- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Göbüş tam kıvamında bacımEki Görüntüle 1614806 Doguma 4 kala![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbüş tam kıvamında bacımEki Görüntüle 1614806 Doguma 4 kala![]()
ben sıcaktan mala bağladım içimden hiiiç bişey yapmak gelmiyo yaakızlarrr sessizsiniz bugünnn ne yaparsınız bakalımm ?
Aaa resim gozukmuyor ama canim:/Eki Görüntüle 1614806 Doguma 4 kala![]()
Anam simdi gozuktu resim.masallah cokta sismemissin canim.normal bana gore.masallah allah nazardan saklasin:)Eki Görüntüle 1614806 Doguma 4 kala![]()
Anam simdi gozuktu resim.masallah cokta sismemissin canim.normal bana gore.masallah allah nazardan saklasin:)Eki Görüntüle 1614806 Doguma 4 kala![]()
hayırlısı olsun bacım...adet döngüsünde böyle oynamalar olur kuzum benimde hamile kalmadan önceki 3 ay 28 gün olan adetlerim 31 e çıkmıştı...
Ay inşallah ya :) 38 bitsin bekliyorum tospami zaten dayanicam karanfile hurmaya sicak duşa artık bayrama kalmasin :-/Göbüş tam kıvamında bacımne çok şişik ne küçük...inşallah 40 a kadar bekletmez sıpanız
![]()
adet olunca geçti ağrılar dimi kuzum belki kist sebebiyle olmuş olabilirCok zorladi beni ama bu sefer.ilk kez bu kadar cok agrilarim oldu.hastalanacaksam da bir an once hastalanayim dedirtti bana.bu kadar agrida suphelendirdi beni.demekki duzen sasabiliyormus.bebisin nasibi ne zamansa o zaman gelsin canim.saglikla gelsin:) sen nasilsin bu arada,bebis nasil
Sağol tatlım darısı basina 15 kilo aldim aslındaAnam simdi gozuktu resim.masallah cokta sismemissin canim.normal bana gore.masallah allah nazardan saklasin:)
tabak tabak ye hurmayı bolca da hareket ve sıcak duş dediğin gibi...bi de yere çömel kalk bacım...40 ı bulmaz dilerimAy inşallah ya :) 38 bitsin bekliyorum tospami zaten dayanicam karanfile hurmaya sicak duşa artık bayrama kalmasin :-/
Az önce taktim kulakligi hoppidi hoppidi temizlik yaptım comeldim kalktım falan da daha nstye hic girmedim duruma göre abartcam :) sansima doktor izne çıkmış bu haftatabak tabak ye hurmayı bolca da hareket ve sıcak duş dediğin gibi...bi de yere çömel kalk bacım...40 ı bulmaz dilerim
aman bacım doktor gelene kadar tut içinde miniğiAz önce taktim kulakligi hoppidi hoppidi temizlik yaptım comeldim kalktım falan da daha nstye hic girmedim duruma göre abartcam :) sansima doktor izne çıkmış bu hafta
tabiki de kuzum bak özelden atıyorum :)Mogami hayırlı olsun Mete paşanın arabası canım, bakmıştım bu arabaya güzel araba. Mete paşa keyifli keyifli gezintiler yapsın arabasıyla inşallah :)
@maysu canım gitsen ya bi doktoa, düşme hızıyla incittin belki de bi yerleri ihmal etme doğuma sıkıntı yaratmasın sonra.
A afrodit26 topiğin becerikli hatunu sen şöyle bi gel hele, senin yaptığın bi bebek yatağı vardı çok beğenmiştim ben onu detaylı yapım aşamaları istiyorum verirsin dimi
Bir de kızlaaar bizim artık adımız kesinleşti, kararımızı verdik babamızlaa, hemen kapı süsümüzü de yaptıkk :)Eki Görüntüle 1613962
Simdilik tutuyorum :) ama bayrama kalmasın ya o zaman da sıkıntıaman bacım doktor gelene kadar tut içinde miniği![]()
hadi bakalım ne zaman ceeee yapacak sıpaSimdilik tutuyorum :) ama bayrama kalmasın ya o zaman da sıkıntı
Bilmiyorum canim pkodan olabilir.hala agrim var canim ya.devam ederse doktoruma gozukucem.vala evet biraz yagmur yagsada ferahlasak ama nerdeeeee.bebekler bol yastikli bi ortamda rahattir eminim:)) sana daha cok sicak bastiriyordur sadece ama gecer ins canimadet olunca geçti ağrılar dimi kuzum belki kist sebebiyle olmuş olabilir
benim midem gaz yapmaya başladı yineiçimden hiç bişey yapmak yemek gelmiyo sıkıldım resmen
şöyle bi yağmur gök gürültüsü falan nasıl güzel olurdu aslında
bebiş iyi sanırım arada tekmeliyo içerden o da sıcaktan bunaldı yavrum
![]()
Benim arkadaslarimin cogu 30 kiloya yakin aldigi icin bana gore bu kilo gayet normal.canim:)bunun ustu de sıkıntı olur zatiSağol tatlım darısı basina 15 kilo aldim aslındaehii
![]()
güle güle kullansın ınsallahh paşaa :)Bacılaaarrrr biz arabamızı da aldık paşamın... e bebekte 100 tl ucuza aldım 450 ye geldi...araba işini ucuca getirdim valla![]()
Sen yürüyüşlere devam et canım ne zaman gelecekleri belli olmuyor :) Insallah hayırlı zamanda gelsın asagıda ınmısse ne guzel kolay olur ınsallah dogumun. ben kac saat asagı ınmesını beklemıstıım :)Valla hergün yürüyüş yapıyorum. Nst de sancı da çıkmadı. Bende bilmiyorum nasil olacak. Çocuğun pozisyonu iyiymiş dün doktordaydik asagidaymis. Bakalım ne zan gelecek
canım acılmayı saglayan sancı daha dogrusu bebek asagı ındıkce açıyo ve oda sancıya sebep oluyo dogumada bı okadar yaklastırıyo :) ama sancısız gıdıpte 4-5 cm acıklıgı olanlarda var ne mutlu onlara :) :)Canim biz bir cocugu yaptık bir de 5 aylıkken oldu ondan sonra korktugimuzdan yapmadık hiç. Önceden de düşuklerr olunca biraz sabredelim dedik. Bu arada sancim olmadan açılma olur mu ki. Ben sanciyla açılma olur diye biliyorum