Beraber yaşama teklifi

yok artık daha neler

millet aileden olan kayın valide ve kayın pederi ile oturmak istemiyorken , bu ne hadsizlik eşindeki rahatlık ta

cinsel hayatınız nasıl peki?

arkadaşların tam tersi benim de ilk aklıma gelen maddiyattan dolayı mı böyle bir isteği var diye düşündüm
tabiki çok saçma bir istek de

De kız içinde kalmasın!. Ne olacak yani. Bir daha mı gelecen dünyaya..şimdi yavaştan alıyoruz dediğin yaşı da çok ararsın ilerde. Süzme torbasına dönene kadar tadını çıkar.

cinsel hayatınız nasıl peki?

arkadaşların tam tersi benim de ilk aklıma gelen maddiyattan dolayı mı böyle bir isteği var diye düşündüm
tabiki çok saçma bir istek de
Cinsel hayat diye bir şey yok. Öyle bir duruma geldik ki bunu eşimle düşünemiyorum bile.

Cinsel hayat diye bir şey yok. Öyle bir duruma geldik ki bunu eşimle düşünemiyorum bile.

Eşinizi çok eleştiriyorsunuz ama ben ikinizi birbirinize çok uyumlu buldum nedense. Üslubunuz hiç oturaklı biri gibi değil. Eşiniz de keza tuhaf. Cinsel eğilimini de çözememişsiniz kaç yılda.
Şimdi de tuhaf ötesi bir teklifle gelmiş. Çok boş bir evlilikmiş zaten..

millet aileden olan kayın valide ve kayın pederi ile oturmak istemiyorken , bu ne hadsizlik eşindeki rahatlık ta
Evet, biraz fazla rahat. Bir kaç kez ben uyurken evin kapısını açık bırakıp işe gitmişti. Unutmuş kapamayı, böyle bir şey unutulur mu? Ya biri girseydi eve.

offff zannettiğimizden de kötü

De kız içinde kalmasın!. Ne olacak yani. Bir daha mı gelecen dünyaya..şimdi yavaştan alıyoruz dediğin yaşı da çok ararsın ilerde. Süzme torbasına dönene kadar tadını çıkar.

Siz bana hangi hakla süzme torbası diyebiliyorsunuz,size bu hakkı vermem siz kimsiniz ki..
Mahalle ağzıyla benimle böyle konuşamazsınız..
Terbiyenizi takının ilk önce...
Hadsizsiniz...

Teyze siz yeni evliyken akıllı telefon mu vardı neyle göruntuluyordu seni ?
Ikıncısi amca biseksüel veya gay
3.su genis mezhepli
4.su sen de çok rahatsın!
Tövbe yarabbi !

46 sayfa ne konusmuslar acaba diye gireyim dedim; konu sahibi sen aklin sira egleniyo musun? hakkaten kendimi senin yerine koydumda, ordan burda uydurmayi bile becerememissin da. kisa kisa cevaplar. sen kadin olsan sayfa sayfa detay verirsin. yok uyurken kocasi kapiyi acik birakip ise gitmiste. yok yorgan alti foto cekiyomusta. yeah right, gfy.

Siz bana hangi hakla süzme torbası diyebiliyorsunuz,size bu hakkı vermem siz kimsiniz ki..
Mahalle ağzıyla benimle böyle konuşamazsınız..
Terbiyenizi takının ilk önce...
Hadsizsiniz...

Teyze uçmuş bosver hanım abla ..
Kafası güzel en az kendi kadar ..

Standart kadınlar gibi değilim evet. Oturaklıdan bunu kastediyorsanız. Eşim ev almak istemişti. Bütün oturaklı kadınlar evleri olsun ister. Ben karavan istedim mesela. Yetişkin değilim. Gençlerle veya yaşlılarla daha iyi iletişim kuruyorum çünkü gençler neşeli, deli dolu oluyor, yaşlılar ise hayatın kıymetini biliyor. Aradaki yetişkinler ise günlük koşuşturmaları, rutin işleri sebebiyle gökyüzünün mavisini unutmuş insanlar. Bayıyorlar beni. Oturaklı kadınları sıkıcı buluyorum. Biraz deli olsunlar istiyorum.

Teyze siz yeni evliyken akıllı telefon mu vardı neyle göruntuluyordu seni ?
Ikıncısi amca biseksüel veya gay
3.su genis mezhepli
4.su sen de çok rahatsın!
Tövbe yarabbi !
Oy allahım 13 yıllık evliyim. Dinazorlar kıymadı nikahımııııııı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…