- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
- 53
- Konu Sahibi aslapesetmem
Supersiniz. Seviyorum böyle insanları. Ohhh tertemiz. Ben isim vermeyeyim reklam olmasın diye de bitkisel bir rollon kullanıyorum. Çok zam yapmışlar. Bitince verdiğiniz tarifi uygularım. Benim kullandığım rolon un içinde de hindistan cevizi yağı var. Bir de kokusu yok ama terledigim zaman terim kokmuyor. Kendimi çok mutsuz hissederdim rolon icat edilmeseydi. Bazı insanlar terleyince kokmam diyor da ben o gruptan değilim malesef mutlaka önlem almam lazım. Kendi konuma bile tahammül edemezken baskasininkisi bana zül geliyor.Karbonati yikarsaniz yok olur ki :)
Ben şöyle yapıyorum krem kutusuna hindistan cevizi yağını koyuyorum zaten yazın sıvı oluyor. İçine de bol karbonat döküyorum hafif kremsi bir yapı alıyor. Karbonati bol koyduğum için. Eğer karbonati az yaparsanız çok yağlı oluyor o yüzden bol koyun. Duştan sonra nohut büyüklüğünde alıp kullanıyorum. Sonra ellerinizi yikarsiniz. Karbonat kalıntısı olmaması için.
İnanın ben yıllardır bunu kullanıyorum tertemiz içerikli hem roll on ile aynı görevi görüyor. Mis gibi .
Şuan resmini atayim. Az kalmış kutuda ama nasıl olduğunu gormemiz açısından fikriniz olur.