- Konu Sahibi sevgin2009
-
kaç kilosun hoşgeldin sende yaz tamam mı yedilerini
hanımlar nasılsınız,nasıl gidiyor diyetler?
selamlar kim okursa,ben ilk doğumumu yaptıktan sonra bi diyetisten arkadaşımın tavsiyeleri ile onun hazırladığı bi diyet programı diyelim 90 kilodan 65 kiloya inmiştim hatta 62 yi bile görmüştüm yaklaşık 2.5 3 ayda falan neyse 2 yıl kilom sabit kaldı almadım ki hamile kaldım 2.çocuğuma ve riskli bi hamilelik geçirdim verdiğim kiloları hep geri aldım 89 kiloyla doğum yaptım oğlum 3 yaşında olmasına rağmen benim aldığım kiloların bi kısmı hala duruyor şuan 75 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum ama çok yalnızım bu yolda benimle beraber ilerleyecek bi yol arkadaşı arıyorum varmısınız beraber zayıflayalım?
neden kimse yok kimse gelmiyor ya yapılmıormu diyet valla benimde yazasım gidio heee
herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bugün anneannecimi kaybettim çok çok ani oldu hala inanamıyorum bikaç gün olmam burda anneannecime dua ediverin nolur artık yapabileceğim başka bişey yok...
selam hanımlar. Benim çoooook fazlam var ve artık kurtulmak istiyorum. Bikaç gün önce diyetisyene gittim. Tartısı bozuk vücut yağ oranını ölçen aleti bozuk. Yine de devam edeceğim sanırım. Yeter ki motivasyon olsun. Standart bir de liste verdi ama uyamıyorum kilo vermessem utancımdan daha gidemem. 2. bebişten sonra koptum ben. 5 yıl oldu 83 kiloyum halaBoyum 167 hedefim 67 olmalıymış en az ama ben 70 e de razıyım.
herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bugün anneannecimi kaybettim çok çok ani oldu hala inanamıyorum bikaç gün olmam burda anneannecime dua ediverin nolur artık yapabileceğim başka bişey yok...
merhaba canım,diyetinde başarılar. BENDE VARIM :)))
sağol canım Allah razı olsun..başın sağolsun
Allah rahmet eylesin
sağol dostlar sağolsun..ayy canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah rahmet eylesin.dikkat et kendine
canim benim, basiniz sagolsun, allah cennet kavustursun insallah. cok üzüldüm. bende evlendigim yil kaybetmistim canim anannemi. cok dokunmustu. Allah rahmet eylesin ananne ne sizlerede sabirlar versin.
selamlar hanımlar günlerdir tüm dikkatime rağmen ancak 1 kilo verebilmişim ki cenazemizde olduğundan zaten bişey yiyemedim doğru düzgün anladımki benim metabolizmam çok yavaş bi dukan ı yaptığımda kaydadeğer kilo verimi sağlamıştım ama malesef oda sağlığımı bozdu sağlık daha önemli deyip bende dukanı bozdum,neyse karataycıları okudumda gerçekten kilo veriyolar ama ekmeksiz yapabilirmiyimki bilmiyorum ama denemeye karar verdim 1 ay devam edicem bu süre içinde tartılmayacağım ve kurallarına aynen uyacağım bakalım sonucu hep beraber görücez gün gün buraya yazıcam inşallah...yarın start diyorum..
bende 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum karatay diyetinde acıkma pek olmuyo ama ekmek olayı zor insan özlüyo
bencede kesinlikle denemelisin zorlanmıyacağını düşünüyorum kolay gelsin
teşekürler canım sen tecrübelisin madem bi sorum olacak daha kitabı almadım dışarı çıkmaya vaktim yok netten sipariş verdim ama sanırım meyve kısıtlı bu diyette ama ben çok seviyorum meyveyi yani ara öğün yok zatende arada değilde ana öğünde meyve yesek odamı yasak bilgi verirsen sevinirim?
sabah öğününde tercih edebilirsin
mesala sabah yumurta yerine yerli ise 2 ital ise 1 muz yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?