- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
- Konu Sahibi kevsersoylu
Dün e kadar yapıyordum canım ama dün ayağımı burktumAmin aminn cnmm spor neden yapamiosun gel beraber yapalom:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün e kadar yapıyordum canım ama dün ayağımı burktumAmin aminn cnmm spor neden yapamiosun gel beraber yapalom:)
Cok geçmiş olsun aman dikkat et kendineDün e kadar yapıyordum canım ama dün ayağımı burktum1 hafta 10 gün kadar pek bişi yapamıcam anca sandalye üstünde kol ve simit bölgesi çalışabilicem
![]()
Katılabilir miyim ne demek canım hoş geldinnnn bahsetsene kendindenTopiğin enerjisi çok güzel geldi.
Bende katılabilir miyim?
Katılabilir miyim ne demek canım hoş geldinnnn bahsetsene kendinden
Süper olur :) boyunuz kaç cmKilolarımız yakın, bende 82 kiloyum, yarışalım senle birbirimizi motive ederiz :)
Boyum 158 cm.Süper olur :) boyunuz kaç cm
Tamamdir yarisalim o zaman :) hangi gün tartilalim ? Haftanın hangi günü olsun :)Boyum 158 cm.
Tartı günü cuma olsun denmişti galiba.Tamamdir yarisalim o zaman :) hangi gün tartilalim ? Haftanın hangi günü olsun :)
Dün e kadar yapıyordum canım ama dün ayağımı burktum1 hafta 10 gün kadar pek bişi yapamıcam anca sandalye üstünde kol ve simit bölgesi çalışabilicem
![]()
Çook teşekkür ederiim amiiin inşallaaahGeçmiş olsun Allah şifa versin