beraber kilo vereceğim yol arkadaşı arıyorum..

Sen kaç kilosun canım yaşın kaç boyun kaç? yazarsan birbirimizi daha iyi motive edebiliriz. Bide sürekli topiğe yazmak takip etmek kiloyu çok işe yarıyo hırslandırıyo insanı..

evet o yüzden buradayım daha önce 73 kilodaydım 4 ayda 58 kiloya indim zayıflama topikleri sayesinde tabi

bende dukana devam etmiştim evet kilo verdiriyo bi gerçek ama benim böbreklerim kaldırmadı malesef çünkü sürekli proteinle besleniyoruz ben diyorum ki haftalık menüler çıkartsak buna görede haftalık alışverişimizi yaparız daha rahat olur onumu takip etsek ama tabi karataya devam ediceksen bilemem ama ben sabahları ekmeksiz yapamam ya oyüzden bırakıcama hiç başlamıyım karatay bana zor..
Bende enaz bi 65 olmak istiyorum. 60a düşsem ne alaa. Şuana kadar 7 kg verdim. Ama bu hafta pek dikkat edemedim benimde 4 yaşında oğlum var. Ben söylerim kilomu sakınmamda söylememe rağmen kimse inanmaz.

maşallah çok güzel vermişsin canım inşallah devamı gelir uyguladığın özel bi diyet varmı?

karatayı tavsiye ederim isterseniz deneyin yumurtaya alerjiniz yoksa tabi
bu diyette açlık hissi az oluyo birkere motive oldumu tamadır bak nasıl inceliyosun
bir başlasam beni kimse tutamzda... işte başlayamıyorum bi türlü kendimde o gücü bulmıyorum
iki yıldır kilo verip alıyorum artık bedenim yoruldu valla

bir türlü diyete başlayamıyorum başlasamda akşam bozuyorum buda beni sinir ediyo
vermem gereken 7 kilo var 5 ay önce diyeti bıraktım sonuç ortada 7 kilo geri geldi
kilo vermesi kolayda koruması zor malesef

Zaten asıl mesele o canım.
2 sene önce bende 23 kg vermiştim.
Hiç almıycam sandım bi daha dikkat etmedim sonra hızla aldım tabi hiç anlamadan. Bu sene ilk defa bu kadar çok çıktım

kızlar yarım saatliğine kaçıyorum görüşürüz haftalık ortak diyet fikrime olumlu olumsuz fikirlerinizi bekliyorum tamam derseniz ortak haftalık bi menü oluşturalım ve haftada bi gün tartılma günümüz olsun mesela yarın yani pazar?

ay süper ya tam olarak napmıştın ozaman bu kiloyu verirken yani özel bi diyet falan yaptınmı?

kilasik işte
sabak 2 dilim ekmek k. kutusu yağsız peynir 3-4 zeytin
ara öğünler meyve yoğurt
akşamları az yağlı sebze yemekleri felan salatalar vs..
kalori hesabı da eşlik etti tabi 1000 ile 1200 kalori arası beslendim

Zaten asıl mesele o canım.
2 sene önce bende 23 kg vermiştim.
Hiç almıycam sandım bi daha dikkat etmedim sonra hızla aldım tabi hiç anlamadan. Bu sene ilk defa bu kadar çok çıktım

ben kısır döngü içindeyim 2 ay kilo ver 5 ayda geri al

canım yaptığın diyetin kalorisi çok düşük bu yüzden geri almış olabilirsin çünkü düşük kalorili diyetler malesef metabolizmamızı zayıflatıyor..

arkadaşlar öğlen yazmıştım ama tekrar edeyim sabah 1 dilim nutellalı ekmek yedim(regl öncesi tatlı krizleri)yarım avuç lor peyniri 2 domates yarı salatalık kahvaltım buydu arada yarım elma ve yarım ceviziçi yedim öğlen yarım yufka ekmek(kaynanacım göndermiş mis gibi sağolsun) 1 kase tarhana çorbası 1 tabak zeytinyağlı taze fasülye 1 kase yoğurt, gördüğünüz gibi sabah ve öğleni fazla kaçırdığım için akşam içine 2 kaşık buğday hşlaması eklenmiş yağsız salata yiycem saat 6.30 gibi gewce de 1 elma yerim heralde miğdem kazınırsa ki kazınır...eleştirilere açığım..

evet bugün biraz fazla olmuş ama alıştırma aşaması diyelim daha iyi olacak inşallah,sizede bir kilo çizelgesi hazırlayalım hergün görünce motive oluyorsunuz

evet bugün biraz fazla olmuş ama alıştırma aşaması diyelim daha iyi olacak inşallah,sizede bir kilo çizelgesi hazırlayalım hergün görünce motive oluyorsunuz

ay çok sevinirim ya ama beceremedim bitürlü ben yardımcı olurmusunuz?bu arada akşam sadece salata yedim acaba belli bir listemi uygulamalıyım daha iyimi olur sizce tecrübeliler yardım etsin nolur bana?

akşamda dediğim gibi buğdaylı salata yedim diyet kola içtim 2 bardak yarım saatte yürüyeceğim yatmadan napalım bugün böyle oldu artık...

Son düzenleme:
günlüğün hayırlı olsun canım bende katılmak isterim ama artık utanıyorum çünkü hep başlıyorum akşama bırakıyorum tutamıyorum boğazımı hatta burda bikaç diyet topiklerine katıldım 2 kg verdim 3kilo aldım 5 günden fazla yapamadım artık bıktım yaaa popom büyük kalıyo benim kilom bacaklarımda hep o bölgelere yığılıo napacam bilemedim aslında hikayem çok uzun yeni bi topik olması belki beni destekler diye düşündüm.

yarın başlamayı düşünüyordum pc başına oturdum bi diyet listelerine bakıyım derkentopiği gördüm

ay çok sevinirim ya ama beceremedim bitürlü ben yardımcı olurmusunuz?bu arada akşam sadece salata yedim acaba belli bir listemi uygulamalıyım daha iyimi olur sizce tecrübeliler yardım etsin nolur bana?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html buraya bakın önce isterseniz olmazsa ben anlatırım yine size yalnız kopyalarken img ile başlayıp img ile bitmesi lazım daha sonra onu profil bilgilerinizde ilgili yere yapıştırırsınız.Ve bence belli bir liste uygulamanız bir süre sonra sıkıcı oluyor isteğinizi azaltıyor ,evde her zaman her şey olmuyor canınız başka bişey istiyor kendinize uygun bir diyet listesi alıp üstünde değişikliklerde yapabilirsiniz ben şu diyetisyenlerin verdiği diyet listesini baz alıyorum kahvaltımı tahıllı ekmek domates salatalık peynir falan yapıyorum öğlen evdeki çorbadan yiyorum mesela yada sebze yemeği yoğurtla ve bir dilim ekmek akşam da yine tek çeşit bir yemek seçiyorum kaçamak ta yapıyorum ama 20gün oldu 2 buçuk kilo verdim ama en önemlisi sıkılmadım.seçim yinede sizin tabiki

ya canım yalnız değilsin inan bende çok kez başlayıp bırakıyorum diyeti bi kurtulsam fazlalıklardan dikkat edicem hep..inşallah burdan destek oluruz birbirimize benimde sorun altta basenlerim çok kalın bende şaşırdım napacağımı...
bende işte kendimce dikkat ediyorum ama sanki vücudum alıştı bu düzene tepki vermiyor şöyle vücudumu şaşırtacak metabolizmamı hızlandırcak bişey lazım...

tatlı kirizlerine tarçının iyi geldiğini söylüyolar ben denemedim ama denemekte yarar var
elmayla beraber yoğurt yemelisin daha tok tutar
birde akşam 8 den sonra birşey yemeyince gece leptin hormonu devreye giriyo biz uyurken vücudumuz yağ yakıyo
unutmadan içtiğiniz suya taze sıkılmış limon sıkın sizi daha tok tutacaktır yeşil çay ve beşibiryerde çaylarını da içmeyi unutmayın
şimdilik bu kadarı aklıma geldi
inşallah bende bu sabah başlarım

herkese mutlu sağlıklı pazarlar bugün pazar olmasına rağmen yine erken kalktım düzenimi değiştirmedim kahvaltıda kepek ekmeğim bitmişti almayada üşendim yarım hamburger ekmeği,1 kase nane eklenmiş lor 3 domates 1 haşlanmış yumurta yedim ve şekersiz çay içtim,1 saat öncede ara öğün olarak 1 küçük kase çilek yedim öğle yemeğini biraz geciktirip akşamı yine salatayla bitirmek istiyorum bakalım,buarada strestenmi anlamadım hala regl olmadım oyüzden tartılmıyorum çünkü regl dönemlerinde epey şişiyorum motivasyonum bozuluyo neyse öğleyi ve akşamıda eklerim..
tarçını bende duymuştum canım hatta biyerde okudum sıcak süte koyup içince baya frenliyomuş tatlı isteğini ama toz tarçın yoktu evde şimdi eşime gelirken almasını söyliycem kabuk tarçın koyuyorum çaylarıma ama faydası var hissedebiliyorum..bu arada tüm tavsiyelerini dikkate alıcam teşekür ederim..

iyi pazarlar dombullar (Belki gaza geliriz)
ben 1 dilim buğday ekmeği bir kaç çatal patates kızartması (normalde yapmam eşim evde olduğundan kızartdım ve dayanamadım)
yumurta haşlaması yiycektim ama patates kızartması yediğim için yemedim
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim de domates

buarada ben o rh negatif kan grubuyum kızlar buğday ekmeği ve buğday içerenleri tüketmemem gerekiyormuş.metobolizmayı yavaşlatıyormuş.benim mısır ekmeği tüketmem lazımmış.sizde kan grubunuza göre bakabilirsiniz

a bu kan grubu olayını ben bilmiyorum canım bana da biraz açıklarmısın benimde 0rh(+) kan grubum ben neleri tüketip neleri tüketmicem mesela?azcık anlatırmısın tatlım?bu arada patates kızartmasıda olsa azcık yediğin için menün güzel olmuş artık akşam telafi edersin benim gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…