- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
Şunu sormak istiyorum
Madem siz evlisiniz imam nikahı nezdinde..Eee bunu niye resmileştir miyorsunuz ? Zaten evlilik hayatından farksız yaşıyorsanız bunun resmiyete dökülmemesi için sebeb nedir ?
Bana çok saçma geldi açıkçası.
-Nikahımız var ! Eeee imam nikahı..Yani madem nikahlanmaktan korkmuyorsunuz niye resmi değil de imam ?
Yaşanacak şeylerin günahını hafifletmek mi amaç yoksa başka şey mi anlamadım açıkçası ben..Absürd geldi.
Eee tamam farzetki senin dedigin gibi yapsin herkes denesin denesin biraksin bu boyle devam etsin dogru insani bulana kadar birlikte yasasin.affedersiniz bunun .................., ne farki kalir bakmisinki yas gitmis is bitmis coluk yok cocuk yok elde koca bi sifir sende darbe yiye yiye cokmus vaziyette.
Önüne gelenle aynı evde yaşamak gibi önüne gelenle evlenip boşanmakta insanı yıpratmaz mı duygusal açıdan eğer bunca sayfadır kastedilen hadi her görüştüğümüz insanla aynı evde yaşayıp onu deneyelim ise.
Sen demekki evlenirsemde ayni seyi yasarim diye simdiden dusunuyosun demekki sende ve senin gibilerde var bi bozukluk ................luk.
Sen demekki evlenirsemde ayni seyi yasarim diye simdiden dusunuyosun demekki sende ve senin gibilerde var bi bozukluk ................luk.
Oo seviyemiz de yerlerde sürünüyor. Bu mesajınızı kötü içerik olarak bildirdim. Yakın zamanda banlanırsanız bilin ki terbiye namına birşey bilmiyor oluşunuzdandır.
gecenin en süper yorumu da bu...hemen yaftalayın karşıdakini,benim gibi düşünmüyor ya bi bozukluk vardır kesin değil mi?keşke insanlar derdini anlatırken bu kadar kabalaşmasa.
tüm insanlığın sizin gibi yaşaması yada sizn gibi düşünmesi zaten mümkün değil ama bunu nekadar göz önünde yaşarsanız veDikkat ederseniz orada biryerlerde ''Bence'' de demiş olmam lazım. Kendi görüşlerimi belirtirken tüm insanlığın benim gibi yaşaması için çalışmıyorum yani. Ama kendi yaşantımı da çevremdekilerin eleştirileri/onayları ekseninde yaşamıyorum ve bunu kendime saygı duyduğum için yapıyorum.
Bir de gerçekten evleneceğiniz adam ne düşünecek demişsiniz. Boşanıp yeniden evlenmeye karar versem de farklı birşey düşüneceğini zannetmiyorum. Ahlaki değerleri ya da bireysel saygıyı din veya toplum belirlemiyor her zaman. Nikaha saygı duymuyor olmak görüştüğün her insanı evine almayı, bir anda herkese güvenip hayatına dahil etmeyi gerektirmiyor. Evlenecek kadar değer verdiğim bir insanın bunu anlayabilmesini beklerim ben zaten bir insan olarak. Yani beni daha önce hayatıma giren başka insanlar sebebiyle istemeyecek adamı ben düşünceleri sebebiyle hayatımı birleştirebileceğim insan konumuna sokmamış olurum en baştan.
ne yazık ki insanlar eleştiri yapmayı bilmiyo. herkes düşüncesini aktarabilr ama bu şekilde alıntılar yapıp hakaret eder ya da dalga geçer gibi yorumlar yazılması hiç hoş değil.
simon sana katılmayabilirim ama işi hakarete vardırmak ne diye?
canım ben senin için yazmadım sana katıldığım için alıntı yaptım.diğer arkadaşın yaptığı yorumu eleştirdim yanlış mı anladın beni. tam olarak ne demek istedin anlamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?