Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tm peki siz spor yapıyor musunuz bi de boy ve kilonuz nedir hedefiniz
Tm isterseniz siz deneyin ama bana cok uymuyor ama olsun yine beraber yapabiliriz bi de siz spor yapıyor musunuz boyunuz kilonuz bi de hedefiniz nedirBende katılmak isterim ben aralıklı orıc diyetini denemk istyrm
Tm dır yarın ne yeyip ne içdiğimi paylaşmaya başlayacağım bi de spor rutinimi de atarim hep birlikte devam ettiririzben 161 boyunda 61.1 kilodayım hedefim 55 spor yapamam yürüyüş yapıyorum
Tm dır yarın ne yeyip ne içdiğimi paylaşmaya başlayacağım bi de spor rutinimi de atarim hep birlikte devam ettiririz
Yok ben bekarım yaşım 19 adım nisa bu arada allah bağışlasın ben okuyorum dahatamam yaş kaç mesleğin ne çocuğun varmı tanışalım :)
ben makbule 30 yaşındayım memurum 1,5 yıldır eşimden ayrıyım 1 tane 5 yaşında kızım var
Allah yardımcın olsunnYok ben bekarım yaşım 19 adım nisa bu arada allah bağışlasın ben okuyorum daha![]()
yarın aç karna tartı resmi atalım bundan sonra pazartesileri atarızYok ben bekarım yaşım 19 adım nisa bu arada allah bağışlasın ben okuyorum daha![]()
Tm anlaştık heyecanlandım ya ins hedefimize ulaşırızyarın aç karna tartı resmi atalım bundan sonra pazartesileri atarız
Tm anlaştık heyecanlandım ya ins hedefimize ulaşırız
Tmdır insallah ulaşırız hedefimizeMerhaba kızlar ben de katılmak istiyorumherşeyden vazgerim yemek yemekten asla diye diye kollarım bıngıl bıngıl oldu
sabah diyete başlıyorum,68 kiloyum hedefim 58 olmak boyun 172,ilk hedefim 62 olabilmek,haydi bakalım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulasiriz