beraber kilo vereceğim yol arkadaşı arıyorum..

sevgin2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
186
0
46
Antalya
selamlar kim okursa,ben ilk doğumumu yaptıktan sonra bi diyetisten arkadaşımın tavsiyeleri ile onun hazırladığı bi diyet programı diyelim 90 kilodan 65 kiloya inmiştim hatta 62 yi bile görmüştüm yaklaşık 2.5 3 ayda falan neyse 2 yıl kilom sabit kaldı almadım ki hamile kaldım 2.çocuğuma ve riskli bi hamilelik geçirdim verdiğim kiloları hep geri aldım 89 kiloyla doğum yaptım oğlum 3 yaşında olmasına rağmen benim aldığım kiloların bi kısmı hala duruyor şuan 75 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum ama çok yalnızım bu yolda benimle beraber ilerleyecek bi yol arkadaşı arıyorum varmısınız beraber zayıflayalım?

günlüğünüz hayırlı olsun,dilerim yine kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız tecrübeliymişsinizde. benimde günlüğüm var ancak yinede sizi takip edip yazarım sıkça ,kolay gelsin :)

günlüğünüz hayırlı olsun,dilerim yine kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız tecrübeliymişsinizde. benimde günlüğüm var ancak yinede sizi takip edip yazarım sıkça ,kolay gelsin :)

teşekür ederim aslında amacım günlük tutmak değildi sadece biraz destekti ama günlükleri bi okudumda baya iyi geldi bana bende günlük tutsam daha motive edicek beni sanırım karar verdim gün gün ne yaptığımı nasıl zayıfladığımı paylaşıcam burdan...

merhaba ben sana zayıflama yolunda yardımcı olablrm :) ben de diyetteym 71le başladım şu an 64teyim hedef 56 kilo yaşım da 26

okuyan herkese selamlar bugün sabahtan bu yana yediklerimi sıralıyorum eğer düzeltmem gerekiyosa beni eleştirip uyarabilirsiniz sabah evden çok erken çıkmam gerekiyodu bende 1 kase yoğurt içine 2 kaşık çavdar ezmesi ekleyip onu yedim sonra saat 11 gibi yine dışarıdaydım çeyrek simitle 2 parça bitter çikolata yedim(regl öncesindeyim) öğlen saat 2 gibi 4köfte 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kepek eklenmiş 1 kase yoğurt,3 galeta yedim,sonra yine dışardaydım eve saat yedi gibi geldim yulaf kepeği ve buğday kepeğiyle hazırlanmış bi omlet bi kase lor peyniri dereotu salatalık yedim çay içtim,şuanda da elma tarçın çayı içiyorum.....

menü gayet güzel dengeli olmuş :) buradaki herkes spor öneriyor özellikle yürüyüş,bende düzenli yapamıyorum ancak eğer sizin vaktiniz uygunsa herkes çok farkettiğini söylüyor

menü gayet güzel dengeli olmuş :) buradaki herkes spor öneriyor özellikle yürüyüş,bende düzenli yapamıyorum ancak eğer sizin vaktiniz uygunsa herkes çok farkettiğini söylüyor

üniversiteden bu yana yaklaşık 10-11 yıldır düzenli spor yapan birisiyim yani zayıflamak için değil sağlık için devam ediyordum ama artık vücudum çok alıştığı için kilo vermemde pek etkili olmuyor ben ancak diyetle verebilirim neyse akşama günlük menümü eklerim yorum yapan arkadaşlarıma teşekürler...

Bende kilo vermek istiyorum brlkte hareket edeblrz

çok iyi olur canım zaten en büyük eksikliğim motivasyon birbirimizi motive edebiliriz kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak ne kadar sürede ve kaç yaşındasın?ben 30 yaşındayım şuan 74 kiloyum hedefim hazirana kadar 65 olmak zor gibi ama inşallah başarıcam...bu arada bugün şimdiye kadar yediklerim;daha önce demiştim regl öncesindeyim diye inşallah bekliyorum artık bugün şiştim iyice neyse sabah çok pişmanım ama nutella yedim 1 dilim ekmege sürülmüş ama tatlı krizim tuttu gözüm hiçbişey görmedi aslında evde hiç bulundurmamak böyle şeyleri ama işte çocuklar istiyo epeydir yemiyordum tutuyordum kendimi ama dayanamadım bugün neyse nutella 1 dilim ekmekle lor peyniri yarım avuç kadar 2 domates yarım salatalık şekersiz çay arada yarım elma ve yarım ceviz yedim,saat 2.30 gibi öğle yemeğimi yedim kaynanam yufka ekmek göndermiş çok severim özlemiştimde yarım yufkayı yedim malesef 1 kase tarhana çorması 1 tabakta zeytinyaglı taze fasülye 1 kasede yoğurt yedim yani bugün abarttım epeyce ama umutsuzluğa düşmek yok akşam sadece salata tüketerek telafi etmeyi düşünüyorum şimdi bi yarım saat yürücem bi yarım saat de akşam yürürüm inşallah akşam yine eklerim menümü buarada elma tarçın çayı içicem şimdi 2 bardak....

Benimde 1.70 canım 21 yaşındayım 83kg yum malesef ki.. Allahtan çok göstermem kilomu yapılı bi vücudum var ama yinede rahatsız oluyorum tabi.. Etrafımda kimse inanmıyo kiloma. Göstermediğim için bu kadar aldım sanırım onun rahatlığı vardı birazda

Son düzenleme:
slm kızlar bende sizinle beraraber kilo vermek istiyorum umarım dilediğimiz kilolalara en kısa zamanda ulaşırız

slm kızlar bende sizinle beraraber kilo vermek istiyorum umarım dilediğimiz kilolalara en kısa zamanda ulaşırız

Sen kaç kilosun canım yaşın kaç boyun kaç? yazarsan birbirimizi daha iyi motive edebiliriz. Bide sürekli topiğe yazmak takip etmek kiloyu çok işe yarıyo hırslandırıyo insanı..

aynen ya bende hiç göstermiyorum kilomu kimseyede söylemiyorum millet 60 lı kilolarda sanıyor beni düzenli spor yapmamın avantajı var bunda ama yinede vicdan azabı çekiyorum bi yerde hadi tartıya çık derler diye ödüm kopuyor belli bi yaştan sonra zor kilo verildiğini de biliyorum bu yüzden inşallah bu sene kurtulucam şu kilolardan aslında gönül 60 olmak ister ama şimdilik 65 hedefim...sen kaç kilo olmak istiyosum canım?

hoşgeldin canım sen kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak uyguladığın özel bi diyet falan varmı?boyun yaşın kaç?sorgu yapar gibi oldu ama merak ediyorum...

bir türlü diyete başlayamıyorum başlasamda akşam bozuyorum buda beni sinir ediyo
vermem gereken 7 kilo var 5 ay önce diyeti bıraktım sonuç ortada 7 kilo geri geldi
kilo vermesi kolayda koruması zor malesef

Bende enaz bi 65 olmak istiyorum. 60a düşsem ne alaa. Şuana kadar 7 kg verdim. Ama bu hafta pek dikkat edemedim benimde 4 yaşında oğlum var. Ben söylerim kilomu sakınmamda söylememe rağmen kimse inanmaz.

hoşbulduk olucak o kadar derler aynı olunca insan merak ediyo
yaş 29
boy 1.60
kilo 65
hedef şimdilik 59
daha önce karatayı denedim gayet güzel bi diyet sonuç aldım ama sabah kahvaltısı benim kabusum oldu ama yinede yapıcam

bir türlü diyete başlayamıyorum başlasamda akşam bozuyorum buda beni sinir ediyo
vermem gereken 7 kilo var 5 ay önce diyeti bıraktım sonuç ortada 7 kilo geri geldi
kilo vermesi kolayda koruması zor malesef

evet aynen canım alması çok kolay hele benim gibi yemeyi tatlıyı seviyosan çok kolay ama varmekte aynı derecede zor işte bu yüzden beraber kilo verelim vücudumuzuda beraber alıştıralım bende çok kez pazartesi diyete başlayıp salı bozanlardanım malesef o yüzden aslında hepimiz aynı menüyü falan takip etsek nasıl olur birbirimize karşı sorumlu olsak hatalarımızda eleştirip cezalar falan versek yani benim fikrim olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…