temizlenir temizlenmez olduğuna çünkü eğer o zaman olmadıysa muhtemelen yumurtlama dönemindesin şu ara ve ondan da olabilir...bir de döllenme olur olmaz bu kadar çok belirti olması bana pek olası gelmiyor tıbben de pek mümkün değil ama tabi sen yaşadıysan daha iyi bilirsin...bu ay gebe olmasan bile sana tavsiyem ovulasyon testi yaparak yum zamanını netleştir...ve inşallah hiçbirine gerek kalmadan hamile kalmışsındır sağlıklı bi bebişin olur canımdaha çok yeni. 8 ağustos sat. Bat ise 7 eylul. Ama sanırım temizlendiğim gunde dollenme oldu. Çunku temizlendiğim gunden beri aşşırı kasık ağrısı aşşırı goğus ağrısı ve gaz problemi var.. Once 2 duşuk yapmııştım aynı belirtiler onda da vardı. Birebir ayynıydı
başkası bana soylese bnde inanmazdım bu kadar erken belirti yaşanacağına inan bana onceki 2 gebeliğimde de yumurtlamadan tam 2 gun sonra aşırı kasık ve goğus ağrısı başladı ve bebeğin kesesi gorunene kadar devam etti.. Bnde ilkin yumurtlama olabilir diye duşundum ama yumurtlama ağrısı bu kadar olmaz ve bu kadar uzun surmez. Tam 7 gundur bu ağrılarım var..canım umuyorum tahmin ettiğin gibidir ama 7 eylüle 17 gün falan var emin misin yumurtlamanın temizlenir temizlenmez olduğuna çünkü eğer o zaman olmadıysa muhtemelen yumurtlama dönemindesin şu ara ve ondan da olabilir...bir de döllenme olur olmaz bu kadar çok belirti olması bana pek olası gelmiyor tıbben de pek mümkün değil ama tabi sen yaşadıysan daha iyi bilirsin...bu ay gebe olmasan bile sana tavsiyem ovulasyon testi yaparak yum zamanını netleştir...ve inşallah hiçbirine gerek kalmadan hamile kalmışsındır sağlıklı bi bebişin olur canım
kaygılııııııııııım benim fıstık tospaaaam çok güzel ve kocaman olmuş göbüş maşallahınız var annesi![]()
Canim haftama. Göre az bile tekme ama konsantre olup uzaninca hissediyorum dün de sabah ilk defa uykuda hissettim ben de Merak ediyorum bu eli bu bacağı demeyi ☺ cabyk geçecek heralde bayram falan var arada, hele okul açılınca anlamam zamanı 1 aralikta doğum izni hayırlısıyla :)) ayyhh panik oldum yarın ankara ya dönüyorum hemen başlıyoruz hazırlıklaraaynen git sen başka doktora da...hareket hergün mutlaka hissettiriyor kendini sıpam bi tek ankaraya günübirlik gidip geldiğim gün çok aşırı yorulduğumda sesi çıkmadı ertesi gün yattım bekledim resmen panik oldum ama çok üzmedi bikaç tekme attı da bende kendime gelebildim...sizin tekmelerin gücü de artmıştır dimi betim pıtır pıtır indiriyordur içerden...ben şimdi şey zamanını bekliyorum hani içerden elini ayağını uzatıyorda karnında elinin şeklini ya da ayağının şeklini görüyorsun ya o zamanlarını bekliyorum heyecanla
mutlaka ki yaşayan daha iyi bilir ben belirti yaşamadan hamile kaldığım için yadırgamam normal bacımbaşkası bana soylese bnde inanmazdım bu kadar erken belirti yaşanacağına inan bana onceki 2 gebeliğimde de yumurtlamadan tam 2 gun sonra aşırı kasık ve goğus ağrısı başladı ve bebeğin kesesi gorunene kadar devam etti.. Bnde ilkin yumurtlama olabilir diye duşundum ama yumurtlama ağrısı bu kadar olmaz ve bu kadar uzun surmez. Tam 7 gundur bu ağrılarım var..
yani benimkisi sadece tahmin inşllh oyledir diyorum.. Sadece daha onceki tecrubelerimden oyle bi his doğdu..