beraber kilo vereceğim yol arkadaşı arıyorum..

ben senınlle varım cunku cok ıhtıyacım var bunaaaaaaa

herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bugün anneannecimi kaybettim çok çok ani oldu hala inanamıyorum bikaç gün olmam burda anneannecime dua ediverin nolur artık yapabileceğim başka bişey yok...

selam hanımlar. Benim çoooook fazlam var ve artık kurtulmak istiyorum. Bikaç gün önce diyetisyene gittim. Tartısı bozuk vücut yağ oranını ölçen aleti bozuk. Yine de devam edeceğim sanırım. Yeter ki motivasyon olsun. Standart bir de liste verdi ama uyamıyorum kilo vermessem utancımdan daha gidemem. 2. bebişten sonra koptum ben. 5 yıl oldu 83 kiloyum hala Boyum 167 hedefim 67 olmalıymış en az ama ben 70 e de razıyım.

herkese selamlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben bugün anneannecimi kaybettim çok çok ani oldu hala inanamıyorum bikaç gün olmam burda anneannecime dua ediverin nolur artık yapabileceğim başka bişey yok...

ayy canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah rahmet eylesin.dikkat et kendine

hoşgeldin tatlım umarım başarırız diyetisyenin verdiği liste nasıl nekadar zaman için nekadar kilo bunları söyledimi

canim benim, basiniz sagolsun, allah cennet kavustursun insallah. cok üzüldüm. bende evlendigim yil kaybetmistim canim anannemi. cok dokunmustu. Allah rahmet eylesin ananne ne sizlerede sabirlar versin.

uzun bir aradan sonra tekrar burdayım biliyosunuz anneannemi kaybettiğimi söylemiştim çok çok üzgünüm bu olayın beni bukadar etkileyebileceğini sanmıyordum ama ölüm gerçekten soğuk ve acı ama herşeye rağmen hayat devam ediyor...
başın sağolsun
Allah rahmet eylesin
sağol canım Allah razı olsun..
ayy canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah rahmet eylesin.dikkat et kendine
sağol dostlar sağolsun..
canim benim, basiniz sagolsun, allah cennet kavustursun insallah. cok üzüldüm. bende evlendigim yil kaybetmistim canim anannemi. cok dokunmustu. Allah rahmet eylesin ananne ne sizlerede sabirlar versin.

evet canım gerçekten çok dokundu bana da hala inanamıyorum sanki biyere gitmişte çıkıp gelecek gibi ama artık göremicem duyamıcam sesini inanamıyorum..

selamlar hanımlar günlerdir tüm dikkatime rağmen ancak 1 kilo verebilmişim ki cenazemizde olduğundan zaten bişey yiyemedim doğru düzgün anladımki benim metabolizmam çok yavaş bi dukan ı yaptığımda kaydadeğer kilo verimi sağlamıştım ama malesef oda sağlığımı bozdu sağlık daha önemli deyip bende dukanı bozdum,neyse karataycıları okudumda gerçekten kilo veriyolar ama ekmeksiz yapabilirmiyimki bilmiyorum ama denemeye karar verdim 1 ay devam edicem bu süre içinde tartılmayacağım ve kurallarına aynen uyacağım bakalım sonucu hep beraber görücez gün gün buraya yazıcam inşallah...yarın start diyorum..

bende 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum karatay diyetinde acıkma pek olmuyo ama ekmek olayı zor insan özlüyo
bencede kesinlikle denemelisin zorlanmıyacağını düşünüyorum kolay gelsin

bende 1 haftadır karatay diyeti yapıyorum karatay diyetinde acıkma pek olmuyo ama ekmek olayı zor insan özlüyo
bencede kesinlikle denemelisin zorlanmıyacağını düşünüyorum kolay gelsin

teşekürler canım sen tecrübelisin madem bi sorum olacak daha kitabı almadım dışarı çıkmaya vaktim yok netten sipariş verdim ama sanırım meyve kısıtlı bu diyette ama ben çok seviyorum meyveyi yani ara öğün yok zatende arada değilde ana öğünde meyve yesek odamı yasak bilgi verirsen sevinirim?

sabah öğününde tercih edebilirsin
mesala sabah yumurta yerine yerli ise 2 ital ise 1 muz yiyebilirsin

2 gündür tam gaz devam ediyorum karataya gerçekten acıkmıyorum ekmeği sabahları çok arıyorum ama onun haricinde iyiyim diyete regl sonrasında başladım 73 le yine regl sonrası tartılıcam inşallah bakalım gerçekten 1 ayda ne etki gösterecek bende 4-5 kilo versem 1 ayda bayram ederim çünkü gerçekten metabolizmam yavaş işliyo malesef...
sabah öğününde tercih edebilirsin
mesala sabah yumurta yerine yerli ise 2 ital ise 1 muz yiyebilirsin

teşekürler cevabın için canım sen cevaplamadan yemiştim zaten kahvaltıda meyve ama muz değil çilek çok değil 4 tane falan böyle devam etmeyi düşünüyorum sabahları kahvaltıdayarım porsiyon kadar meyve tüketicem... herkese kolay gele...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…