Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
Yok zannettiğiniz gibi değil!
Eşiniz size, evli olan erkek arkadaşıyla, ailecek aynı evi paylaşma fikriyle gelse ne düşünürdünüz.eşimin arkadaşı öyle bir teklifte bulunmuş. Ben kendisini bir iki kete gördüm. Tabi kabul etmedim. Ama tuhafıma gitti doğrusu. Bu nasıl kankalık! anlamadım gitti
cinsel hayatınız nasıl peki?Takip ettim tabi. Ya evde yada işte. Eve erkenden gelir. Fiilen bir şey yaptığı yok. Özgüveni olmayan herhangi bir şeye cesareti olmayan bir adam. Ne katıştırıyorsa internet aracılığı ile yapıyor. Onlarıda siliyor.
De kız içinde kalmasın!. Ne olacak yani. Bir daha mı gelecen dünyaya..şimdi yavaştan alıyoruz dediğin yaşı da çok ararsın ilerde. Süzme torbasına dönene kadar tadını çıkar.Meğerse konunun içinde jartiyerler şaplaklanan popolar fit vücutlar varmış..
Gidip intihar edeyim bende..
Bir günde çıkıp şurada ben böyleyim fitim dipdiriyim demedim...
Denmez arkadaş denmez...
Bizler yaşımızı yavaştan alıyoruz artık..
Cinsel hayat diye bir şey yok. Öyle bir duruma geldik ki bunu eşimle düşünemiyorum bile.cinsel hayatınız nasıl peki?
arkadaşların tam tersi benim de ilk aklıma gelen maddiyattan dolayı mı böyle bir isteği var diye düşündüm
tabiki çok saçma bir istek de
Cinsel hayat diye bir şey yok. Öyle bir duruma geldik ki bunu eşimle düşünemiyorum bile.
Evet, biraz fazla rahat. Bir kaç kez ben uyurken evin kapısını açık bırakıp işe gitmişti. Unutmuş kapamayı, böyle bir şey unutulur mu? Ya biri girseydi eve.millet aileden olan kayın valide ve kayın pederi ile oturmak istemiyorken , bu ne hadsizlik eşindeki rahatlık ta
offff zannettiğimizden de kötüYok zannettiğiniz gibi değil!
De kız içinde kalmasın!. Ne olacak yani. Bir daha mı gelecen dünyaya..şimdi yavaştan alıyoruz dediğin yaşı da çok ararsın ilerde. Süzme torbasına dönene kadar tadını çıkar.
Uygunsuz halimiz olmuyor maalesef. Ama yeni evliyken, ilk yıllarda en ufak şeyde fotoğraf çekmek istiyor du. Yorganın altında beni görüntülerken yakaladım bir kaç kez. Kavga ettik bu yüzden. Ama kendi kendine eğleniyordur, öyle kötü bir şey düşünmek istemiyorum. Herşeyi görüntülemeyi sever çünkü. Değişik bir bulut görse bile hemen kaydetmek ister. ..ve evet..paylaşırda....öyle bir şey yapmamıştır inşallah. Nereden bilebilirim ki..
Teyzeciğim, sen değil miydin basketbol topu gibi, şaplanmalık popom var ama eşimin umrunda değil diyen?
E bulmuş işte sana şaplatacak birini. Daha ne istiyorsun anlamıyorum ki
Siz bana hangi hakla süzme torbası diyebiliyorsunuz,size bu hakkı vermem siz kimsiniz ki..
Mahalle ağzıyla benimle böyle konuşamazsınız..
Terbiyenizi takının ilk önce...
Hadsizsiniz...
Teyze uçmuş bosver hanım abla ..
Kafası güzel en az kendi kadar ..
Standart kadınlar gibi değilim evet. Oturaklıdan bunu kastediyorsanız. Eşim ev almak istemişti. Bütün oturaklı kadınlar evleri olsun ister. Ben karavan istedim mesela. Yetişkin değilim. Gençlerle veya yaşlılarla daha iyi iletişim kuruyorum çünkü gençler neşeli, deli dolu oluyor, yaşlılar ise hayatın kıymetini biliyor. Aradaki yetişkinler ise günlük koşuşturmaları, rutin işleri sebebiyle gökyüzünün mavisini unutmuş insanlar. Bayıyorlar beni. Oturaklı kadınları sıkıcı buluyorum. Biraz deli olsunlar istiyorum.Eşinizi çok eleştiriyorsunuz ama ben ikinizi birbirinize çok uyumlu buldum nedense. Üslubunuz hiç oturaklı biri gibi değil. Eşiniz de keza tuhaf. Cinsel eğilimini de çözememişsiniz kaç yılda.
Şimdi de tuhaf ötesi bir teklifle gelmiş. Çok boş bir evlilikmiş zaten..
Offff yine polemikten gideceksin hemşerim yapma yaHaddini bilecek ona göre konuşacak..
Uçsa kaç yazar..
Oy allahım 13 yıllık evliyim. Dinazorlar kıymadı nikahımııııııı!Teyze siz yeni evliyken akıllı telefon mu vardı neyle göruntuluyordu seni ?
Ikıncısi amca biseksüel veya gay
3.su genis mezhepli
4.su sen de çok rahatsın!
Tövbe yarabbi !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?