Beraber çözüm buluyoruz toplaşın kızlar

Diyelim mast. Yaptığımizda orgazm okuyoruz ya birleşme esnasında da orgazm olmak,bosalmaktan bunu kastediyorum, belki orgazm olmadığın yani doyuma ulaşmadığın için sürekli istekli olabilirsin
Zannetmem orgazm olmak çok farklıymış ben bile kaç yıl sonra oldum orgazm

Diyelim mast. Yaptığımizda orgazm okuyoruz ya birleşme esnasında da orgazm olmak,bosalmaktan bunu kastediyorum, belki orgazm olmadığın yani doyuma ulaşmadığın için sürekli istekli olabilirsin
Yüzyılın tespiti şuan. Olabilir. Ama bu aralar daha iyiyim daha fazla zevk aldigimi hissediyorum. Ve ortalıkta istekli geziniyorum. Ya bence ben o ara gerçekten orgazm olmuyordum.

Yüzyılın tespiti şuan. Olabilir. Ama bu aralar daha iyiyim daha fazla zevk aldigimi hissediyorum. Ve ortalıkta istekli geziniyorum. Ya bence ben o ara gerçekten orgazm olmuyordum.
Yanlış yazmışım. Artık istekli gezinmiyorum o ara orgazm olamadığım için böyle bir ruh halinde olabilirim. Ama şuan orgazm olduğumu düşünüyorum

Benim klitorisim çok hassas dokunamıyorum. Direk dokununca kasiliyorum ama çok zevk alamıyorum daha çok acı gibi hissettiriyor. Orgazm buysa ben istemem

Benim klitorisim çok hassas dokunamıyorum. Direk dokununca kasiliyorum ama çok zevk alamıyorum daha çok acı gibi hissettiriyor. Orgazm buysa ben istemem
O zaman o orgazm değil, dokununca direk kasinilmaz,bir de arka arkaya kasilman lazım,ben de çok anlıyorum gibi

Ben de bilmiyom ki ne tarafa oluyor. Aman ya neyse benim kafam yeterince karıştı ben iyiydim kara düzen
Yani aslında kendimi hafife almayayım klitoral orgazmdan iyi anlıyorum, arka arkaya kasilma şeklinde oluyor ve klitoris hassaslasiyor,ama vajinal orgazmı oldum mu olmadım mi çok anlayamıyorum malesef bazen oldum gibi hissedip emin olmak için esime soruyorum ben kasildım mi kasılma hissettin mi diye

Yanlış yazmışım. Artık istekli gezinmiyorum o ara orgazm olamadığım için böyle bir ruh halinde olabilirim. Ama şuan orgazm olduğumu düşünüyorum
Evet doğru orgazm olup o doruğa ulaşınca insan artik bi kaç gün istemiyor aradan zaman geçsin tekrar istiyosunama olmadimi hep bi sinir harbi yani ben öyleyim

Sadece dokunup kasılmakla org olmaz. Klitorisin uzun bir süre uyarıldıktan sonra yoğun bir şekilde zevk alıp art arda titreyince anlarsın. İlişkiden zevk almak yeterli olmuyor :)

Sadece dokunup kasılmakla org olmaz. Klitorisin uzun bir süre uyarıldıktan sonra yoğun bir şekilde zevk alıp art arda titreyince anlarsın. İlişkiden zevk almak yeterli olmuyor :)
ben herkes böyle yapıyor sanmistim. Ama gayet güzel yani şu haliyle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…