- Konu Sahibi sevgin2009
-
günlüğünüz hayırlı olsun,dilerim yine kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız tecrübeliymişsinizde. benimde günlüğüm var ancak yinede sizi takip edip yazarım sıkça ,kolay gelsin :)
merhaba ben sana zayıflama yolunda yardımcı olablrm :) ben de diyetteym 71le başladım şu an 64teyim hedef 56 kilo yaşım da 26
menü gayet güzel dengeli olmuş :) buradaki herkes spor öneriyor özellikle yürüyüş,bende düzenli yapamıyorum ancak eğer sizin vaktiniz uygunsa herkes çok farkettiğini söylüyorokuyan herkese selamlar bugün sabahtan bu yana yediklerimi sıralıyorum eğer düzeltmem gerekiyosa beni eleştirip uyarabilirsiniz sabah evden çok erken çıkmam gerekiyodu bende 1 kase yoğurt içine 2 kaşık çavdar ezmesi ekleyip onu yedim sonra saat 11 gibi yine dışarıdaydım çeyrek simitle 2 parça bitter çikolata yedim(regl öncesindeyim) öğlen saat 2 gibi 4köfte 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaşık kepek eklenmiş 1 kase yoğurt,3 galeta yedim,sonra yine dışardaydım eve saat yedi gibi geldim yulaf kepeği ve buğday kepeğiyle hazırlanmış bi omlet bi kase lor peyniri dereotu salatalık yedim çay içtim,şuanda da elma tarçın çayı içiyorum.....
menü gayet güzel dengeli olmuş :) buradaki herkes spor öneriyor özellikle yürüyüş,bende düzenli yapamıyorum ancak eğer sizin vaktiniz uygunsa herkes çok farkettiğini söylüyor
Bende kilo vermek istiyorum brlkte hareket edeblrz
Boyun kaç canım? Kilolarımız az çok yakın gibi..
slm kızlar bende sizinle beraraber kilo vermek istiyorum umarım dilediğimiz kilolalara en kısa zamanda ulaşırız
aynen ya bende hiç göstermiyorum kilomu kimseyede söylemiyorum millet 60 lı kilolarda sanıyor beni düzenli spor yapmamın avantajı var bunda ama yinede vicdan azabı çekiyorum bi yerde hadi tartıya çık derler diye ödüm kopuyor belli bi yaştan sonra zor kilo verildiğini de biliyorum bu yüzden inşallah bu sene kurtulucam şu kilolardan aslında gönül 60 olmak ister ama şimdilik 65 hedefim...sen kaç kilo olmak istiyosum canım?Benimde 1.70 canım 21 yaşındayım 83kg yum malesef ki.. Allahtan çok göstermem kilomu yapılı bi vücudum var ama yinede rahatsız oluyorum tabi.. Etrafımda kimse inanmıyo kiloma. Göstermediğim için bu kadar aldım sanırım onun rahatlığı vardı birazda
slm kızlar bende sizinle beraraber kilo vermek istiyorum umarım dilediğimiz kilolalara en kısa zamanda ulaşırız
aynen ya bende hiç göstermiyorum kilomu kimseyede söylemiyorum millet 60 lı kilolarda sanıyor beni düzenli spor yapmamın avantajı var bunda ama yinede vicdan azabı çekiyorum bi yerde hadi tartıya çık derler diye ödüm kopuyor belli bi yaştan sonra zor kilo verildiğini de biliyorum bu yüzden inşallah bu sene kurtulucam şu kilolardan aslında gönül 60 olmak ister ama şimdilik 65 hedefim...sen kaç kilo olmak istiyosum canım?
aynen ya bende hiç göstermiyorum kilomu kimseyede söylemiyorum millet 60 lı kilolarda sanıyor beni düzenli spor yapmamın avantajı var bunda ama yinede vicdan azabı çekiyorum bi yerde hadi tartıya çık derler diye ödüm kopuyor belli bi yaştan sonra zor kilo verildiğini de biliyorum bu yüzden inşallah bu sene kurtulucam şu kilolardan aslında gönül 60 olmak ister ama şimdilik 65 hedefim...sen kaç kilo olmak istiyosum canım?
hoşgeldin canım sen kaç kilosun hedefin kaç kilo olmak uyguladığın özel bi diyet falan varmı?boyun yaşın kaç?sorgu yapar gibi oldu ama merak ediyorum...
bir türlü diyete başlayamıyorum başlasamda akşam bozuyorum buda beni sinir ediyo
vermem gereken 7 kilo var 5 ay önce diyeti bıraktım sonuç ortada 7 kilo geri geldi
kilo vermesi kolayda koruması zor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?