- 16 Nisan 2013
- 163
- 155
- 303
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
Zannetmem orgazm olmak çok farklıymış ben bile kaç yıl sonra oldum orgazmDiyelim mast. Yaptığımizda orgazm okuyoruz ya birleşme esnasında da orgazm olmak,bosalmaktan bunu kastediyorum, belki orgazm olmadığın yani doyuma ulaşmadığın için sürekli istekli olabilirsin
Nasıl mesala tarif edebilir misiniz, ritmik kasılmalar şeklinde değil mi?Zannetmem orgazm olmak çok farklıymış ben bile kaç yıl sonra oldum orgazm
Yüzyılın tespiti şuan. Olabilir. Ama bu aralar daha iyiyim daha fazla zevk aldigimi hissediyorum. Ve ortalıkta istekli geziniyorum. Ya bence ben o ara gerçekten orgazm olmuyordum.Diyelim mast. Yaptığımizda orgazm okuyoruz ya birleşme esnasında da orgazm olmak,bosalmaktan bunu kastediyorum, belki orgazm olmadığın yani doyuma ulaşmadığın için sürekli istekli olabilirsin
İste o mast sayılır klitorisi uyarıp orgazm oluyorsunBilmiyorumki cnm ben hiç mast yapmadım ilişkide kilitorismi diyolar ne ondan oluyom onuda burdan öğrendim yaşım 33
Yanlış yazmışım. Artık istekli gezinmiyorumYüzyılın tespiti şuan. Olabilir. Ama bu aralar daha iyiyim daha fazla zevk aldigimi hissediyorum. Ve ortalıkta istekli geziniyorum. Ya bence ben o ara gerçekten orgazm olmuyordum.
Ben de kasildım mi diye eşine soruyorumYüzyılın tespiti şuan. Olabilir. Ama bu aralar daha iyiyim daha fazla zevk aldigimi hissediyorum. Ve ortalıkta istekli geziniyorum. Ya bence ben o ara gerçekten orgazm olmuyordum.
O zaman o orgazm değil, dokununca direk kasinilmaz,bir de arka arkaya kasilman lazım,ben de çok anlıyorum gibiBenim klitorisim çok hassas dokunamıyorum. Direk dokununca kasiliyorum ama çok zevk alamıyorum daha çok acı gibi hissettiriyor. Orgazm buysa ben istemem
Ben de bilmiyom ki ne tarafa oluyor. Aman ya neyse benim kafam yeterince karıştı ben iyiydim kara düzenO zaman o orgazm değil, dokununca direk kasinilmaz,bir de arka arkaya kasilman lazım,ben de çok anlıyorum gibi
Yani aslında kendimi hafife almayayım klitoral orgazmdan iyi anlıyorum, arka arkaya kasilma şeklinde oluyor ve klitoris hassaslasiyor,ama vajinal orgazmı oldum mu olmadım mi çok anlayamıyorum malesef bazen oldum gibi hissedip emin olmak için esime soruyorum ben kasildım mi kasılma hissettin mi diyeBen de bilmiyom ki ne tarafa oluyor. Aman ya neyse benim kafam yeterince karıştı ben iyiydim kara düzen
Nasıl anlatsam bilemedim. Yani böyle bir doruk noktası oluyor sonra rahatlama. Ya bence orgazm olan biri olduğunu kesin anlarBen de bilmiyom ki ne tarafa oluyor. Aman ya neyse benim kafam yeterince karıştı ben iyiydim kara düzen
Evet doğru orgazm olup o doruğa ulaşınca insan artik bi kaç gün istemiyor aradan zaman geçsin tekrar istiyosunama olmadimi hep bi sinir harbi yani ben öyleyimYanlış yazmışım. Artık istekli gezinmiyorumo ara orgazm olamadığım için böyle bir ruh halinde olabilirim. Ama şuan orgazm olduğumu düşünüyorum
Bence olmak en güzeli , olabiliyorsaniz ne mutluAman olmayaydım iyiyidi öf adam peşinde koşuyorum sınır ediyo beni of
Sadece dokunup kasılmakla org olmaz. Klitorisin uzun bir süre uyarıldıktan sonra yoğun bir şekilde zevk alıp art arda titreyince anlarsın. İlişkiden zevk almak yeterli olmuyor :)Yanlış yazmışım. Artık istekli gezinmiyorumo ara orgazm olamadığım için böyle bir ruh halinde olabilirim. Ama şuan orgazm olduğumu düşünüyorum
Sadece dokunup kasılmakla org olmaz. Klitorisin uzun bir süre uyarıldıktan sonra yoğun bir şekilde zevk alıp art arda titreyince anlarsın. İlişkiden zevk almak yeterli olmuyor :)
Öyle olmayalı yıllar oldu.Sadece dokunup kasılmakla org olmaz. Klitorisin uzun bir süre uyarıldıktan sonra yoğun bir şekilde zevk alıp art arda titreyince anlarsın. İlişkiden zevk almak yeterli olmuyor :)
Kendiniz yapın ya da eşinizden isteyinÖyle olmayalı yıllar oldu.
Dedim yaaa uzunnnn yıllardır olmuyor. Sadece kasilmaya bile raziyim ki o da çok zor oluyor artık..Kendiniz yapın ya da eşinizden isteyin
Benim hiç olmadıDedim yaaa uzunnnn yıllardır olmuyor. Sadece kasilmaya bile raziyim ki o da çok zor oluyor artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?