Beraber diyet arkadaşı arıyorum

Cok güzel suan cok mutlu oldumm sizin kilonuz nedir bi de hedefiniz yarin başlayalım bi de spor yapabilecek durum da mısınız 😊😊

ben 161 boyunda 61.1 kilodayım hedefim 55 spor yapamam yürüyüş yapıyorum

Bende katılmak isterim ben aralıklı orıc diyetini denemk istyrm
Tm isterseniz siz deneyin ama bana cok uymuyor ama olsun yine beraber yapabiliriz bi de siz spor yapıyor musunuz boyunuz kilonuz bi de hedefiniz nedir😊 cok mutlu oldum yeni diyet arkadaşları buldum kendime

tamam yaş kaç mesleğin ne çocuğun varmı tanışalım :)
ben makbule 30 yaşındayım memurum 1,5 yıldır eşimden ayrıyım 1 tane 5 yaşında kızım var
Tm dır yarın ne yeyip ne içdiğimi paylaşmaya başlayacağım bi de spor rutinimi de atarim hep birlikte devam ettiririz

Merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum 😁herşeyden vazgerim yemek yemekten asla diye diye kollarım bıngıl bıngıl oldu😁sabah diyete başlıyorum,68 kiloyum hedefim 58 olmak boyun 172,ilk hedefim 62 olabilmek,haydi bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz

Merhaba kızlar ben de katılmak istiyorum 😁herşeyden vazgerim yemek yemekten asla diye diye kollarım bıngıl bıngıl oldu😁sabah diyete başlıyorum,68 kiloyum hedefim 58 olmak boyun 172,ilk hedefim 62 olabilmek,haydi bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz
Tmdır insallah ulaşırız hedefimize

günaydın evet hadi tempooo kızlar tartı resimleri ile başlıyoruz

Eklentiler

• kilo.webp
    kilo.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 55
Back
X