beraber kilo vereceğim yol arkadaşı arıyorum..

bende ekmek olmadan yumurtayı tüketemiyorum sabah iki yumurta yerine 1 2. yumurta yerine yarım muz yiyorum böylece kahvaltım birazda olsa çekilebilir oluyo
bugün diyetimin 9. günü kısa sürede aldığım kiloları vermeye başladım mayıs sonuna kadar 3.5 kilo vermeyi hedefliyorum toplamda 5 kilo hedefim var zaten
inşallah en kısa zamanda hedefimize ulaşırız

karataya devam ekmek yoksunluğu çekmem dışında gayet iyi gidiyor sabahları dediğim gibi meyvede tüketiyorum azda olsa sonucu görücez bakalım ama gerçekten diyetteymişim gibi hissetmiyorum acıkmıyorum çünkü ara öğün hiç yapmıyorum,tatlı canım çektiğinde toz tarçınlı süt içiyorum gerçekten isteğimi bastırıyo çok değil çay bardağıyla içiyorum genelde akşamüstü önceden çayla abur cubur atıştırmaya alışık olunca vücut istiyo o saatte ne kekler götürdüm öyle ama bitti artık...
inşallah canım da senin zaten azmış vermen gereken kilo benim boyuma göre en az bi 10 kilo vermem lazım hızlı olsun demiyorum ama vereyim çok zor kilo veriyorum ayda 3-4 kilo versem yeter...

inşallah canım verirsin 10 kilo çok fazla bi kilo değil en fazla 3 ayda verirsin diye düşünüyorum yeter ki pes etme
artık kimecikler uğramaz oldu buraya

inşallah canım verirsin 10 kilo çok fazla bi kilo değil en fazla 3 ayda verirsin diye düşünüyorum yeter ki pes etme
artık kimecikler uğramaz oldu buraya

yok canım pes etmicem inşallah hemde zorlanmıyorum bu diyette 3 ay değil 5 ayda versem razıyım yapıştı bu kilolar bana olsun uğramasın kimse ben yazarak motive oluyorum kendimi frenliyorum buraya karşı sorumlu hissediyorum..

zaten insan verdikçe daha bi azim geliyo kolay kolay bıramıyo ben zor başlarım diyeti zorda bırakırım
reglden önce iştahım çok fazla olurdu bu ay gayet rahat geçiriyorum iştah atması tatlı kirlerim oldmadı

ay canım tatlı benimde en büyük zaafım inşallah bendede aynı etki olur ben regl sonrası başlamıştım yine regl sonrası tartılıcam bakalım kolay gelsin sanada banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…